• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Raspberry ketone erfaringer?

Læs om kliniske undersøgelser af Raspberry ketone. Hvilke undersøgelser er foretaget og hvad viser resultaterne? Læs med her

Raspberry ketone og vægttab

Dr. Oz spurgte sin personlige fitness ekspert, Lisa Lynn, under sit tv-show ”Dr. Oz”, om hvorledes hun fandt ud af at raspberry ketone havde vægttabs reducerende egenskaber, og hun forklarede; Vi lavede kliniske undersøgelser af superfoodet, og de interessante konklusioner lød således;

Undersøgelse#1. I en undersøgelse offentliggjort i 2005, blev hindbær keton givet til mus, der blev fodret med en fedtrig kost i flere uger. Mus blev opdelt i forskellige grupper, der hver får den samme antal totale kalorier, men får forskellige mængder hindbær ketoner (enten 0,5%, 1% eller 2%).

Diæterne var omkring 40% fedt i hver gruppe. Forskerne bemærkede, at de mus, som indtog raspberry ketone extract – på 1% og 2% af det samlede antal kalorier - forårsagede en reduktion i kropsvægt og fedt ophobning i lever efter 10 ugers brug, sammenlignet med mus, der kun blev fodret et højt fedtindhold kost uden Raspberry ketone.

Så hvordan virker Raspberry Ketone så – hvad er konklussionen af undersøgelsen?

raspberry ketone vægttab

Lisa fortsatte; ”forskellige hjemmesider hævder, at hindbær ketoner øge niveauet af noradrenalin (stof i kroppen som hjælper med at forbrænde fedt). Men denne undersøgelse viser faktisk at…”

Raspberry Ketone synes snarere, at forbedre niveauet af noradrenalin, så kroppen forbrænder mere fedt end den ellers ville have gjort. Men den øger det ikke, den effektivisere det.

Dette er faktisk en god ting, fordi alt for meget noradrenalin kan være dårligt. For eksempel kan forhøjet noradrenalin øge blodtrykket.

Undersøgelse#2. I denne undersøgelse, der blev offentliggjort i 2010, fandt forskerne, at røde Raspberry ketone hæmmede vægtøgning og forbedrede den overordnet fedtforbrænding i mus, der blev fodret med en kost med højt fedtindhold. Forskerne bemærkede også, at hindbær ketoner øge niveauet af adiponectin, et hormon lavet i fedtceller (som arbejder med kroppens stofskiftet).

Disse to undersøgelser er blot få af rigtig mange kliniske undersøgelser fortaget på Raspberry ketone. Husk på at motion og sund kost kombineret er endnu den anbefalede måde at få et vægttab på. Men hvorfor ikke forsøge at kombinere dette med Raspberry ketone. Læs rigtige kunders anmeldelser efter brug af Rasberry ketone Pure på WeightWorld.dk og, find svaret på, hvordan man taber sig .