Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Acaibær Kapsler

2600 mg 120 Kapsler | Kosttilskud til immunsystemet

Oversigt

Leder du efter en nem og bekvemmelig metode til naturligt at booste din diæt? Disse Pure Acaibær kapsler er ideelle til travle individer, og de stræber efter at støtte din rejse mod en sundere krop. Pure Acai indeholder en kraftfuld, potent daglig dosis på 2600 mg, og det kommer i en nem kapsel, så det næsten er som om, at bærrene lige er blevet plukket af deres oprindelige palmetræ! Tag ganske enkelt to kapsler om dagen for at få optimal beskyttelse og de energigivende anthocyaniner, vitaminer & mineraler, du leder efter, uden du skal ændre din daglige rutine!

 • Brasiliansk frysetørret acaibær ekstrakt
 • Rige på beskyttende anthocyaniner
 • Pakket med essentielle, naturligt boostende vitaminer
 • Kraftig 2600 mg daglig dosis
 • Nemme, bekvemmelige kapsler
 • Vegetarvenlig og glutenfri

Vores rene acai kapsler er perfekte for travle mennesker, der er på udkig efter en hurtig og nem måde at booste kosten på, som sigter mod at støtte bestræbelsen efter en sundere krop. En stærk, kraftig daglig dosis på 2600 mg ren acai leveres i bekvemt formede kapsler. Kapslerne giver dig de perfekt afstemte anthocyaniner, vitaminer og mineraler, du leder efter, uden du behøver at ændre din daglige rutine.

 • Høj Dosis
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Laktosefri

Frugtbare Bær

Amazonas' regnskov er en af verdens tætteste, mest frugtbare miljøer, der er hjemsted for den største samling nulevende plante- og dyrearter i verden. Dette inkluderer acai palmetræet, der ofte vokser 25 meget højt blandt sump og flodsletter. Over tid er disse lækre, sunde frugter gået fra at være næringsrige fødevarer for mange af de skovboende folk til at blive en vigtig ingrediens i mange populære retter. Overalt i Brasilien er acai bær, der varierer fra rød til den mere almindelige lilla-sort, elsket og nydt for deres lækre smag og naturlige sunde egenskaber. I den seneste tid er de blevet Brasiliens mest trendy og populære velværeprodukter.

Acais fantastiske egenskaber

Acai bær rammer godt og er fulde af superfood-niveauer af energi-aktiverende stoffer. Anthocyaniner fundet i disse saftige frugter, navngivet af stammefolket som "frugten, der græder” pga. deres kraftige hydrering, er ikke alene ansvarlige for bærrens kraftige lilla-sort farve, men også deres utrolige beskyttende egenskaber.

Oxidativ stress, det naturlige resultat af fysisk anstrengelse og motion, kan have en degenerativ effekt på hele din krop. Men anthocyaniner søger at hjælpe til med at beskytte og reparere vores organer mod oxidation, og Acai bær er især rige på dem - de indeholder dobbelt så mange som andre frugter med højt indhold af anthocyaniner, såsom blåbær. Se det sammenlignende Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) diagram nedenfor, for at få en ide om både hvor rige og nemt optagende, de er.

Men det er ikke alt, disse utrolige frugter kan tilbyde dig! Det høje vitaminindhold inkluderer B og C, som er kendt for at bidrage til et energi-udbytterigt stofskifte og at reducere træthed og udmattelse. 70% af acai bærs fedtstoffer er sunde, umættede Omega 3, 6 og 9 med beroligende, beskyttende egenskaber.

De har også en stærk fiberprofil, ca. 14 gram ud af hver 100 brasiliansk frysetørret acaibær, der støtter din krops naturlige fordøjelsesproces. Mineraler, såsom jern, calcium og kalium, hjælper dine kognitive funktioner, muskler, knogler og blodtryk. Endelig udgør 7,59 % af vægten af acai frugtkødet aminosyrer, proteiners byggeblokke. Med så mange utrolige egenskaber er det så så underligt, at de indfødte, skovboende mennesker i Amazonas elsker acai bær så meget!?

 • Anthocyanin rich
 • Iron, calcium and potassium
 • Vitamins A, B, C and E
 • 70% Omega 3, 6 & 9 fats
 • 7.59% weight is amino acids
 • 14 grams of fibre per 100g Acai

At give dig fordelene

Acai bær har muligvis stærke kvaliteter - men en tur til Amazonas er ikke i kortene for de fleste af os, der ønsker at nyde godt af deres fantastiske egenskaber! For din bekvemmelighed, er alle deres næringsværdier indfanget ved lynfrysning og derefter overført til en vegansk-venlig kapsel. Det betyder, at du kan høste fordelene ved Amazonas' regnskov hver dag, som en fast del af din normale rutine.

Ingredienser

Euterpe Oleracea (Acaibær) 5:1 Ekstrakt, Kapsel Skal (Hypromellose), Antiklumpningsmidler (Magnesiumstearat, Siliconedioxid, Microcrystalline Cellulose).

Acai Kapsler Anvisninger

Pure Acai kapsler er nemme at tage og kan passe perfekt ind i din daglige rutine. Slug to kapsler hver dag, før du spiser, med et fuldt glas vand og modtag 2600 mg ren Acai bærrenes godhed. Vi anbefaler at tage et nyt kosttilskud i mindst tre måneder, og investere i langvarig brug for at få mest muligt ud af tilskuddet.

Råd omkring Ren Acai

Acai kapslerne er helt naturlige og har ingen kendte bivirkninger. Dog, som med alle andre kosttilskud, anbefaler vi at læse ingredienslisten for individuelle allergener. Hvis du tager medicin, rådfør dig først med din læge før brug. De er ikke beregnet til brug af unge under 18.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.29% baseret på 34 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Udmærket produkt, som forventet

L Laila P
Bekræftet køb

Virker meget godt på huden og akne problemer. Self medfølger at spise grøntsager og intet ikke organisk

T Tina E
Bekræftet køb

Godt produkt

H Hans V
Bekræftet køb

Rigtig god fornemmelse uden præcis at ku’ sætte ord på

P Puk S
Bekræftet køb

Jeg har helt bestemt fået meget mere energi efter jeg begyndte at bruge Acai produktet - kan bestemt anbefales

C Carina Kbh.
Bekræftet køb

Giver øget energi og mere lyst til at dyrke motion syntes jeg

T Tove
Bekræftet køb

min veninde anbefalede dem til mig, og jeg er virkelig glad for at hun gjorde det. fantastisk produkt - og meget effektiv levering

a anna t.
Bekræftet køb

Virker godt til at mindske appetitten, så jeg spiser mindre af de unødvendige.

F Frederikke
Bekræftet køb

Har mistet ca. 3 kilo på 2 uger, da jeg spiser mindre sødt og så går det bare hurtigt

K Kristian
Bekræftet køb

Virker fint

S Sofia
Bekræftet køb

Jeg har helt bestemt fået meget mere energi efter jeg begyndte at bruge Acai produktet - kan bestemt anbefales

C Carina Kbh.
Bekræftet køb

Giver øget energi og mere lyst til at dyrke motion syntes jeg

T Tove
Bekræftet køb

min veninde anbefalede dem til mig, og jeg er virkelig glad for at hun gjorde det. fantastisk produkt - og meget effektiv levering

a anna t.
Bekræftet køb

Virker godt til at mindske appetitten, så jeg spiser mindre af de unødvendige.

F Frederikke
Bekræftet køb

Har mistet ca. 3 kilo på 2 uger, da jeg spiser mindre sødt og så går det bare hurtigt

K Kristian
Bekræftet køb

Virker fint

S Sofia
Bekræftet køb

Købte acai pure for et par uger siden, og de har indtil videre virket over alt forventning! Min vægt er virkelig begyndt at tage et dyk, som den ikke i nær så høj grad gjorde, før jeg begyndte på acai pure.

A Anne
Bekræftet køb

Jeg har lige modtaget mit produkt og ser nu meget frem til at begynde på det. Har hørt meget godt om det, så er spændt på de fremtidige resultater!

