Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Glucosamine & Chondroitin Kapsler

1390 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til sunde led

Oversigt

Vil du gerne pleje dine led, så du kan bevæge dig frit og forblive fysisk aktiv? Så har WeightWorld svaret til dig: glucosamin og chondroitin tilskud. Dette kosttilskud er sammensat af det reneste glucosamine og chondroitin designet til at booste to primære bestanddele i dine led.

Den første af disse er væsken i dine led, som er medvirkende til at smøre dem, og den anden er brusken, der omgiver dine led og passer på dem. Dette tilskud i kapselform kan let inkluderes i din daglige rutine, da det eneste, du skal gøre, er at indtage dem dagligt. Hver kapsel af vores glucosamin og chondroitin kosttilskud leverer en høj og ideel 1200 milligram (1000 mg glucosamin og 200 mg chondroitin) styrke.

  • Særligt fremstillet til at støtte og styrke dine led
  • Glucosamine og chondroitin af høj kvalitet
  • Med C-vitamin, Gurkemeje, Ingefær og Hyben
  • Virksomme 1200 mg kapsler
  • Kapslerne er nemme at sluge
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Fordele ved glucosamine og chondroitin

WeightWorlds glucosamin og chondroitin er fremstillet til at være et kraftigt naturligt kosttilskud, som du kan tage derhjemme. Kapslerne er pakket med et væld af naturlige ingredienser såsom C-vitamin, gurkemeje, ingefær og hyben for at holde dig aktiv.

Hvem bør tage glucosamine og chondroitin?

Glucosamin og chondroitin kosttilskuddet anbefales til alle, og giver et naturligt boost, når dine led har mest brug for det. Uanset om du træner ofte, og vil øge din mobilitet på en naturlig måde, eller hvis du bare føler dig lidt stiv i leddene, så kan disse kapsler være ideelle til dig. Hvis du er laktoseintolerant, så skal du ikke være bange. WeightWorlds glucosamin chondroitin indeholder ikke laktose eller mælk.

Fuld liste over ingredienser

D-Glucosaminsulfat 2KCL, Avian (fugle) chondroitinsulfat 90%, askorbinsyre (C-vitamin), ingefær (Zingiber Officinale) rodekstrakt (opløst 20:1), hybenekstrakt (Rosa Canina) (opløst 20:1), gurkemejepulver (Curcuma Longa), magnesiumstearat, kapselskal: hypromellose (HPMC).

front view of Glucosamine and Chondroitin Supplement bottle

Brugsvejledning

Tag 2 kapsler med glucosamin og chondroitin om dagen, helst med et sundt måltid. Du kan tage en af kapslerne om morgenen og derefter den anden om aftenen. Alternativt kan du også tage dem begge på samme tid. Uanset hvordan du tager dem, anbefaler vi at tage dem på samme tid hver dag. Disse kapsler kan indtages både med en fuld mave på en tom mave.

Gode råd når du tager glucosamin og chondroitin

Dette produkt bør ikke forbruges som den primære løsning for alvorlige ledproblemer, fordi hvad angår alvorlige problemer bør du snakke med egen læge. Glucosamin og chondroitin tabletter er designet til at blive forbrugt sammen med en afbalanceret kost og motion og bør ikke indtages i stedet for mad. Dette produkt er ikke egnet til forbrug af vegetarer og veganere, og det har ingen kendte bivirkninger. Hvis du har nogen bestemte allergier, bør du altid se ingredienserne. Dette kosttilskud er ikke beregnet for personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

89.09% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God sammensætning af virksomme ingridients

J Jakob B
Bekræftet køb

Super fed service

A Anders
Bekræftet køb

Min led er blevet bedre

E Erik
Bekræftet køb

Jo, det kan anbefales hvis du har dårlige led

C Carl
Bekræftet køb

Mine led er blevet værre i de sidste par år, men siden jeg bruger dette kan jeg bedre bevæge mig rundt

F Frank
Bekræftet køb

Min læge sagde, at jeg skulle begynde at tage led supplement, og jeg fandt dette, det er god værdi for pengene.

V Viktor
Bekræftet køb

Mine knæ føles meget bedre med dette, og jeg har mindre problemer med at klatre op ad trappen.

M Marcus
Bekræftet køb

Mine led har givet mig så meget besvær, siden jeg blev 70, og det har været et mirakel, dette produkt

E Eileen
Bekræftet køb

Jeg finder det meget lettere at gå på vandreture med min hund nu. Jeg synes, de er gode.

T Timmothy
Bekræftet køb

Glukosamin og Chondroitin har virkelig gjort en forskel for mine led. Jeg plejede at have utrolig ømme led, men smerten er næsten gået helt væk efter kort tids brug!

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide