Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Go Blend Pro Smoothieblender

Genopladelig, trådløs blender

Oversigt

Go Blend Pro fra WeightWorld er en praktisk, trådløs og genopladelig smoothie-blender, som du kan tage med dig overalt. Nu kan du lave dine yndlingsmoothies, proteinshakes og bulletproof-kaffe på farten, og blenderen er ideel til dig med en aktiv livsstil, der gerne vil have de nødvendige grøntsager, frugter og proteiner i velsmagende shakes eller smoothies på en let og praktisk måde. Smoothie-blenderen har et letvægtsdesign, kompakt størrelse, er et prisvenligt alternativ til Nutribullet, og du kan uden problemer have den med i sportstasken/rygsækken.

  • Prisvenlig smoothie-blender
  • USB-genopladelig
  • Trådløst letvægtsdesign
  • Ideel til smoothies, shakes og bulletproof-kaffe
  • Perfekt til rejser og fitness-centret
  • CE-certificeret
  • RoHS-certificeret

Go Blend Pro - en praktisk, genopladelig og trådløs smoothie-blender

Go Blend Pro Smoothie-blender er et praktisk og prisvenligt alternativ til at lave dine smoothies og proteinshakes, uanset hvor du er. Blenderen har et letvægtsdesign, og har den perfekte størrelse til at smide i rygsækken eller håndtasken, så du kan tage den med i fitness-centret eller på farten. Er den ideelle bærbare blender til rejser, på arbejdet eller i træningscentret. Blenderen er nem at rengøre, og oplader hurtigt via USB, så du kan bare tilslutte den til den nærmeste USB port eller powerbank.

Fordele ved en bærbar og trådløs blender

En trådløs og barbær Smoothie-blender som Go Blend Pro er perfekt, hvis du drømmer om en sundere livsstil med friske og næringsrige smoothies og proteinshakes. Blenderens praktiske design gør, at du kan tage den med på farten, og i stedet for sukkerfyldte præfabrikerede drikkevarer fra supermarkedet er det let for dig at lave et sundere alternativ med dine foretrukne frugter og grøntsager med Go Blend Pro Smoothie-blenderen. Er også ideel til at lave den perfekte proteinshake enten før eller efter træning for at sikre, at proteinpulveret opløses helt.

Opskrifter du kan prøve med blenderen

For at få shakes eller smoothies med flest mulige vitaminer, aminosyrer og mineraler til at forkæle din krop og velvære, kan vi anbefale dig at prøve at blande enten Marine Collagen-puler, Haritaki-pulver, Spirulina-pulver eller Matcha-te-pulver i dem. Alternativt kan du finde inspiration ved prøve disse velsmagende opskrifter nedenfor.

Brugsvejledning

Sørg for, at din Go Blend Pro Smoothieblender er fuldt opladet inden brug. Oplad din transportable blender ved at tilslutte den til en USB-port, som sættes i din foretrukne stikkontakt. Når den er opladt, skal du sørge for, at koppen er skruet stramt fast på motordelen. Herefter er det op til dig at vælge, hvad du nu gerne vil blende!

OBS: Husk at slukke blenderen, når du skal vaske den. Brug en klud eller en børste samt varmt vand og opvaskemiddel. Koppen må ikke komme helt under vand, og den må ikke komme i opvaskemaskinen.

Vores influencere

Ofte købt sammen

Cystein Kapsler
Cystein Kapsler

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar & lever

219 kr.

+
Økologisk Moringa Kapsler
Økologisk Moringa Kapsler

1650 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud til blodtryk og kolesterol

189 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(103)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.28% baseret på 126 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

fin til prisen

T Thomas
Bekræftet køb

Bedste investering til køkkenet!

L Louise
Bekræftet køb

Let måde at få morgenmaden med sig på farten

I Inna
Bekræftet køb

Har et pænt design, knuser isterninger og er den perfekte størrelse til at tage med. Intet at klage over.

F Fie
Bekræftet køb

Gør alt klar natten før, og tager blenderen med, når jeg går i skole.

S Sanne
Bekræftet køb

Har gjort min hverdag lettere, når jeg trænger til et hurtigt måltid.

C Christian
Bekræftet køb

Dejligt at kunne tage smoothien med!

L Lisette
Bekræftet køb

Jeg er glad for min.

L Line
Bekræftet køb

Lettere at være sund

S Susanne
Bekræftet køb

Fint

K Karsten

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide