Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
Symptomer på dårligt blodomløb kan være urolige ben og er noget, som du skal gøre noget ved.

WeightWorld

Symptomer på at du har dårlig blodcirkulation

Fra den dag du blev født har din krop arbejdet hele tiden for cirkulere mere end fem liter blod gennem kroppen. Dine arterier og vener er som motorveje for blodcirkulationen. Dette hjælper din organers funktioner ved at levere næringsstoffer og hormoner og regulerer din PH. Ligesom motorveje, kræver de vedligeholdelse og pleje til at fungere optimalt.

Hvad er lav blodcirkulation?

Dem som har dårlig blodcirkulation vil ofte modtage en utilstrækkelig mængde af blod til nogle specifikke dele af deres krop. Blodet bremses ned og effektiviteten af blodtransporten begrænses til ben, hjerte, arme, og andre særligt vigtige områder. Der er adskillige livsstile, adfærder, og medicinske tilstande, der gør en person modtagelige for dette problem. Rygning, spiseforstyrrelser, graviditet, og fedme er kun få af mange forskellige måder et individ kan ende i sådan en tilstand. Forværret cirkulation kan påvirke folk i mange aldre, hvis der ikke gøres noget ved det kan det forudsage seriøse skader på dine lemmer, hjerne, lever, hjerte og nyre. Det er mest almindeligt hos den ældre generation, men skal tages alvorligt hos folk i alle aldre.

Hvem kan blive påvirket? Voksne, børn og babyer!

Dårlig blodcirkulation rammer normalt voksne, men der kan være situationer, hvor problemet også vil påvirke børn og babyer. I disse tilfælde er det normalt ikke forårsaget af livsstil eller dårlig kost mm. Medmindre selvfølgelig vi taler om ældre børn, hvor kosten har været fuld af junk food eller rig på mættet fedt.

I nogle tilfælde, for små spædbørn, kan det være nødvendigt med en nødstilfælde kirurgisk behandling. I de fleste tilfælde hos voksne er en væsentlig årsag til dårligt blodomløb været livsstil og manglende motion, såvel som for meget fede og sukkerholdige fødevarer.

Symptomerne

Dårlig blodcirkulation kan være til stor fare på grund af de utydelige karakterer. Det er utroligt let at overse i sin tidlige fase, men ikke til at overse længere i forløbet. De følgende symptomer kan være en fælles indikatorer for at du har et svækket blodcirkulation.

Tag et kig på vores populære Cirkulationstræner Circulation Maxx, som fremmer din blodcirkulation på en behagelig og effektiv måde.

Bensår

Sår fra knæene og under som er ømme og betændte nogle steder på huden eventuelt som et udslæt, der nægter at forsvinde. Nogle med dårligt blodomløb oplever at sårene udvikler sig nær deres fødder eller på benene. Kig efter udtørrede røde pletter på din krop, de kan være af forskellige størrelser.

Hævelse

Hvis dårlig cirkulation interferere med nyrerne kan de føre til en unormal hævelse - dine fødder eller hænder kan begynde at ophobe væske fra en langsom blodgennemstrømning. Vi ser dette ske, fordi kredsløbssystemet prøver på at reducere belastningen, resultatet af dette forlader en vis mængde væske.

Misfarvet hud:

Uden en tilstrækkelige mængde ilt, der skal pumpes igennem blodårene, vil du bemærke en meget svag misfarvning. Dine led og muskler vil være en smule ømme og vil have et mere blåligt udseende end normalt.

Åreknuder

Hvis kroppen arbejder for hårdt med at pumpe blodet svækkes det og giver et pres for at bygge sig op. Dette bevirker, at venerne under overfladen af huden vrider og svulmer. Du vil måske bemærke smerter efter lange perioder med konstant eller tilfældig kløe i din hverdag. Disse vener forekommer oftest i nærheden af ankler og fødder.

Svage negle og Hårtab:

Hår og negle kan være det mest kraftfulde tegn, at kroppen ikke modtager den mængde næringsstoffer den behøver. Hår kan gå hen og blive tørt og begynder at tynde og falde ud visse steder. Din hud vil også gå hen og blive mere kløende og tør, og negle har en tendens at falde lettere fra hinanden da de blever svagere.

