• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Drikke, som forbrænder fedt

Vi har dog fundet en håndfuld drikke, som faktisk kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab

Ikke alle drikkevarer skal anses som “no-go”, hvis du ønsker at tabe dig. Selvfølgelig er sukkerindholdige drikke ikke ligefrem den bedste løsning til at blive hydreret, hvis du ønsker at tabe dig. Vi har dog fundet en håndfuld drikke, som faktisk kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab. Disse drikke siges at øge din forbrænding, hvorved du lettere kan nyde godt af et sundt vægttab. Læs med her, og se hvad du skal drikke for at tabe dig.

Rødvin

Her er endnu en grund til at åbne en god flaske rødvin i ny og næ. Druerne i rødvin, indeholder nemlig det fantastiske middel, reservatrol. Reservatrol har længe været kendt for sin positive virkning på vægttab. Dette skyldes at reservatrol forsinkrer væksten af fedtceller, hvilket betyder, at din krop får mere tid til at forbrænde dem end normalt. Du kan købe vores resveratrol piller her på siden til kun 199 kr.

Der findes dog en negativ side ved rødvin - kalorierne. Selvom rødvin ikke er den mest fede alkoholiske drik du kan finde, så er alkohol generelt en stor skyldner når det omhandler kropsfedt. Vi anbefaler derfor ikke at drikke et glas rødvin om dagen, for at få det anbefalede reservatrol indhold. Prøv i stedet vores populære Reservatrol Kosttilskud, som kan give dig samme effekt uden hovedpinen og de mange ulemper ved at indtage alkohol.

Grøn te

Vi siger ikke at du skal skifte morgenkaffen ud med en grøn te, men det vil altså ikke være nogen dum ide. Ifølge forskere på Penn State University, kan grøn te effektivt øge din forbrænding og få din krop til at nedbryde flere fedtceller end normalt. Og så smager en god grøn te ovenikøbet fantastisk - så hvorfor ikke?

Vand

Dette punkt er det, de fleste kender på listen - nemlig vand. Du og din krop er nødt til at være i en tilstand af fornuftig hydration for at opnå et sundt vægttab. Husk på, at din krop indeholder over 50% vand, så mange af vores kropslige funktioner bliver stærkt svækket og nedsat, hvis vi ikke indtager nok H2O. Ikke nok med at din lever skal arbejde langt hårdere, hvis du er dehydreret, så kan dehydration også have indflydelse på din ydeevne under sport, læsning og kognitive processer. Ydermere, så kan et fornuftigt vandindtag faktisk få dig til at føle dig mæt i længere tid. Vi anbefaler minimum 8 store glas vand i løbet af dagen - og gerne et glas iskoldt vand om morgenen, da dette hjælper dig starte ordentligt op og bekæmpe nattens dehydration. Gør dit vand mere spændende med vores infuser flaske, som gør det muligt at tilføje frugt til dit vand.

Kaffe

Ren og skær sort kaffe. Du ved allerede at koffein kan hjælpe dig med at øge forbrændingen, så en god sort kop kaffe er et vidunderligt velsmagende værktøj når du ønsker at tabe de overflødige kilo. En undersøgelse foretaget i journalen Nutrition and Metabolism viser, at forskellige ingredienser i sort kaffe faktisk øger din krops evne til nedbryde og søge til fedtcellerne, i stedet for dine glykogen og energidepoter. Vi kan derfor varmt anbefale en god kop kaffe - også om morgenen! Hvis du er interesseret i en slanke kaffe, så sælger vi Skinny Coffee.