Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Jeg vil tabe mig - Hvad gør jeg?

Svært spørgsmål. Men i virkeligheden skal du spørge dig selv hvordan og hvor meget du ønsker at tabe dig.

Jeg vil tabe mig – Hvad gør jeg?

Jeg vil tabe mig? Giv dit vægttab et boost med kosttilskud, motion og en sund kost.

Det kan være en strid kamp at smide de overflødige kilo og ikke mindst finde ud af hvordan du skal smide dem. Der er simpelthen så mange muligheder når det kommer til slankepiller, slankekure og træningsplaner. På denne side vil vi forsøge at kaste lys over nogle af de forskellige slanketilskud der er tilgængelige på markedet.

Men hvad er slankepiller?

Slankepiller eller slanketilskud er enten piller eller kapsler som du kan tage for at få hjælp til at tabe dig. Der findes receptpligtig slankemedicin, som Xenical og Orlistat, for folk med et BMI over 28, men for at få dette skal du dog forbi din læge først. Disse slankepiller er klinisk testet, men er ikke uden bivirkninger. Et alternativ til denne type af slankepiller er naturlige slanketilskud, som er blevet kendt for at være effektive. Tab dig hurtigt med slankepiller i forhold til hvis du ikke fik den ekstra hjælp.

Hvilken slankepille er den rigtige for mig?

Det er ikke alle der har held med at tabe sig på den gode gammeldags måde. Det kræver utrolig meget selvdisciplin at fastholde de gode vaner med sund kost og regelmæssig motion, så det er helt naturligt at mange af os kan have brug for lidt ekstra hjælp til at holde os fokuseret. Hvis du overvejer at finde et slanketilskud som du kan tage sammen med din sunde kost og motion, kan du her få et overblik over de forskellige superfoods og slanketilskud der er tilgængelige. Der er rigtig mange forskellige muligheder og det kan være svært at vide hvilken man skal vælge, men de har alle forskellige egenskaber, så det er vigtigt at gøre det klart for dig selv, hvad du ønsker dit slanketilskud skal kunne gøre for dig og hvad dit mål er. Hvis dit mål er at tabe dig hurtigt på få uger inden du skal på ferie, kunne du overveje at begynde på en sundere livsstil og prøve at holde den også imens du er på ferie, så du kan få en rigtig god start. Hermed ikke sagt at det skal være surt og man ikke må spise is – for hvem kan lade være med det? Men ofte er der et stort udvalg af lækker frugt under de sydligere himmelstrøg og her er det bare med at guffe i sig.

Slanketilskud kan gøre dit vægttab en smule lettere at opnå, men hvilken type du skal vælge afhænger af dine spisevaner og hvad du kæmper med i forbindelse med din slankekur. Slanketilskud findes i alle farver, størrelser og former; nogle er specifikt målrettet på at undertrykke din appetit, så du kan reducere dit daglige kalorieindtag. Hvis du har et lavt stofskifte, er der også tilskud der kan hjælpe med at øge det, så din krop får mulighed for at forbrænde fedt hurtigere. Hvis du spiser for mange kulhydrater, findes der også tilskud der kan blokere for disse og dæmpe deres optagelse i din krop. Det er derfor vigtigt at overveje alle disse faktorer, før du vælger din nye støtte til din slankekur. Alle disse effekter kan hjælpe med at du kan tabe dig hurtigt eller opnå et mere effektivt vægttab.

Hvad er superfoods?

Hvis bare der var en pille som havde alt hvad du behøver for at tabe dig og holde dig sund… desværre findes denne pille ikke, men der findes en anden løsning kaldet ”superfood”. Superfood er ingredienser udledt fra frugter, eller bær, som er kendt for at være rige på vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer, som du kan tage i form af et kosttilskud. Nogle af de bedste superfoods er blevet brugt i århundreder af de indfødte i de lande de vokser i, så dette må siges at være en god bekræftelse af deres effekt. Nogle superfoods er blevet kendt for at kunne give din krop ernæringsmæssig støtte og kan være i stand til at hjælpe dig til et vægttab.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores superfoods:

 1. Green Coffee

  Green coffee eller grøn kaffe, er et superfood som kommer fra Arabica planten, der primært vokser i Etiopien og Yemen. Grønne kaffebønner er anderledes end dem der bruges til kaffe, fordi de ikke har været ristet. På den måde fastholder de alle de gode ingredienser, som for eksempel Chlorogensyre, som ellers går tabt når bønnerne ristes. Chlorogensyre er kendt for hurtigt at kunne forbrænde fedt og syre i kroppen. Green Coffee Ekstrakt er et naturligt superfood som er blevet kendt for at kunne hjælpe med at booste dit stofskifte og forbrænde flere kalorier. Hvilket også gør at du kan opleve at du kan tabe dig hurtigt med Green Coffee Pure.

