FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Slankende drikke

Vi har dog fundet en håndfuld drikke, som faktisk kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab

Ikke alle drikkevarer skal anses som “no-go”, hvis du ønsker at tabe dig. Selvfølgelig er sukkerindholdige drikke ikke ligefrem den bedste løsning til at blive hydreret, hvis du ønsker at tabe dig. Vi har dog fundet en håndfuld drikke, som faktisk kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab. Disse drikke siges at øge din forbrænding, hvorved du lettere kan nyde godt af et sundt vægttab. Læs med her, og se hvad du skal drikke for at tabe dig.

Rødvin

Her er endnu en grund til at åbne en god flaske rødvin i ny og næ. Druerne i rødvin, indeholder nemlig det fantastiske middel, resveratrol. Resveratrol har længe været kendt for sin positive virkning på vægttab. Dette skyldes at resveratrol forsinker væksten af fedtceller, hvilket betyder, at din krop får mere tid til at forbrænde dem end normalt. Du kan købe vores resveratrol piller her på siden til kun 199 kr.

Der findes dog en negativ side ved rødvin - kalorierne. Selvom rødvin ikke er den mest fede alkoholiske drik du kan finde, så er alkohol generelt en stor skyldner når det omhandler kropsfedt. Vi anbefaler derfor ikke at drikke et glas rødvin om dagen, for at få det anbefalede resveratrol indhold. Prøv i stedet vores populære Resveratrol Kosttilskud, som kan give dig samme effekt uden hovedpinen og de mange ulemper ved at indtage alkohol.

Grøn te

Vi siger ikke at du skal skifte morgenkaffen ud med en grøn te, men det vil altså ikke være nogen dum ide. Ifølge forskere på Penn State University, kan grøn te effektivt øge din forbrænding og få din krop til at nedbryde flere fedtceller end normalt.

Te reducerer fedt

Når du indtager sukker og fedt gennem din kost, vil de blive syntetiseret i et væsentligt stof kaldet triglycerid. Denne proces med syntesen finder sted i tyndtarmen og leveren, og triglycerid vil blive transporteret til andre dele af kroppen via blodbanerne. Triglycerid er et meget vigtigt stof, fordi det giver energi til at understøtte forskellige funktioner i kroppen. Der kan ske det, at der opstår midlertidige problemer i kroppen, når der er en stor mængde af triglycerid går igennem kroppen. Den overskydende triglycerid vil nemlig blive omdannet til fedt, og dette kan resultere i fedme.

Slimming Tea kan modvirke truslen af overskydende triglycerid, fordi det har en høj mængde af polyphenoler. Polyphenoler fungerer således at det aktiverer et bestemt enzym i kroppen, og dette enzym vil opløse overskydende triglycerid. Det betyder, at fedtindholdet i din krop vil blive reduceret med Slimming Tea hvis du drikker det på regelmæssig basis.

Grøn te stimulerer dit stofskifte

Grøn te stimulerer dit stofskifte

Grøn te indeholder en række af aktive antioxidanter, der kan gavne din krop på mange måder. En af disse antioxidanter kaldes epigallocatechin gallate eller EGCG, og det har evnen til at stimulere kroppens stofskifte og fremskynde vægttab. Sammen med koffein, der findes i Slimming Tea, arbejder ECGC for at stimulere det centrale nervesystem og frigiver fedt i blodet, således at kroppen kan bruge fedt som brændstof. Denne proces med anvendelse af fedt som brændstof er kendt som termogenese, og den indebærer produktionen af ekstra energi, frigivelse af overskydende vand og forbrændingen af kropsfedt. Koffein kan forårsage termogenese i sig selv, men det er meget mere effektiv, når den kombineres med ECGC og andre næringsstoffer som findes i Slimming Tea.

Vand

Dette punkt er det, de fleste kender på listen - nemlig vand. Du og din krop er nødt til at være i en tilstand af fornuftig hydration for at opnå et sundt vægttab. Husk på, at din krop indeholder over 50% vand, så mange af vores kropslige funktioner bliver stærkt svækket og nedsat, hvis vi ikke indtager nok H2O. Ikke nok med at din lever skal arbejde langt hårdere, hvis du er dehydreret, så kan dehydration også have indflydelse på din ydeevne under sport, læsning og kognitive processer. Ydermere, så kan et fornuftigt vandindtag faktisk få dig til at føle dig mæt i længere tid. Vi anbefaler minimum 8 store glas vand i løbet af dagen - og gerne et glas iskoldt vand om morgenen, da dette hjælper dig starte ordentligt op og bekæmpe nattens dehydration. Gør dit vand mere spændende med vores infuser flaske, som gør det muligt at tilføje frugt til dit vand.

Kaffe

Ren og skær sort kaffe. Du ved allerede at koffein kan hjælpe dig med at øge forbrændingen, så en god sort kop kaffe er et vidunderligt velsmagende værktøj når du ønsker at tabe de overflødige kilo. En undersøgelse foretaget i journalen Nutrition and Metabolism viser, at forskellige ingredienser i sort kaffe faktisk øger din krops evne til nedbryde og søge til fedtcellerne, i stedet for dine glykogen og energidepoter. Vi kan derfor varmt anbefale en god kop kaffe - også om morgenen! Hvis du er interesseret i en slanke kaffe, så sælger vi Skinny Coffee.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med