Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Body Blendz Coffee Scrub | Fjern strækmærker & fjern appelsinhud

Af: Body Blendz

29.80$

  (10 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Body Blendz Coffee Scruber en naturlig body scrub, som kan hjælpe med at fjerne appelsinhud og fjerne strækmærker. Den indeholder kaffebønner, koffein og økologisk havsalt. Denne body scrub kan også hjælpe mod uren hud, kan reducere rødme og alt i alt forbedre din huds struktur og hudtone.

 • Kan fjerne strækmærker
 • Kan fjerne appelsinhud
 • Blødgør din hud
 • 100% naturlig body scrub
 • Indeholder kaffebønner fra Arabien
 • Kan bruges både på kroppen og i ansigtet
 • Kan hjælpe mod uren hud og rødme
 • Indeholder jojoba olie, havsalt, mandelolie og olivenolie
 • Kan forynge din hud
 • Kan virke eksfolierende
 • Fri for konserveringsmidler

Opnå et blødere dig med Body Blendz Coffee Scrub. Den professionelle body scrubs aktive ingredienser er specielt sammensat for dig og er ingredienser fra hele verden.

Vi sender til hele Europa.Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Body Blendz?

Body Blendz tror på, at hvis du skal eksfoliere din hud med en body scrub – så skal du også bruge den bedste! Alle Body scrubs er af fineste kvalitet og er sammensat af ingredienser fra hele verden. Alle ingredienser er 100% naturlige og rene og alle olier er koldpresset og ekstra jomfruolier.

Body Blendz kan hjælpe dig med at bekæmpe dine problemområder samt fjerne appelsinhud, strækmærker og kedelig, grå hud med deres naturlige body scrubs.

Ingredienserne i Coffee Scrub

Alle ingredienserne er 100% naturlige og rene, aktive ingredienser. Skab et blødere dig med denne professionelle body scrub som kan fjerne appelsinhud og strækmærker.Hvad er forskellen på de forskellige Body Blendz body scrubs?

The Coffe Scrub er fyldt med aktive ingredienser som koffein og havsalt, som er målrettet mod appelsinhud og strækmærker. Den kan også hjælpe til behandling af akne, reducere rødme samt forbedre hudens tone og tekstur.

The Coconut Delight er meget fugtgivende og kan virke fantastisk til hudlidelser som eksem og psoriasis. De æteriske olier kan fjerne døde hudceller, udrydde for snavs og fjerne make-up. Denne body scrub kan også hjælpe mod rynker i huden. Coconut Delight kan også virke forebyggende mod appelsinhud, ældning af huden og mod solskader.

The Oats Scrub er perfekt til at lindre kløe, udslæt og tør, skallende hud. Denne scrub kan øge den naturlige produktion af kollagen, som kan hjælpe med at udglatte strækmærker. The Oats Scrub retter sig specifikt til appelsinhud, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.

The Sugar Daddy Scrub er ekstra fugtgivende og stærkt anbefalet til brug på følsom hud. Den er perfekt til at kunne bidrage med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Den kan også anvendes til behandling af indgroede hår, eksem og keratose polaris (de små røde pletter på bagsiden af dine arme / ben). Alt i alt kan denne body scrub holde din hud fast, smidig og ungdommelig.

Hvordan bruger jeg Body Scrub?

1. - Hop i badet med dig!

2. - Gør din krop våd i cirka 2 minutter

3. - Sluk for vandet

4. - Tag en lille håndfuld af den fantastiske body scrub - og skrub så løs!

5. - Skrub med hænderne i cirkulære bevægelser, og sørg for at skrubbe ekstra på problemområder, så du fjerner strækmærker og fjerner appelsinhud!

6. - Efter påførelsen, lad din body scrub sidde i 5-10 minutter

7. - Rens din krop med vand og nyd din nu din eksfolierede og fugtede hud

Du kan anvende Body Blendz hver gang du går i bad, for at opnå de bedste resultater. Anvend en klat på størrelse med en 5 krone og scrub på dit ønskede område.

Kan jeg bruge Body Blendz, hvis jeg har sensitiv hud?

Body Blendz scrubs i alle varianter er specielt tilegnet til alle hudtyper og især til tør og sensitiv hud. Alle Body Blendz ingredienserne er 100% naturlige og faktisk så rene, at du kan spise dem! Men lad os nu bare holde os til at bruge dem på kroppen....

Fjern strækmærker og fjern appelsinhud med Body Blendz Coffee Scrub!

Kan alle bruge Body Blendz?

Body Blendz naturlige body scrubs indeholder mandel olie, så du skal derfor være ekstra opmærksom, hvis du lider af nødde allergi.

*Resultater kan variere fra person til person.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 10 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Virkelig god til hovedet. Min hud bliver så blød og man kan mærke at al urenhederne forsvinder især omkring næsen. synes dog at prisen er lidt høj
* fint produkt men synes at levering var lang
* Har prøvet forskellige body scrubs efterhånden og må sige at det er det bedste hidtil
* Tilfreds med produktet men leveringen kunne godt være hurtigere
* Der er ikke en prik at sætte på body scrubben, den er virkelig god
* Lækker kollektion fra body blendz
* Det gør din hud lækker blød, og medmindre jeg snyder mig selv, kan jeg godt se et forandring efter at have brugt det kun 3 gange! :-)
* God service. Hurtig og kvik betjening.
* Nemt og hurtigt betjening Kunne ikke være bedre
* Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.
*Resultater kan variere fra person til person