WeightWorld > Detox-kur > Body Wraps

Body Wraps

En bodywrap til brug i hjemmet kan være et godt alternativ til de profesionelle bodywraps som man kan få på skønhedsklinikker. Kropsindpakninger er blevet kendt for at være en god metode til at angribe specifikke områder af din krop med henblik på at udrense og tone dem. Du kan bruge indpakningen til at tone områder såsom f.eks. mavemuskler, ben, balder, hofter og arme.

Body Boutique Wrap Factor Til Kvinder med cellulitecreme kan hjælpe dig med at smide cm. og hjælpe med at mindske fremkomsten appelsinhud. Du kan anvende denne body wrap hjemme i vante omgivelser.

499,00 Kr.
Førpris   588,00 Kr.

4.5 af 5
"lige lidt start vanskeligheder.. engelsk brugsanvisning... men 3 1/2 cm mindre på overarmen skønt"
lizette

Body Boutique Wrap Factor Til Mænd med mavemuskelcreme kan hjælpe dig med at smide cm. omkring maven. Cremen er med til at hjælpe med at fremhæve dine mavemuskler. Denne body wrap er til hjemmebrug.

499,00 Kr.
5.0 af 5
"Det virker som det skal - min mave og muskler ser mere tonet ud. "
George

Body Boutique ler - 10 pakker. Med ekstra ler fra Body Boutique, kan du fortsætte brugen af din body wrap.

439,00 Kr.
5.0 af 5
"Disse body wraps er geniale. Det er fedt at de kan genbruges, så man kan spare lidt penge "
Sanne

Opstrammende mavemuskelcreme til brug efter behandling med body wraps. Kan hjælpe med at definere og tone huden i maveregionen, så du kan få flotte definerede mavemuskler.

199,00 Kr.
5.0 af 5
"Det virker bedre en forventet. Det er ikke sidste gang jeg køber denne mavemuskelcreme"
xx

Body Boutique Wrap Factor Til Kvinder er en eksklusiv body wrap i høj kvalitet. Denne body wrap kan hjælpe dig med at tone og forme din krop samtidig med at udrense den for toksiner og affaldsstoffer.

389,00 Kr.
4.0 af 5
"Jeg har INGEN cm tabt efter første behandling. Men Wow et pæn maveskind der dukkede op. Nu er det faktisk..."
Maria

Body Wrap Factor Til Mænd kan hjælpe med at tone og forme kroppen. Denne body wrap kan hjælpe dig med at smide cm. bl.a. omkring maven. Den er til hjemmebrug, så du kan bruge den hjemme i trygge og vante...

389,00 Kr.
4.5 af 5
"min kæreste fik mig overtalt til at prøve det her, fordi hun havde fået det på en klinik. Må indrømme at det..."
kristian sørensen

Opnå figurformning, en mere tonet krop, tab centimenter rundt om kroppen og udglat din hud med Hans & Hende Body Wrap. Body wrap bestående af ler har en detox effekt. Spar op til 250 kr.

749,00 Kr.
5.0 af 5
"Mega god Anden gang, meget let og virker."
Yrsa Lis Hansen

 

Hvad er en body wrap?

En body wrap er faktisk blevet brugt i flere årtier end man lige går og regner med. Det stammer fra det gamle Egypten, hvor Cleopatra brugte leret fra Nilen til at rense og holde sin hud ren.

I dag kan man gå til bodywraps behandling på klinikker, men man kan også selv udføre behandlingen hjemme, da man i dag kan købe dem til hjemmebrug. Der findes mange firmaer der producerer body wrap og der er flere forskellige udgaver. Man kan bl.a. få bodywrap specielt til mænd eller kvinder.

Denne form for wrap kan hjælpe dig med at smide cm. fra bl.a. maven, lårene eller armene. Den hjælper med at udskille affaldsstoffer fra kroppen der kan være med til at det kan være svært at smide de sidste kilo og cm. Man kan også få body wrap hvor der medfølger en creme til b.la. at bekæmpe cellilute.

Hvilke slags body wraps findes der?

Som sagt findes der rigtig mange forskellige udbydere af bodywraps. Her hos WeightWorld tilbyder vi wraps fra Body Botique, som er en af de førende leverandører af wraps. De har udviklet body wraps til kvinder og til mænd. Det ler der følger med i de forskellige wraps er produceret af naturlige ingredienser.

Body Boutique Wrap Factor til kvinder

Denne wrap til kvinder kan hjælpe dig med at smide kilo og cm. Man kan bruge denne body wrap hjemme og det tager kun 1–1,5 time. Man starter med at ligge bandagerne i vand og tilsætter leret, når det har trukket i den anbefalede tid ”pakker” man det ønskede område ind, såsom lårene eller maven. Efter bare 60 min. fjernes bandagerne, det anbefales at drikke masser af vand de følgende dage efter en behandling, da man på den måde opnår det bedste resultat.

Body Boutique Wrap Factor m. cellulitecreme

Mange mennesker, specielt kvinder lider af appelsinhud, hvilket ikke er en farlig sygdom, men mange gange går det ud over folks selvtillid. I denne bodywrap medfølger en creme specielt udviklet til at hjælpe med at mindske og forebygge appelsinhud. Man kan også bruge denne body wrap hjemme i trygge og vante rammer. Behandlingen starter med at man ligger bandagerne i vand og opløser det medfølgende ler i vandet. Derefter ”pakker” man sig selv ind på det område man ønsker at behandle og blot en time efter er behandlingen færdig. Efter en time fjernes bandagerne og man smører cellulite cremen på det behandlede område. Det anbefales også ved denne body wrap behandling at man drikker meget vand, da udskillelsen af affaldsstoffer fortsætter.

Man forbinder ofte body wrap behandlinger med noget kvinder gør, men der er flere mænd der også bruge denne behandling. Derfor har Body Boutique udviklet body wraps til mænd.

Body Boutique Wrap Factor til mænd

Det er ikke kun kvinder der gerne vil tabe nogle kilo og cm. I dagens Danmark er der flere og flere mænd der også går op i sundhed og velvære. Denne bodywrap er til mænd og man kan også bruge denne body wrap hjemme. Den er specielt god til maven som kan være et svært område at komme af med det overskydende fedt man har. Det er en simpel behandlings metode, hvor man starter med at pakke bandagerne ud og ligge dem i vand, herefter opløser man leret i vandet og ”pakker” f.eks. maven ind. Efter 1 time fjernes bandagerne. Det anbefales at drikke masser af vand et par dage efter en body wrap behandling, da man sætter gang i af udskille de overflødige affaldsstoffer, der kan være en forhindring for et vægttab.

Body Boutique Wrap Factor m. mavemuskelcreme

Denne wrap med mavemuskelcreme er udviklet til mænd der har problemer med at komme af med det overskydende fedt på maven og fremhæve mavemusklerne. Man kan bruge denne body wrap hjemme i stille og vante omgivelser og hver behandling tager kun 1-1,5 time. Man starter behandlingen med at ligge bandagerne i vand hvorefter man opløser en pakke ler i vandet og herefter ”pakker” man maven ind og slapper af i en time. Efter en time fjernes bandagerne og man smøre den medfølgende mavemuskelcreme på maven.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.