Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Örtte Scandinavian™ Teflaske

Af: Ortte

199.00 kr.
249.00 kr.
Du sparer:  50.00 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Scandinavian Teflaske med filter er en stilfuld og eksklusiv termokande af dobbeltglas. Örtte te flaske er designet til frisk te, og den er ideel til brug af Örtte Detox Tea og Örtte Skinny Tea. Denne holdbare teflaske har et flot design og er meget dekorativ. I øvrigt kan du bruge den til både varme og kolde drikke.

 • Dobbelt filtrerende termokande af høj kvalitet
 • Kan indeholde 400 ml
 • Perfekt til både varme og kolde drikke
 • Stilfuldt design
 • Leveres med aftageligt rustfrit stålfilter
 • Holdbar flaske
 • Fremstillet af dobbeltglas
 • Med bambusskruelåg
 • Tåler opvaskemaskine

Örtte Scandinavian Teflaske kan tages med overalt, så du kan få mest muligt ud af din Detox eller Skinny te. Den er designet til at holde din te frisk og lang i varm tid. Denne smukke Örtte teflaske får dig til at huske at drikke mere!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad kan man bruge Örtte Scandinavian teflaske til?

Örtte Scandinavian te flaske med filter er designet af det skandinaviske te mærke Örtte. Denne te flaske hjælper dig med at drikke masser af væske og du kan derfor bevare en sundere livsstil. Örtte te sortimentet omfatter: Skinny tea til øget vægttab og Detox tea for udrensning.

Alle ved, at man skal drikke cirka 2 liter vand om dagen og det er denne flaske ideel til. Örtte Scandinavian te flaske med filter er designet med enkelthed i tankerne, så du nemt kan rengøre flasken og tefilteret eller putte den i opvaskemaskinen. Denne flaske kan bruges til te og kan fungere som det første skridt mod en sundere livsstil. Örtte te giver hurtige og effektive resultater og med denne smukke flaske, kan du tabe dig med stil.

Hvad er fordelene ved at bruge Örtte Scandinavian te flaske?

Ved at drikke mere vand øger kroppen produktionen af kollagen, som anti-age egenskaber der din hud blød og glat. Det bliver meget sjovere at holde din krop hydreret, så du hele tiden er fyldt med overskud og energi.

Flasken sætter liv i din kreative sjæl, da du kan nemt og bekvemt kan kombinere din te med frisk citron eller andet. Få en mere smagsfuld og spændende te uden at få urter, kerner, frugtsaft eller andet i munden.

Örtte Scandinavian te flaske er ideel til at tage med på farten, hvad enten det gælder til træning, til hjemmet eller på kontoret - over alt. Flasken holder fantastisk på både varme og kolde drikke, så du kan nyde din te over alt.

Hvordan bruger man Örtte Scandinavian te flaske

Örtte Scandinavian te flaske er let at bruge og designet som et smukt tilbehør til dit skrivebord. Fyld filteret halvt op med din favorit Örtte te så tebladene har plads til at udvide. Fyld derefter Örtte Scandinavian te flasken med vand og nyd din te rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Super nem at bruge og alt i alt en rigtig god kvalitetsflaske
 • * Meget letanvendelig og god pris
 • * Super praktisk og god kvalitet
*Resultater kan variere fra person til person