FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Cirkulation

Dårligt blodomløb eller blodcikulatin er ikke ualmindeligt at opleve med alderen. Et dårligt blodomløb kan dog føre til forskellige sygdomme og bidrage til ubehag. Dårlig blodcirkulation betyder at der ikke transporteres optimal ilt ud til vitale dele og væv i kroppen, hvilket bl.a. kan give ubehag og uro i benene, åreforkalkning og kolde ben, fødder, arme og hænder, derfor er det særligt vigtigt at være opmærksom på det og pleje det. Find din foretrukne behandling til håndtere dårligt blodomløb i fødder og ben, så du kan forbedre din blodcirkulation og nyde hver dag uden problemer og velvidende at du bidrager til at din krop får den ilt den har brug for, for at fungere bedst.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er blodcirkulation?

Vi har alle et kredsløb i kroppen hvor blodet bliver transporteret rundt i kroppen, dette kaldes også blodomløbet eller blodkredsløbet. Det er dette kredsløb der er med til at transportere bl.a. nærringsstoffer, ilt, blodlegemer osv. rundt i kroppen. Derudover er vores blodcirkulation med til at hjælpe med at udskille affaldsstoffer. En af de typiske årsager til at man har dårlig cirkulation i blodet er når man får åreforkalkning.

Hvad er dårlig blodcirkulation?

Når ens cirkulation i blodet ikke fungerer optimalt har man typisk dårligt blodomløb. Når man har dårligt blodomløb betyder det at blodet ikke kommer rundt i kroppen ordenligt, det vil sige at der er visse dele af kroppen hvor der ikke kommer den optimale mængde af nærringsstoffer kroppen har brug for. Det er oftest i benene man kan mærke den dårlige blodcirkulation, i form af hævede ben. Det er vigtigt at man træner sine hævde ben for at få bedre blodomløb i benene.

Typiske symptomer på dårlig blodcirkulation:

Der er flere slags symptomer på at du kan have dårligt blodcirkulation, men de mest almindelige symptomer opstår i hænderne og benene hvor du oftest oplever:

  • Tendens til kolde hænder selvom det ikke er koldt
  • Prikken i hænderne
  • Smerter i benene når du starter med at gå
  • Kramper i benene når du starter med at gå
  • Generel uro i benene
  • Benene kan være hævede
  • Tendens til kolde fødder selvom det ikke er koldt
  • Prikken i fødderne
  • Åreknuder

Når du oplever nogle af disse syptomer er det vigtigt at du gør noget ved det, en af de ting du kan gøre at du træner dine hævde ben for at få bedre blodomløb i benene.

Rygning

Når man ryger stiger risikoen for at man kan udvikler dårlig blodcirkulation, da rygning kan være med til at ens åre begynder at trække sig sammen og huden kan blive kold, man kalder det typisk for rygerben. I disse tilfælde kan man opleve at det gør ondt når man går og ved slemme tilfælde kan det være svært for nogle bare at gå få hundrede meter pga. af de mange smerter i benene. Et af de bedste råd er at stoppe med at ryge, så man på den måde ikke bliver ved med at øge sammentrækningen af årene. Hvis du har svært ved at stoppe med at ryge på egen hånd findes der mange forskellige hjælpemidler, du kan altid snakke med din læge og så kan de rådgive dig om de forskellige muligheder. Hvis du oplever at dine ben begynder at blive hævede er det vigtigt at du træner dine hævede ben, da du hjælper dig selv med at få bedre blodomløb i benene, hvilket kan hjælpe med at sætte gang i blodcirkulationen.

Fedme

Vi hører mere og mere om folk i Danmark bliver tykkere og det er ikke ufarligt at være overvægtig. Der er rigtig mange forskellige følgesygdomme når man er overvægtig bl.a. har man tendens til at udvikle diabetes type 2 og man kan opleve at ens blodcirkulation bliver dårligt. Der kan være flere grunde til at cirkulationen i blodet ikke er lige så godt som hvis man er normalvægttig, men det er ofte fordi fedtlagene i kroppen bliver større og de kommer til at ”trykke” på årene eller fordi at kroppen har for mange kilo og slæbe rundt på, hvilket kan gøre det svært for blodet at komme rundt i kroppen. Det er vigtigt at gøre noget for at din blodcirkulation bliver bedre, du kan bl.a. få en træner til hævede ben der kan hjælpe dig med at få bedre blodomløb i benene. Det bedste du kan gøre er at tabe dig, men et vægttab er ikke altid lige nemt. Du kan altid konsultere en læge for at få råd om hvad der ville være bedst for dig.

Ældre

Det er ingen skam at blive ældre, men desværre kan der komme nogle problemer i takt med at man bliver ældre. Der er mange ældre mennesker der bliver ramt af dårlig blodcirkulation, hvilket oftest rammer dem i benene så de får ømme og hævede ben eller sågar åreknuder. En af de bedste ting man kan gøre er, at holde sig i gang. Man skal dyrke motion eller i hvert fald komme ud og gå ture så man får gang i benene samt spise en sund kost, da en usund kost kan være med til at gøre cirkulationen i blodet dårligere. Hvis man er dårlig gående eller ikke har mulighed for at komme så meget ud og gå kan man få en træner til hævede ben, så man på den måde kan hjælpe sig selv med at få bedre blodomløb i benene.

Få bedre blodomløb i benene

Der kan som sagt være mange grunde til at man lider af dårlig blodcirkulation, men lider du meget af trætte ben og fødder kan Circulation Maxx hjælpe dig med dette. Det er et cirkulationsapparat der kan være med til at hjælpe dig med at pleje dine trætte og hævede fødder og ben. Grunden til at dette apparat kan hjælpe dig er at det er en træner til hævede ben. Den er anvender en teknologi kaldet elektrisk nerve stimulation som fungerer ved at den skiftevis trækker dine muskler sammen og derefter afslapper dine muskler. Denne form for behandling kan hjælpe dig med at få bedre blodomløb i benene. Med tiden når din blodcirkulation bliver bedre bliver dine smerter mindre. Få den mest optimale behandling anbefales det at du anvender Circulation Maxx 1 gang om dagen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.