A Amalie
Bekræftet køb

Fik for nyligt målt mit stofskifte, som ikke overraskende viste sig at være noget lavt. Blev derfor anbefalet at købe acai bær ekstrat. Jeg fandt derfor dem her fra WeightWorld og købte dem med det samme. Allerede efter kort tid, er mit stofskifte blevet forhøjet. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale det her produkt!

B Bent
Bekræftet køb

Super godt produkt, der gør hvad det skal og har de ønskede virkninger. WeightWorlds levering er desuden hurtig og fejlfri!

E Erik
Bekræftet køb

Jeg modtog mit acai pure produkt for 1 måned siden og har i hele perioden været meget tilfreds med det. Kan tydeligt mærke forskel, efter jeg er begyndt at tage det, så det er helt sikkert noget, jeg vil købe igen!

M Mogens
Bekræftet køb

Jeg besluttede mig for et stykke tid siden, at jeg ville på kur, da jeg ikke var helt tilfreds med min daværende vægt. Hørte så om acai pure gennem en veninde og valgte derfor at give det et forsøg, da det lød til at være en god supplering til min kur. Jeg har nu taget de her kapsler i nogle uger og kan med sikkerhed sige at de virker!

B Birgitte
Bekræftet køb

Jeg har lige bestilt acai pure i dag, så nu er der ikke andet for end at vente på, at jeg får dem! Det lyder til, at folk har meget positive oplevelser med acai bær ekstrat, så jeg håber, at det her produkt er løsningen.

A Andreas
Bekræftet køb

Acai pure er en nem og effektiv måde at give dit vægttab et boost på. Jeg har nu været igennem 30 dages forløbet, og jeg er meget glad for, at jeg købte det i første omgang. Tak til WeightWorld for det her super gode produkt!

P Peter
Bekræftet køb

Rigtig glad for, at jeg valgte at købe det her produkt. Har hurtigt kunne mærke positive ændringer!

H Henrik
Bekræftet køb

Jeg købte det her produkt til min mand og jeg i forbindelse med vores fælles mål om et vægttab. Han var i starten lidt usikker på, om det var pengene værd men jeg fik overbevist ham om, at vi skulle begynde på det. Vi er begge to i dag særdeles tilfredse med vores køb, og min mands usikkerhed om acai pures virkning er helt væk!

E Emilie
Bekræftet køb

Har taget acai pure i et par dage nu, så der går nok stadig lige lidt inden virkningerne indtræffer. Synes dog det er en smart måde, at få en sundere livsstil på.

J Julie
Bekræftet køb

Jeg har fået meget mere energi efter, at jeg er begyndt på det her acai produkt. Det har desuden en mættende virkning der gør, at jeg ikke har ligeså stor trang til søde sager.

L Lærke
Bekræftet køb

Faldt lidt tilfældigt over det her produkt, da jeg ledte efter noget, der kunne effektivisere mit vægttab. Efter at have læst den meget lovende produktbeskrivelse, endte jeg med at købe det. Modtog det præcist som lovet og fik nemt og hurtigt flettet det ind i mine daglige rutiner. Synes efter kort tid, at jeg kan mærke forskel - det samme kan ses på vægten!

M Magnus
Bekræftet køb

Alle tiders måde at hjælpe vægttabet på vej! Giver mere energi og dermed en større lyst til motion.

M Martin
Bekræftet køb

Jeg har lige bestilt acai pure i dag, så nu er der ikke andet for end at vente på, at jeg får dem! Det lyder til, at folk har meget positive oplevelser med acai bær ekstrat, så jeg håber, at det her produkt er løsningen.

H Hanne
Bekræftet køb

Jeg elsker acai som en frugt, men det er så svært at få dem! Derfor vælger jeg disse piller og hidtil nyder jeg at tage dem.

A Arifa
Bekræftet køb

super god og jeg har det allerede bedre

I Imran
Bekræftet køb

Elsker disse

V Vinny

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide