FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
ambassadør

Vil du gerne være ambassadør og få adgang til eksklusive fordele? Det er let som en leg. Du skal blot fuldføre sjove missioner for os, og så får du gratis produkter, gavekort, kontanter og meget mere!

Bliv WeightWorld-ambassadør

Bliv WeightWorld-ambassadør

Vi er på udkig efter medlemmer af WeightWorld-familien, som gerne vil udføre simple opgaver for os i bytte for eksklusive belønninger. Vi kan eksempelvis bede dig om at sende os et billede af dine WeightWorld-produkter eller poste din yndlingsopskrift, som du har lavet med vores kosttilskud, på TikTok. Til gengæld modtager du gavekort, kontanter, gratis produkter og meget mere!

Hvem kan blive ambassadør?

Alle! Hvis du elsker og bruger WeightWorlds produkter, kan du blive ambassadør. Har du en profil med følgere på de sociale medier? Elsker du at lave content? Hvis ja, er vores ambassadørprogram perfekt til dig!

Hvordan virker det?

Vi har indgået et samarbejde med Brandbassador-appen for at gøre det let for dig at blive ambassadør. Du skal blot klikke på knappen nedenfor og følge instruktionerne for at oprette din konto. Det tager mindre end 30 sekunder! Tilmeld dig nu og få eksklusive belønninger for hver mission, du fuldfører!

Bliv ambassadør nu