Fordøjelsesproblemer:

Med lavere blodcirkulation bremses alle de andre processer i kroppen ligeledes. Når fordøjelsen bliver bremset forårsager det forstoppelse. Tarm bevægelser bliver langt mindre hyppige og mere vanskelige.

Svækket immunsystem:

Din krops mulighed til at opdage og bekæmpe patogener og forblive sund, vil også blive påvirket af den langsomme blodgennemstrømning. Du modtager sygdomme meget lettere på grund af de træge antistoffer. Du kan ydermere opleve at sår og skader vil tage længere tid at helbrede.

Kolde fødder og hænder:

Når blodet flyder med optimal hastighed hjælper det til at holde din kropstemperatur på et sundt og behageligt niveau. Hvis din blodcirkulation er dårlig, bliver processen med at regulere temperaturen forstyrret. Dette medfører kølige følelser – typisk i fødder og hænder.

Udmattelse:

Når blodcirkulationen bliver bremset, begrænses mængden af næringsstoffer til dine muskler. Med mindre ilttilførsel og næringsstoffer til dine muskler, kan du ofte føle dig træt meget hurtigere, da musklerne kæmper for at holde den stagnerende strøm af blod på rette spor. Dette symptom er kendetegnet ved mangel på åndedrag, ømme muskler, og mindre udholdenhed under daglige aktiviteter.

Rejsningsproblemer:

Mænd med dårlig cirkulation kan mænd opleve en utilstrækkelig mængde af blodgennemstrømningen i penis. Det bliver vanskeligere for dem at udføre seksuelle opgaver og kan i sidste ende stoppe helt.

Hjertekrampe:

Dette symptom er angivet med en smerte i brystet. Med mindre blodcirkulation til hjertet, forårsager en stram fornemmelse af tryk i området omkring lunger og hjerte. Den tunge følelse vil komme og gå tilfældigt og er et sandsynligt tegn på dårlig blodcirkulation.

Manglende appetit:

Din lever er ansvarlig for at sende sult signaler til hjernen, når den modtager en passende mængde af blodgennemstrømningen. Du begynder at opleve manglende appetit og spiser mindre måltider i løbet af dagen. Dette fører også til vægttab, et andet almindelig symptom på dårlig cirkulation.

Dårlig kognitiv funktion:

Hjernen er stærkt afhængig af blodgennemstrømningen til at fungere ordentligt. Du vil måske føle dig mindre fokuseret i løbet af dagen. Dårligt blodomløb kan også påvirke effektiviteten af din kort- og langsigtet hukommelse.

Følesløshed

Med dårlig blodcirkulation vil du have en dårligere følelse sans i dele af kroppen, som du ikke normalt mister følelsen i. Følelsesløshed varer normalt ikke længere end et par minutter.

Som du kan se, kan dårlig blodcirkulation påvirke din krop ganske betydeligt. Selvom du kan behandle symptomerne og bringe en lettelse på smerter på eget vist ved mere motion, sundere kost og en generel bedre levemåde, er der nemmere måder at behandle problemet og forbedre blodcirkulationen.

Circulation Maxx

Denne maskine kan være en hjælp til ondt i benene, da den kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i benene, så man på den måde kan lindre smerterne man har ved hævede ben og fødder. Denne cirkulationstræner er certificeret og er nem at anvende.

Teknologien i Circulation Maxx

Denne cirkulationstræner kan hjælpe med at mindske hævede ben ved hjælp af teknologien elektronisk nerve stimulation der sender impulser op gennem fodsålerne. Det er en muskelstimulation og nervestimulation der skiftevis trækker musklerne sammen og derefter afslapper musklerne. På denne måde hjælper man blodtilførselen til fødder og ben med at blive bedre og maskinen kan være med til at hjælpe med at mindske smerterne og hævelserne. Denne teknologi er blevet brugt på hospitaler og sundhedspersonale i over 50 år.

Teknologien minder om den samme bevægelse der foregår ved almindelig gang. Den bedste måde at hjælpe de hævede ben på er, at anvende Circulation Maxx, samtidig med at man sørger for at dyrke regelmæssig motion og spiser en sund og varieret kost for at holde kroppen så sund som muligt. Det bedste resultat får man ved at bruge denne cirkulationstræner 1 gang om dagen.

Dårligt blodomløb kan føre til kolde hænder eller fødder