Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

MYPROTEIN - BCAA Plus | 1000 mg.

Af: MyProtein

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

BCAA Plus hjælper atleter verden over til at få øget muskelmasse. For at gøre det muligt kræves de nødvendige muskel proteinmolekyler, de såkaldte aminosyrer. Kun ved at ernære kroppen med disse byggesten kan føre til en stigning i muskelmassen. Myprotein BCAA Plus er rig på aminosyrer i en koncentreret form, så kroppen får de byggesten, den har behov for til at øge muskelmassen mest effektivt.

 • Forbedrer muskelvækst
 • Kan øge stofskiftet
 • Accelererer sårheling og forhindrer muskelsmerter
 • Understøtter fedtstofskiftet
 • Giver muskelmarkering
 • Forøger muskelvækst med op til 35%
 • Forhindrer muskelnedbrydning selv i et kalorie underskud
 • Stabiliserer blodsukkeret
 • Indeholder ingen kalorier
 • 100% naturlige ingredienser
 • 90 kapsler

Du kan naturligt forbedre din muskelvækst, hvis du supplerer med træningskuddet BCAA Plus ved siden af træning. Desuden forhindrer BCAA Plus forhindrer uønskede bivirkninger såsom muskelsmerter men forbedre din udholdenhed. Aminosyrerne udnyttes straks af kroppen og resultaterne vil hurtig vise sig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

HVAD ER BCAA PLUS?

BCAA er såkaldte forgrenede aminosyrer og kommer af det engelske ord "Branch-Chain Amino Acids". Dette omfatter disse følgende tre aminosyrer i MyProtein BCAA Plus tilskud:

 • Leucin
 • Isoleucin
 • Valin

Der er en klar forskel mellem essentielle, semi-essentielle og ikke-essentielle aminosyrer i træningstilskud. Førstnævnte kan ikke produceres i vores krop, så de skal leveres med kost eller tilskud. Semi-essentielle aminosyrer kan produceres af kroppen i små mængder mens ikke-essentielle aminosyrer kan fremstilles i store mængder naturligt.

De tre aminosyrer leucin, isoleucin og valin er nogle af de mest effektive aminosyrer og kan kun leveres gennem kosten eller et tilskud, da tilhører kategorien essentielle aminosyrer. Disse aminosyrer som BCAA Plus indeholder er særligt vigtige for muskelvækst, fordi disse er de eneste aminosyrer, der ikke produceres af leveren. Med MyProtein BCAA Plus får du en koncentreret mængde af de vigtige byggesten for effektiv at øge muskelmasse og markering.

BCAA forekommer naturligt i kød og valle produkter. Hvis man skal opnå den mængde forgrenede aminosyrer, som BCAA Plus indeholder, så skal man spise uendelige mængde kød, mælkeprodukter og proteinshakes, hvilket ikke kan betale sig på grund af kalorieindtaget.

Fordelene ved BCAA Plus

BCAA Plus hjælper kroppen med at producere naturlige og vigtige aminosyrer og protein for at kroppen kan opbygge muskler og øge styrken bedst muligt.

BCAA Plus har vist sig at være effektiv til at reducere mængden af kropsfedt. Stigningen i muskelmassen hjælper kroppen til at øge forbrændingen af fedtreserver.

BCAA Plus er meget populær blandt professionelle sportsfolk og bodybuildere. Den stor fordel ved BCAA er, at det gør det muligt at tabe fedt ved at skabe et kalorie underskud, men muskelmassen opretholdes.

INDHOLD

MyProtein BCAA Plus består af de tre aminosyrer leucin, isoleucin og valin og 27 mg vitamin B6. For at sikre den bedst mulige effekt og absorption af næringstofferne indeholder hver kapsel 500 mg leucin, 250 mg isoleucin og 250 mg valin. Fordi leucin spiller en meget vigtig rolle i proteinsyntesen, er det vigtigt, at BCAA kosttilskud med aminosyrer BCAA indeholder mere leucin end isoleucin eller valin. Med det perfekt doseret indhold i BCAA Plus, kan du forbedre din muskelvækst med op til 35%. Hertil kommer, at BCAA hjælper under hårde træninger til at undgå muskelømhed eller træthed, så du altid kan træne med fuld kapacitet og styrke med bidragelse af det høje indhold vitamin B6.

Dosering og ingredienser

For at opnå den bedst mulige effekt med MyProtein BCAA Plus skal du tage 3 kapsler 2 til 4 gange om dagen. Den tid, du tager tillægget med aminosyrer BCAA er meget vigtigt for kroppen at få det maksimale resultat af tilføjelsen.

Tag 2 kapsler før og 2 kapsler efter din træning for optimal effekt under træning.

Det kan også anbefales at tage 2 kapsler MyProtein BCAA Plus om morgenen lige efter du vågner op og 3 kapsler om aftenen lige før sengetid. Det sikrer tilgængeligheden af aminosyrerne således en ernæringsmæssig fin balance opnås.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.14% baseret på 527 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Bedste aminosyre kosttilskud jeg har prøvet
*Resultater kan variere fra person til person