FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Arbejd på forholdet til dig selv denne Valentine’s day

Normalt tænker vi Valentine’s day som en fejring af kærligheden mellem to mennesker. Men dagen behøver ikke kun at være for par - her hos WeightWorld opfordrer vi alle til at bruge tid på kærligheden til dig selv. Så hvorfor ikke bruge anledningen denne Valentine’s day?

Hvordan elsker jeg mig selv?

Her er de tre gyldne regler, du bør følge, for at opbygge din selvtillid og dit selvværd.

elsk dig selv og bliv sundere
  1. Skærp din bevidsthed

    Bliv opmærksom på dine handlinger, og hvordan de påvirker dig. Hvad kan du lide, og hvad kan du ikke lide? Lever du i overensstemmelse med dine værdier? Opmærksomhed hjælper dig til at blive bevidst om dette. Øvelsen hjælper dig til at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig for at blive gladere og mere tilfreds.

  2. Sæt grænser

    At kende og sætte dine grænser er vigtigt for at få selvtillid. Det handler i bund og grund om at respektere dig selv. Det er ikke altid en let opgave, men når du lærer at udtrykke dine grænser til andre, vil du blive mere selvsikker. Stol på din mavefornemmelse og følg den.

  3. Tilgiv dig selv

    Ingen er perfekt, og du behøver heller ikke være det. Det er ikke ualmindeligt, at du er din egen værste kritiker, men du bør øve dig i at tilgive dig selv, når du begår fejl. Forsøg i stedet at lære af dine fejl.

Hvordan elsker jeg min krop?

elsk dig selv og bliv sundere

Din krops sundhed er vigtig for dit velvære. Du er måske ikke altid tilfreds med måden, du ser ud på, men én ting er sikker; din krop er en fantastisk organisme, og den fortjener at blive taget hånd om.

En sund, afbalanceret kost hjælper din krop til at fungere optimalt, og du bør prioritere at drikke omkring 2 liter vand og spise 5 stykker frugt eller grønt om dagen. Med en transportabel blender kan du mixe dine yndlingsfrugter og -grøntsager med vand eller mælk til en lækker smoothie ‘on the go’. En genopladelig blender, du kan tage med dig overalt, gør det lettere at være sund, selv på de travle dage.

Motion er en anden vigtig faktor, der kan hjælpe, så du føler dig godt tilpas indefra og udenpå. Det er bevist, at omkring 30 minutters motion dagligt er godt mod en række af både fysiske og psykiske sygdomme. Det er også en hurtig vej til at blive stærkere og føle dig mere selvsikker. Gå en tur, løb eller dyrk en sjov sportsgren med venner - hvad end der virker bedst for dig.

Hvad er velvære?

Velvære er, når du føler dig tilpas, sund og i balance. Det er både en fysisk og en mental tilstand og handler om at finde balancen mellem krop og sind.

Hos WeightWorld har vi mange produkter udviklet særligt for at fremme velvære. Et godt sted at begynde er med et af vores Acai-tilskud, som kommer fra acai-bær, der vokser i Amazonas. Det indeholder utallige vitaminer og mineraler med fordele for kroppens sundhed og velvære og støtter immunforsvaret. Derudover er acai-bær rige på anthocyaniner, der fungerer som antioxidanter, hvilket betyder at bærrene har en høj næringsværdi og kan bidrage til et sundt stofskifte.

Der er altid plads til at forbedre og udvikle dig selv, så lav en plan, vær din egen Valentine’s og fejr den vigtigste person i dit liv!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med