 2. Hindbær Keton

  Hindbær Keton er også et superfood som kan hjælpe med at fremme et vægttab. Ketonen er en organisk forbindelse der findes i de røde hindbær og dette er blevet kendt for at kunne stimulere væksthormonet adiponectin, som er ansvarlig for at regulere dit stofskifte. Når man har et stabilt stofskifte kan det være med til at du bedre kan opnå et vægttab.

 3. Active T5 Plus+ Extreme

  Active T5 hjælper dig med at øge dit stofskifte og fedtforbrænding samtidig med at give dig et boost af energi, så du bliver mere motiveret til at træne.

Kan alle tage slankepiller?

Slankepiller er egnet for alle der kæmper med deres vægt. Der er mange forskellige typer af slankepiller, hvilket gør det muligt for dig at finde lige præcis det tilskud der passer til dit behov. Hvis du er gravid eller under 18 år, bør du dog ikke tage et vægttabstilskud. Husk altid at læse produktinformationerne grundigt inden du begynder et nyt tilskud.

Hvad er fordelene ved slankepiller?

Gode råd til vægttab - regelmæssig motion og sund kost.

Uanset hvilken slankekur eller slankepille du begynder på, bør du altid kombinere det med regelmæssig motion for at få den optimale effekt, både for dit helbred, men også for at støtte dit vægttab. Når de bruges rigtigt, kan slanketilskud hjælpe dig med at tabe dig eller endda hjælpe dig med at tabe dig hurtigt og sørge for at du føler dig mæt i længere tid. Nogle tilskud kan også hjælpe med at normalisere din krops blodsukker og insulinniveau, samtidig med at de kan give din krop de vitaminer den behøver for at holde dig stærk og sund. Der er også slanketilskud der kan hjælpe med at sætte gang i fedtforbrændingen og endda hjælpe med at man taber sig på maven, som ofte er et af de svære områder at tabe sig. Husk – Der er ikke nogen hurtig løsning på vægttab, men du kan vælge at bruge et slanketilskud for at hjælpe dig godt på vej.

Hvad er alternativerne til slanketilskud?

Det er ikke alle der har lyst til at tage et slanketilskud og der findes derfor en række alternativer som også kan hjælpe med at støtte dit vægttab. Slankeplastre er én af dem. Dem kan du bære diskret under dit tøj og det kan være en sikker og naturlig måde at få hjælp til at tabe dig. Nogle slankeplastre indeholder endda antioxidanter, som kan hjælpe med at rense din krop for skadelige toksiner. Hvis du gerne vil opnå en slank figur uden brug af hverken slankepiller eller plastre, kan du prøve en body wrap, der kan være med til at rense ud i kroppen og du kan fokusere på lige det område du ønsker at tabe dig på. Tab dig hurtigt med en body wrap på for eksempel maven eller lårene. Behandlingstiden er 60 min. og du kan bruge dem hjemme i trygge og behagelige omgivelser.

Om produktet Brugsanvisning Resultater Pris
Green Coffee Pure (7000 mg)
Grønne kaffebønner koffeinpiller
Grøn kaffe ekstrakt er uristede kaffebøner fyldt med næringstoffer som medvirker til at sætte skub i dit stofskifte Tag én kapsel tre gange om dagen i forbindelse med et måltid
 • Sætter skub I forbrændingen
 • Forhindre sukker i at binde sig som fedt
 • Øger dit stofskifte
Fra 219 kr.
Hindbær Keton
Hindbær ketoner plus slankepiller
Hindbær Ketone er populær for at virke vægtregulerende. Det indeholder ingredienser som grøn kaffe og grøn te som øger dit stofskifte. Spis 2 kaspsler om dagen. 1 kapsel 30 min før et hovedmåltid.
 • Øger dit stofskifte
 • Øger din fedtforbrænding
 • Regulerer din appetite
Fra 239 kr.
Active T5 Plus+ Extreme
active t5 plus koffeinpiller
Active T5 hjælper dig med at øge dit stofskifte og fedtforbrænding samtidig med at give dig et boost af energi, så du bliver mere motiveret til at træne. Tag 2 kapsler om dagen inden et måltid eller inden træning.
 • Hjælper dig med at opnå vægttab
 • Hjælper dig med at holde en sund livsstil
 • Hjælper dig med at forbrænde flere kalorier
Fra 289 kr.

Andre interessante artikler