Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Tab dig hurtigt med grønne kaffebønner

Grønne kaffebønner er fyldte med en masse gavnlige egenskaber, som kan fremme sundhed, velvære og du kan derfor tab dig hurtigt. Hvis man skal have disse effektive fordele ud af de grønne kaffebønner er det vigtigt at bønnerne forbliver uristet. Vægttab med grøn kaffe kan lade sig gøre hvis bønnerne forbliver uristet, så chlrogensyren bibevares intakt. Læs mere her

Hvad er grønne kaffebønner?

Grøn kaffe, green coffee og grønne kaffebønner har været meget oppe i medierne de seneste par år. Man har især kunne læse om dem i forbindelse med forskellige diæter og nogle mener at det er den nye mirakelkur til folk der ønsker at tab dig hurtigt. Men kan man tabe sig med grøn kaffe? Det kan du læse meget mere om på denne side. Først vil vi gøre det klart hvad grønne kaffebønner egentlig er og dernæst tager vi fat på om vægttab med grøn kaffe er muligt og hvad det indebærer.

Tab dig hurtigt med grønne kaffebønner. Det er simpelthen helt almindelige kaffebønner. De er bare grønne i modsætning til de brune som vi kender. Tab dig hurtigt med de grønne, som er nyplukkede og uforarbejdede bønner. Når bønnerne ristes bliver de brune og gyldne og får den karakteristiske duft af kaffe og er dem vi brygger. Kaffebønner har et naturligt højt indhold af koffein og chlorogensyre. Koffein er kendt for at give dig energi og højne dit humør, imens chlorogensyren er kendt for at kunne forbrænde sukker. Når de grønne kaffebønner ristes, sker der en masse kemiske reaktioner og meget af chlorogensyren går dermed tabt. Derfor taler man om, at det er muligt at du kan tab dig hurtigt med grøn kaffe, da den almindelige kaffe ikke har de samme gavnlige egenskaber.

Der er mange forskellige fordele ved grønne kaffebønner, som du kan tage som kosttilskud eller drikke som almindelig kaffe.

Tab dig hurtigt med grøn kaffe

Tab dig hurtigt med grøn kaffe - er det muligt? Svaret må være ja, hvis det tages på den rigtige måde. Chlorogensyren og koffeinen fra grønne kaffebønner kan blive nogle af dine bedste venner, som kan hjælpe dig igennem din slankekur. Det betyder ikke at de gør arbejdet for dig, for denne type mirakelprodukt findes desværre ikke, men de kan støtte din krops naturlige funktioner. Koffeinen giver dig mere energi og kan øge dit humør, hvilket kan øge din motivation til at træne og holde dig aktiv. Chlorogensyren hjælper din krop med at nedbryde sukkeret fra den mad du indtager, så det ikke bliver omdannet til fedt og sætter sig.

Et vægttab med grøn kaffe kræver at man er motiveret til selv at gøre end indsats. Men du kan tab dig hurtigt med grøn kaffe med lidt ekstra indsats. Det er ikke nok at skifte morgenkaffen ud med grønne kaffebønner, læne sig tilbage og så håbe at kroppen gør resten selv. Som med enhver anden type af diæt eller slankekur, hvor du gerne vil tab dig hurtigt så kræver det at du selv går ind i kampen og sørger for at være fysisk aktiv flere gange om ugen og at du fokuserer på at få en sund og varieret kost.

Grønne kaffebønner er perfekte som slankepiller, da de har et højt indhold af klorogensyre, der bidrager til vægttab.

Undersøgelser lavet på Grøn kaffe

En af grundene til at Grøn kaffe måske er blevet så populært, kan være fordi der netop har være undersøgelser omkring effekten af det grønne kaffe ekstrakt virkning. En af de undersøgelser lavet omkring ekstraktet, er blevet lavet som et “ randomized controlled trial”, hvilket betyder at det tilfældig udvalgte der bruges til at lave undersøgelsen. Man bruger denne metode for at give de mest retvisende resultater.

I undersøgelser blev 30 overvægtige udvalgt til at forsøge at drikke kaffe med det grønne kaffebønne ekstrakt i en periode på 12 uger. Efter perioden, viste det sig at dem som havde drukket kaffe med ekstraktet, havde tabt sig mere end den gruppe som drak almindelig kaffe. Det er vigtigt at nævne, at ingen af grupperne ændrede kostvaner i perioden.

Undersøgelsen er lavet på en lille skala, men har vist at grøn kaffe kan have en positiv effekt på dit vægttab, og er derfor blevet anset for at være meget lovende. Dette kan være en af grundene til, at netop kosttilskud med grøn kaffe ekstrakt er blevet så populært et supplement, for de mange som forsøger at øge deres vægttab.

Hvor kan man købe grønne kaffebønner?

Rene grønne kaffebønner og kosttilskud med ekstraktet fra green coffee kan fås i enkelte helsekostbutikker samt på internettet. Du kan tab dig hurtigt, men det er meget forskelligt fra person til person om man foretrækker at brygge kaffe på de grønne bønner og dermed drikke det, eller om man hellere vil tage det i kapselform i forbindelse med et måltid. I så fald kan du tab dig hurtigt med begge former for grønne kaffebønner.

Her hos WeightWorld sælger vi vores eget Green Coffee Pure. Dette produkt er et højt koncentreret ekstrakt med hvad der svarer til 5000 mg grønne kaffebønner. Ønsker du at tab dig hurtigt med grøn kaffe, men vil du ikke lave for meget om på dine daglige rutiner eller skifte din kaffe ud med de grønne kaffebønner, så er et kosttilskud måske svaret. Med dette produkt skal du blot tage én kapsel 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid. Du kan spise og drikke hvad du vil ved siden af, men det anbefales at du følger en sund og varieret kost for at opnå de bedste resultater.

Så kan man tab sig hurtigt med grøn kaffe? Ja, det kan man. Men et vægttab med grøn kaffe kan opleves forskelligt hos den enkelte. Nogle vil opleve at de taber sig, uden at skulle gøre de store ændringer i deres livsstil, imens andre føler at de knokler derudaf uden at der sker det store. Hvis du er en af dem, så hold ud. Det betyder blot at det tager lidt længere tid for din krop at reagere på det nye tilskud. Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice på tlf, live chat eller e-mail.

Andre interessante artikler