Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Acaibær Kapsler

2600 mg 120 Kapsler | Kosttilskud til immunforsvaret

Oversigt

Vores Acaibær-kapsler indeholder en potent daglig dosis på 2600mg til immunforsvar, oxidativ stress, antioxidanter og frie radikaler. Er et tilskud udviklet med dit generelle velvære i tankerne, og er velegnet til dig, der gerne vil indtage superfood på en let og praktisk måde. Indeholder anthocyaniner, vitaminer og mineraler til energi til at forkæle din krop og velvære. Acaibær er derudover rig på fibre, umættede omega 3-, 6- og 9-fedtstoffer, aminosyrer samt B- og C-vitamin. Vi anbefaler at tage to kapsler om dagen til optimal beskyttelse.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Til immunforsvar, antioxidanter og frie radikaler
 • Potent 2600mg daglig dosis
 • Rig på beskyttende anthocyaniner
 • Vegetarvenlige og glutenfri
 • Høj Dosis
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Laktosefri

Acaibær - en af Amazonas mest velbevarede hemmeligheder

Amazonas' regnskov er en af verdens tætteste, mest frugtbare miljøer, der er hjemsted for den største samling nulevende plante- og dyrearter i verden. Dette inkluderer det høje acai-palmetræ, der ofte vokser meget højt blandt sump og flodsletter. Over tid er disse lækre, sunde frugter gået fra at være næringsrige fødevarer for mange af de forskellige urbefolkninger til at blive en vigtig ingrediens i mange populære retter. Overalt i Brasilien er acaibær, der varierer fra rød til den mere almindelige lilla-sort, elsket og nydt for deres lækre smag og naturlige sunde egenskaber. I den seneste tid er acai bær blevet et af Brasiliens mest trendy og populære velværeprodukter.

Acaibærs fantastiske egenskaber

Acaibær kaldes af stammefolk "frugten, der græder" grundet bærrenes kraftige hydrering. Er et velkendt superfood med et højt niveau af anthocyaniner, der ikke blot giver bærenes deres kraftige lille-sort farve, men er også hemmeligheden bag deres utrolige beskyttende egenskaber.

Oxidativ stress, det naturlige resultat af fysisk anstrengelse og motion, kan have en skadelig effekt på hele din krop. Men anthocyaniner siges at hjælpe med at beskytte og reparere vores organer mod oxidation, og acaibær er især rige på dem - de indeholder dobbelt så mange som andre frugter med højt indhold af anthocyaniner, såsom blåbær.

Derudover har acaibær også fra naturens side et højt indhold af B- og C-vitamin, som er kendt for at bidrage til stofskifte, reducere træthed og udmattelse. 70% af acaibærs fedtstoffer er sunde, umættede Omega 3, 6 og 9 med beroligende, beskyttende egenskaber.

Bærrene har også en stærk fiberprofil, og indeholder 14 gram fibre per 100 gram frysetørret acaibær til kroppens naturlige fordøjelsesproces. Endelig udgør 7,59 % af vægten af acaifrugtkødet aminosyrer, proteiners byggeblokke. Med så mange utrolige egenskaber er det så så underligt, at de indfødte stammefolk i Amazonas elsker acaibær så meget!

 • Rig på anthocyaniner
 • Jern calcium og kalium
 • A, B, C og E-vitamin
 • 70% Omega 3, 6 og 9
 • 7,59% af vægten er aminosyrer
 • 14 gram fiber pr. 100 g acai

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler dagligt før et hovedmåltid og sammen med et stort glas vand. Vores naturlige acaibær-kosttilskud bør tages dagligt i minimum tre måneder for at få mest muligt ud af det.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du ammer, er gravid eller tager medicin anbefaler vi, at du kontakter egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Euterpe Oleracea (Acaibær) 5:1-ekstrat, Kapselskal (Hypromellose), Antiklumpningsmidler (Magnesiumstearat, Siliconedioxid, Microcrystalline Cellulose).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Acaibær Kapsler
Acaibær Kapsler

2600 mg 120 Kapsler | Kosttilskud til immunforsvaret

149 kr.

+
Økologisk Moringa med B6-vitamin
Økologisk Moringa med B6-vitamin

1112 mg 120 Kapsler | Superfood til blodsukker, blodtryk og kolesterol

189 kr.

1 Vare

149 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.05% baseret på 37 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Udmærket produkt, som forventet

L Laila P
Bekræftet køb

Virker meget godt på huden og akne problemer. Self medfølger at spise grøntsager og intet ikke organisk

T Tina E
Bekræftet køb

Godt produkt

H Hans V
Bekræftet køb

Rigtig god fornemmelse uden præcis at ku’ sætte ord på

P Puk S
Bekræftet køb

Jeg har helt bestemt fået meget mere energi efter jeg begyndte at bruge Acai produktet - kan bestemt anbefales

C Carina Kbh.
Bekræftet køb

Giver øget energi og mere lyst til at dyrke motion syntes jeg

T Tove
Bekræftet køb

min veninde anbefalede dem til mig, og jeg er virkelig glad for at hun gjorde det. fantastisk produkt - og meget effektiv levering

a anna t.
Bekræftet køb

Virker godt til at mindske appetitten, så jeg spiser mindre af de unødvendige.

F Frederikke
Bekræftet køb

Har mistet ca. 3 kilo på 2 uger, da jeg spiser mindre sødt og så går det bare hurtigt

K Kristian
Bekræftet køb

Virker fint

S Sofia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide