WeightWorld > Cellulite & Appelsinhud Behandling > Body Scrub > Body Blendz Coffee Scrub | Fjern strækmærker & fjern appelsinhud

Body Blendz Coffee Scrub | Fjern strækmærker & fjern appelsinhud

199,00 Kr.
Husk at vi har GRATIS levering på bestillinger over 499,-
(10 Kundeanmeldelser)

WeightWorld Danmark tilbyder dig:

emaerket

Køberbeskyttelse på 10.000 kr!

Produkter af høj kvalitet

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Sikker betaling

Køb nu - betal om 14 dage

Body Blendz Coffee Scruber en naturlig body scrub som hjælper med at fjerne appelsinhud og fjerne strækmærker. Den indeholder kaffebønner, koffein og økologisk havsalt. Denne body scrub kan også hjælpe mod uren hud, reducerer rødme og alt i alt forbedre din huds struktur og hudtone.

 • Fjerner strækmærker
 • Fjerner appelsinhud
 • Blødgør din hud
 • 100% naturlig body scrub
 • Indeholder kaffebønner fra Arabien
 • Kan bruges både på kroppen og i ansigtet
 • Hjælper mod uren hud og rødme
 • Indeholder jojoba olie, havsalt, mandelolie og olivenolie
 • Forynger din hud
 • Virker eksfolierende
 • Fri for konserveringsmidler

Opnå et blødere dig med Body Blendz Coffee Scrub. Den professionelle body scrubs aktive ingredienser er specielt sammensat for dig og er ingredienser fra hele verden.

Vi sender til hele Europa.



Hvad er Body Blendz?

Body Blendz tror på, at hvis du skal eksfoliere din hud med en body scrub – så skal du også bruge den bedste! Alle Body scrubs er af fineste kvalitet og er sammensat af ingredienser fra hele verden. Alle ingredienser er 100% naturlige og rene og alle olier er koldpresset og ekstra jomfruolier.

Body Blendz hjælper dig med at bekæmpe dine problemområder og fjerner appelsinhud, fjerner strækmærker og kedelig og grå hud med deres naturlige body scrubs.

Ingredienserne i Coffee Scrub

Alle ingredienserne er 100% naturlige og rene, aktive ingredienser. Skab et blødere dig med denne professionelle body scrub som fjerner appelsinhud og fjerner strækmærker.



Hvad er forskellen på de forskellige Body Blendz body scrubs?

The Coffe Scrub er fyldt med aktive ingredienser som koffein og havsalt, som er perfekt til at målrette appelsinhud og strækmærker. Den hjælper også til behandling af akne, reducere rødme og forbedrer hudens tone og tekstur.

The Coconut Delight er meget fugtgivende og er fantastisk til hud lidelser som eksem og psoriasis. De æteriske olier fjerne døde hudceller, udrydder for snavs og fjerne make-up. Denne body scrub kan også hjælpe mod rynker i huden. Coconut Delight virker forbyggende på appelsinhud, ældning af huden og beskytter mod solskader.

The Oats Scrub er perfekt til at lindre kløe, udslæt og tør, skallende hud. Denne scrub øger den naturlige produktion af kollagen, som hjælper med at udglatte strækmærker. The Oats Scrub retter sig specifikt til appelsinhud, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.

The Sugar Daddy Scrub er ekstra fugtgivende og stærkt anbefalet til brug på følsom hud. Den er perfekt til bidrage med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Den kan også anvendes til behandling af indgroede hår, eksem og keratose polaris (de små røde pletter på bagsiden af dine arme / ben). Alt i alt holder denne body scrub din hud fast, smidig og ungdommelig.

Hvordan bruger jeg Body Scrub?

1. - Hop i badet med dig!

2. - Gør din krop våd i cirka 2 minutter

3. - Sluk for vandet

4. - Tag en lille håndfuld af den fantastiske body scrub - og skrub så løs!

5. - Skrub med hænderne i cirkulære bevægelser, og sørg for at skrubbe ekstra på problemområder, så du fjerner strækmærker og fjerner appelsinhud!

6. - Efter påførelsen, lad din body scrub sidde i 5-10 minutter

7. - Rens din krop med vand og nyd din nu din eksfolierede og fugtede hud

Du kan anvende Body Blendz hver gang du går i bad, for at opnå de bedste resultater. Anvend en klat på størrelse med en 5 krone og scrub på dit ønskede område.

Kan jeg bruge Body Blendz, hvis jeg har sensitiv hud?

Body Blendz scrubs i alle varianter er specielt tilegnet til alle hudtyper og især til tør og sensitiv hud. Alle Body Blendz ingredienserne er 100% naturlige og faktisk så rene, at du kan spise dem! Men lad os nu bare holde os til at bruge dem på kroppen....

Fjern strækmærker og fjern appelsinhud med Body Blendz Coffee Scrub!

Kan alle bruge Body Blendz?

Body Blendz naturlige body scrubs indeholder mandel olie, så du skal derfor være ekstra opmærksom, hvis du lider af nødde allergi.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Andre har også købt
Kundeanmeldelser (10)

5 Stjerner (6)

4 Stjerner (3)

3 Stjerner (1)

2 Stjerner (0)

1 Stjerner (0)

4.5 / 5 Stjerner

Skriv en anmeldelse


Lækker kollektion fra body blendz


Der er ikke en prik at sætte på body scrubben, den er virkelig god


Tilfreds med produktet men leveringen kunne godt være hurtigere


Har prøvet forskellige body scrubs efterhånden og må sige at det er det bedste hidtil


fint produkt men synes at levering var lang


Virkelig god til hovedet. Min hud bliver så blød og man kan mærke at al urenhederne forsvinder især omkring næsen. synes dog at prisen er lidt høj


Det gør din hud lækker blød, og medmindre jeg snyder mig selv, kan jeg godt se et forandring efter at have brugt det kun 3 gange! :-)


Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.


Nemt og hurtigt betjening Kunne ikke være bedre


God service. Hurtig og kvik betjening.

199,00 Kr.