Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Acaibær 2600 mg

120 kapsler | Til energi og immunforsvaret
  • Høj Dosis
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Laktosefri
Øv, produktet er desværre udsolgt, men fortvivl ikke! Tag et kig på vores spændende alternativer nedenfor og find en fantastisk erstatning!

Acaibær - en velbevaret hemmelighed

Amazonas' regnskov er en af verdens tætteste, mest frugtbare miljøer, der er hjemsted for den største samling af nulevende plante- og dyrearter i verden. Dette inkluderer acai-palmetræet, der ofte vokser meget højt blandt sump og flodsletter. Over tid er disse lækre, sunde frugter gået fra at være næringsrige fødevarer for mange af de forskellige urbefolkninger til at blive en vigtig ingrediens i mange populære retter.

Overalt i Brasilien er acaibær, der varierer fra rød til den mere almindelige lilla-sort, elsket og nydt for deres lækre smag og naturlige sunde egenskaber. I nyere tid er acai bær blevet et af Brasiliens mest trendy og populære velværeprodukter.

Acaibærs fantastiske egenskaber

Acaibær kaldes af stammefolk "frugten, der græder" grundet bærrenes kraftige hydrering. Er en velkendt superfood med et højt niveau af anthocyaniner, der ikke blot giver bærenes deres kraftige lilla-sortfarve, men er også hemmeligheden bag deres utrolige beskyttende egenskaber.

Oxidativ stress, det naturlige resultat af fysisk anstrengelse og motion, kan have en skadelig effekt på hele din krop. Men anthocyaniner siges at hjælpe med at beskytte og reparere vores organer mod oxidation, og acaibær er især rige på dem - de indeholder dobbelt så mange som andre frugter med højt indhold af anthocyaniner, såsom blåbær.

Derudover har acaibær også fra naturens side et højt indhold af B- og C-vitamin, som er kendt for at bidrage til stofskifte, reducere træthed og udmattelse. 70% af acaibærs fedtstoffer er sunde, umættede Omega 3, 6 og 9 med beroligende, beskyttende egenskaber.

Bærrene har også en stærk fiberprofil, og indeholder 14 gram fibre per 100 gram frysetørret acaibær til kroppens naturlige fordøjelsesproces. Endelig udgør 7,59 % af vægten af acaifrugtkødet aminosyrer, proteiners byggeblokke. Med så mange utrolige egenskaber er det ikke underligt, at de indfødte stammefolk i Amazonas elsker acaibær så meget, da de små bær blandt andet er:

  • Rige på anthocyaniner
  • Rige på jern, calcium og kalium
  • Rige på A, B, C og E-vitaminer
  • Indeholder 70% Omega 3, 6 og 9
  • 7,59% af vægten er aminosyrer
  • Indeholder 14 gram fiber pr. 100 g acai

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt før et hovedmåltid og sammen med et stort glas vand. Vores naturlige acaibær-kosttilskud bør tages dagligt i minimum tre måneder for at få mest muligt ud af det.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du ammer, er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning anbefaler vi, at du kontakter egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Euterpe Oleracea (Acaibær) 5:1-ekstrat, Kapselskal (Hypromellose), Antiklumpningsmidler (Magnesiumstearat, Siliconedioxid, Microcrystalline Cellulose).

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(105)
4 Stjerner
(46)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.63% baseret på 159 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er et godt produkt

H Henrik H
Bekræftet køb

Hurtig og nemt

K Kamila
Bekræftet køb

nem og billig leveret

G Grethe G
Bekræftet køb

Rigtig god fornemmelse uden præcis at ku’ sætte ord på

P Puk S
Bekræftet køb

Godt produkt

H Hans V
Bekræftet køb

Elsker disse

V Vinny
Bekræftet køb

Virker meget godt på huden og akne problemer. Self medfølger at spise grøntsager og intet ikke organisk

T Tina E
Bekræftet køb

super god og jeg har det allerede bedre

I Imran
Bekræftet køb

Jeg elsker acai som en frugt, men det er så svært at få dem! Derfor vælger jeg disse piller og hidtil nyder jeg at tage dem.

A Arifa
Bekræftet køb

Udmærket produkt, som forventet

L Laila P

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber