Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Symptomer på at du har dårlig blodcirkulation

Fra den dag du blev født har din krop arbejdet hele tiden for cirkulere mere end fem liter blod gennem kroppen. Dine arterier og vener er som motorveje for blodcirkulationen. Dette hjælper din organers funktioner ved at levere næringsstoffer og hormoner og regulerer din PH. Ligesom motorveje, kræver de vedligeholdelse og pleje til at fungere optimalt.

Hvad er lav blodcirkulation?

Dem med dårlig blodcirkulation modtager utilstrækkelige mængder af blod til visse dele af kroppen. Blodet bremses ned og begrænser effektiviteten af blodtransporten til ben, arme, hjerte og andre vigtige områder. Der er flere livsstile, medicinske tilstande, og adfærd, der gør en person modtagelige for dette problem. Rygning, graviditet, spiseforstyrrelser, og fedme er blot nogle få af de mange måder en person kan blive sårbare over for denne tilstand. Dårlig cirkulation påvirker folk i alle aldre, og hvis ikke gør noget ved det kan det forårsage alvorlige skader på din hjerne, hjerte, lever, nyre og lemmer. Det er mest almindelig hos ældre mennesker, men bør tages alvorligt på alle alderstrin.

Symptomerne

Dårlig blodcirkulation er til stor fare på grund af de tydelige karakterer. Det kan være let at overse i sin tidlige fase, men ikke til at overse længere i forløbet. Følgende symptomer er fælles indikatorer for et svækket blodcirkulation.

Tag et kig på vores populære Cirkulationstræner Circulation Maxx, som fremmer din blodcirkulation på en behagelig og effektiv måde.

Bensår: Sår fra knæene og under som er ømme og betændte på dele af huden eventuelt som et udslæt, der nægter at gå væk. Nogle med dårligt blodomløb oplever at de begynder at udvikle sig nær deres fødder og på deres ben. Kig efter tørre røde pletter af forskellige størrelser forsvinder ind i huden.
Hævelse: Hvis dårlig cirkulation interferere med nyrerne kan de føre til unormal hævelse - dine hænder eller fødder begynder at samle væske fra langsom blodgennemstrømning. Dette sker, fordi kredsløbssystemet forsøger at reducere belastningen, og resultatet forlader en vis mængde væske.
Misfarvet hud: Uden den rette mængde ilt, som pumpes gennem dine blodårer vil du bemærke en svag misfarvning. Dine led og muskler vil være en smule ømme og se mere blå ud end normalt.
Åreknuder: Hvis kroppen arbejder for hårdt med at pumpe blodet svækkes det og giver et pres for at bygge sig op. Dette bevirker, at venerne lige under overfladen af huden vrider og svulmer. Du vil måske bemærke smerter efter lange perioder med konstant eller tilfældig kløe i løbet af dagen. Disse vener forekommer oftest i nærheden af fødder og ankler.
Hårtab og svage negle: Et af de tydeligste tegn på, at din krop ikke får den rette mængde af næringsstoffer er inden for din hår og negle. Hår kan blive tørt og begynder at tynde og falde ud i visse områder. Din hud kan også blive meget mere tør og kløende og negle har en tendens til at blive meget svagere og falder let fra hinanden.
Fordøjelsesproblemer: Med mindre blodcirkulation bremses alle de andre processer i kroppen ligeledes. Når fordøjelsen bremses forårsager det forstoppelse. Tarm bevægelser bliver langt mindre hyppige og mere vanskelige.
Svækket immunsystem: Din krops evne til at opdage og bekæmpe patogener og forblive sund vil også blive påvirket af en langsommere blodgennemstrømning. Du modtager sygdomme meget lettere på grund af de træge antistoffer. Du kan også opleve at sår og skader tager meget længere tid at helbrede.
Kolde hænder og fødder: Når dit blod flyder med optimal hastighed hjælper det til at holde din kropstemperatur på et sundt og behageligt niveau. Hvis din blodcirkulation er dårlig, bliver processen med at regulere temperaturen forstyrret. Dette medfører kølige følelser – typisk i hænder og fødder.
Udmattelse: Når blodcirkulationen bliver bremset, begrænses mængden af næringsstoffer til dine muskler. Med mindre ilt og næringsstoffer til dine muskler, vil du føle dig træt meget hurtigere, da musklerne kæmper for at holde den stagnerende strøm af blod på rette spor. Dette symptom er kendetegnet ved mangel på åndedrag, ømme muskler, og mindre udholdenhed under daglige aktiviteter.
Rejsningsproblemer:Mænd med dårlig cirkulation kan mænd opleve en utilstrækkelig mængde af blodgennemstrømningen i penis. Det bliver vanskeligere for dem at udføre seksuelle opgaver og kan i sidste ende stoppe helt.
Hjertekrampe: Dette symptom er angivet med en smerte i brystet. Med mindre blodcirkulation til hjertet, forårsager en stram fornemmelse af tryk i området omkring lunger og hjerte. Den tunge følelse vil komme og gå tilfældigt og er et sandsynligt tegn på dårlig blodcirkulation.
Manglende appetit: Din lever er ansvarlig for at sende sult signaler til hjernen, når den modtager en passende mængde af blodgennemstrømningen. Du begynder at opleve manglende appetit og spiser mindre måltider i løbet af dagen. Dette fører også til vægttab, et andet almindelig symptom på dårlig cirkulation.
Dårlig kognitiv funktion: Hjernen er stærkt afhængig af blodgennemstrømningen til at fungere ordentligt. Du vil måske føle dig mindre fokuseret i løbet af dagen. Dårligt blodomløb kan også påvirke effektiviteten af din kort- og langsigtet hukommelse.
Følesløshed Med dårlig blodcirkulation vil du have en dårligere følelse sans i dele af kroppen, som du ikke normalt mister følelsen i. Følelsesløshed varer normalt ikke længere end et par minutter.

Som du kan se, kan dårlig blodcirkulation påvirke din krop ganske betydeligt. Selvom du kan behandle symptomerne og bringe en lettelse på smerter på eget vist ved mere motion, sundere kost og en generel bedre levemåde, er der nemmere måder at behandle problemet og forbedre blodcirkulationen.

Hvis du vil blive klogere på hvordan det fungerer kan du besøge vores side, hvor alle fordelene af cirkulationprodukter er beskrevet.

Hos WeightWorld har vi mange produkter inden for effektive velvære produkter, hvor du kan kigge efter lede efter andre relaterede produkter.