Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Probiotika Plastre

Depotplastre med mælkesyrebakterier

Hvad er probiotika godt for?

Probiotika er levende mikroorganismer, der lever helt naturligt i dit tarmsystem, og som er essentielle for at have et sundt fordøjelses- og immunsystem. Kroppen er fuld af både gode og dårlige bakterier, og det er essentielt for dit helbred, at der er en sund balance i disse.

Og det er her, at probiotika kommer ind i billedet. Probiotika i form af mælkesyrebakterier er nemlig fantastiske til at skabe en balance i de bakterier, der er i maven og fordøjelsessystemet.

Dermed kan probiotika hjælpe dig, hvis du har problemer med oppustethed, nedsat immunforsvar, luft i maven, dårlig mave, diarre eller fordøjelsesproblemer.

Hvorfor bruge probiotika-plastre i stedet for kosttilskud?

Her hos WeightWorld har vi lavet vores probiotika-plastre, der ikke kun er et praktisk alternativ til almindelige probiotika-tilskud. Depotplastre sikrer nemlig en regelmæssig frigivelse af probiotika i løbet af de 24 timer, som du bruger probiotika-plastret.

Det har den fordel, at probiotikaen og de gode mælkesyrebakterier ikke skal ned gennem fordøjelsessystemet, inden du får gavn af dem. På den måde sikrer du, at du får absolut mest ud af de mælkesyrebakteriestammer og probiotika, som disse plastre frigiver direkte ind i huden.

Hvilket især er ideelt, hvis du har problemer med irritabel tyktarm, utæt tarm eller malabsorption (nedsat optagelse af et stof i fordøjelseskanalen). Men det er også et praktisk alternativ, hvis du har svært ved at sluge piller eller almindelige probiotika-kapsler.

Sørg for at huden er ren, tør og hårfri, inden du sætter plastret på. Sæt herefter et probiotika-plaster direkte på maven og skift hver 24 time. Bør ikke sættes på ansigtet, halsen eller kønsorganer.

Råd

Kun til udvortes brug. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år. Bør ikke bruges på irriteret eller brudt hud.

Skal jeg vælge probiotika-tilskud eller plastre?

Det afhænger af dine personlige behov. Men plastre frigiver sit indhold af probiotika regelmæssigt i løbet af 24 timer, og giver dig dermed en mere konstant tilførsel af probiotika i løbet af dagen. Derudover optages probiotika bedre via plastre, da der ikke er noget ‘spild’ gennem fordøjelsessystemet.

Hvordan bruger jeg probiotika-plastre?

Sørg for at huden er ren, tør og hårfri, inden du sætter plastret på. Sæt herefter et probiotika-plaster direkte på maven og skift hver 24 time. Bør ikke sættes på ansigtet, halsen eller kønsorganer.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du bruger probiotika-plastre dagligt i minimum 30 dage.

Er der bivirkninger ved probiotika-plastre?

Plastrene er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle bruge probiotika-plastre?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år. Bør ikke bruges på irriteret eller brudt hud.

Ofte købt sammen

Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

175 kr.

+
Guarana Slankeplastre
Guarana Slankeplastre

60 Patch | Til stofskifte og energi

145 kr.

1 Vare

175 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(44)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.41% baseret på 57 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har kun brugt dem i et par dage så det er svært at vurdere om de virker. Men jeg håber at de har en god effekt på mine maveproblemer.

L Lenny
Bekræftet køb

Virker som forventet

P Polima
Bekræftet køb

Har haft store problemer med maven i flere måneder og var desperat men efter den første uge kunne jeg mærke en effekt. Så er en rigtig tilfreds kunde.

E Erika
Bekræftet køb

Har fået en mere stabil mave så rigtig godt produkt

G Gunnar
Bekræftet køb

Jeg har aldrig set plastre med probiotika før så var nødt til at prøve da jeg hader at spise kapsler. Og det er da nemt at man bare skal tage et plaster på hver morgen.

W Wilma
Bekræftet køb

Har købt dem til min kone der har irritabel tyktarm så håber at de virker for hende

W William
Bekræftet køb

Fik anbefalet at bruge plastre med probiotika i stedet for at tage piller da det åbenbart optages hurtigere og mere effektivt. De er lidt dyre men kan mærke en meget tydelig effekt.

H Hanne
Bekræftet køb

Et godt alternativ til almindelige probiotika kapsler

B Birthe
Bekræftet køb

Have been using the patches recently and have started feeling a difference in my digestive abilities. My bowel is more regular now, thanks to these patches.

M Mathew
Bekræftet køb

My cousin recommended this to me. I tried it and was amazed to see the results! My bowel movements have never been this smooth before!

J Jordon

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber