Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Moringa

Moringa er et eksotisk blomstrende træ, som vokser i tropiske og subtropiske områder i Afrika og Asien, og som er anerkendt som en superfood. Denne fantastiske superfood indeholder en række værdifulde næringsstoffer såsom protein, vitamin A, B1, B2, B6, B12 og C-vitamin, og mineraler jern, calcium, magnesium, phosphor og kalium, som alle kan bidrage til din krop og dit generelle velvære. Moringa ekstraktet er anerkendt i sine hjemlande for sin usædvanligt høje næringsværdi, og oplever en stigende interesse og anerkendelse i vesten. Dette superfood er ideelt at tilføje dine daglige rutiner, hvis du ønsker et let boost til din krop baseret på naturlige ingredienser.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er moringa?

Moringa er et naturligt superfood fyldt med vitaminer, proteiner, jern og antioxidanter. En af de mest næringsrige fødevare på planeten. Med vores produkter tilbyder 100% økologi, så der ingen fyldsstoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler er tilføjet således, at vores produkter bibeholdes rig på sine fantastiske næringsstoffer. Dette superfood er højt værdsat for sine medicinske egenskaber gennem tider. Den grønne superfood er fremstillet af naturligt tørrede blade fra moringa træet. Det er ikke tilfældigt at man kalder træet for The Miracle Tree.

Moringa er gavnlig for din hud og skønhed

Dette superfood kan prale med en bred vifte af sundhedsmæssige opløftende egenskaber for huden, negle og hår takket være sin rige næring af essentielle vitaminer, mineraler, proteiner og antioxidanter.

Moringa er en rig kilde til vitamin A, riboflavin (B2) og en kilde til niacin (B3) og zink, der støtter opretholdelsen af normal og sund hud. Indholdet af protein er næsten 25%, herunder alle ni af de essentielle aminosyrer, som hjælper til at understøtte byggestenene i proteiner, der er nødvendige for optimal vækst, reparation og vedligeholdelse af sunde muskler og hudceller. Den glimrende kilde til fosfor i Moringa bidrager til væsentlige funktion af huden, herunder evnen til at celler kan reparere sig selv, der er beskadiget af ydre beskadigelse. Det høje indhold af zink bidrager til opretholdelsen af flotte negle og hår.

Moringa er fyldt med usædvanlig mange antioxidanter, seks gange mere end goji bær og ligeledes flere antioxidanter end grøn te, blåbær, acai og granatæbler. Vitamin E, riboflavin og zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress for at hjælpe kampen mod at huden og sind bliver ældre således at dette superfood har anti-aging effekter.

Kan moringa give mig et bedre helbred?

Uanset din alder, er de nødvendige mineraler og vitaminer afgørende for at sikre, at dine knogler er stærke, sunde og aktive, så du vil reducere risikoen for skade og knogleskørhed. Moringa er en glimrende kilde til vitamin K, calcium, fosfor og magnesium, og en kilde til zink. Det er også høj i fiberindholdet og har næsten 25% af vegetabilsk protein.

Vitamin K, calcium, fosfor, magnesium, zink og protein bidrager til opretholdelse af sunde knogler. Calcium, magnesium og fosfor bidrager til desuden til sunde og flotte tænder. Herudover hjælper calcium, fosfor og protein bidrager til normal vækst og udvikling af knogler hos børn. Vitamin A, jern, zink og vitamin B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet. Vitamin B6 bidrager til dannelsen af normale røde blodlegemer.

Moringa kan fremme dit vægttab

Regelmæssig motion gennem sport eller arbejde er en vigtig del af at opretholde en sund livsstil. Men vi er nødt til at sikre, at vi passer godt på vores krop udover motion. Derfor vil moringa give dig de rigtige næringsstoffer til både at kunne forberede og restituere kroppen mere effektivt. Calcium, magnesium og kalium bidrager til en normal muskelfunktion. Protein bidrager til vækst i muskelmasse. Magnesium og zink bidrager til normal proteinsyntese og at kroppen nemmere modtager og protein.

Moringa er som designet til at give dig mere energi

Det travle og stressede liv er en del af det moderne liv, og det har ofte bivirkninger, såsom et faldende energi niveau. Fastholdelse af et godt immunforsvar er vigtigt, fordi det hjælper vores krop forsvare sig mod infektioner og sygdomme, der kan bremse os ned og reducere vores energi niveau. Moringa er en glimrende kilde til vitamin B6, calcium, jern, magnesium, fosfor, riboflavin, magnesium, riboflavin og kalium, (B2), og en kilde til niacin (B3), thiamin (B1) og zink. Vitamin B6, calcium, jern, magnesium, fosfor, riboflavin og niacin thiamin bidrager til et højere stofskifte, som vil give dig mere energi. Zink bidrager til en normal syre-base balance. Jern, magnesium, niacin, riboflavin og vitamin B6 bidrager til reduktion af træthed og udmattelse.

Stress hvordan kommer jeg videre?

Stress synes at være normalt i den moderne verden, og dette kan påvirke vores sundhed og velvære - både mentalt og fysisk. Selv om det ikke nødvendigvis årsagen, kan stress gøre en dårlig situation værre, især tilstande, såsom forhøjet blodtryk. Indholdet af kalium i moringa bidrager til opretholdelse af normalt blodtryk. Vitamin B6, magnesium, niacin og thiamin bidrager til normal psykologisk funktion. Vitamin B6, magnesium, niacin, thiamin, kalium og riboflavin bidrager til den normale funktion af nervesystemet.

Forhøjet blodtryk er normalt ikke noget, man kan føle eller mærke, men op til 30% af befolkningen i Danmark har det. Det er en faktor, der ofte er forårsaget af arbejde og livsstil, som kan øge din risiko for et hjerteanfald. Riboflavin og vitamin B6 bidrager til dannelse og vedligeholdelse af normale røde blodlegemer. Kalium bidrager til opretholdelse af normalt blodtryk. Vitamin K og calcium bidrager til at kroppen undgår blodpropper. Jern bidrager til en normal ilttransport i kroppen.

Formindsker mængden af skadeligt kolesterol, hvilket reducerer risikoen for kardiovaskulær sygdomme.

Dyslipidæmi eller unormale mængder af lipider, herunder både kolesterol og triglycerider i blodet, er en tilstand, der rammer millioner af mennesker over hele verden og er særlig problematisk i USA. Højt LDL-cholesterol og triglycerider i blodet kan føre til opbygning af plaque i arterierne, hvilket øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme. I både humane og dyreforsøg har moringa vist sig at sænke niveauerne af skadelige blodlipider samtidig med at HDL-kolesterolniveauerne øges. HDL, kendt som "godt kolesterol", søger det dårlige plaque-forårsagende LDL-kolesterol i blodbanen, som det derefter opfanger og bringer til leveren til fjernelse eller oparbejdning. Den stigende forekomst af hjertesygdomme og dens ledsagende sundhedsspørgsmål som højt blodtryk og højt kolesterol gør denne forskning endnu mere relevant. Moringa's potentiale til at tjene som et naturligt middel til at sænke blodlipidniveauet er allerede spændende i sig selv, men det vil være endnu mere interessant at se, hvordan forskning og naturlig behandling med moringa spiller ud i de kommende år.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.