Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Aktivt Kul | Mod oppustet mave 180 kapsler (334 mg. aktivt kul) mod luft i maven og oppustethed

Af: MaxMedix

169.00 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Vi har det perfekte middel mod luft i maven til dig, der kender følelsen af at have oppustet mave. Aktivt kul er blevet anvendt mod maveproblemer i Japan i mere end tusind år. Nu til dags er der skadelige toksiner overalt fra forarbejdede fødevarer til diverse former for miljøforurening. Disse gift- og affaldsstoffer kan have flere negative virkninger på kroppen såsom allergiske reaktioner, nedsat immunforsvar, nedsat stofskifte og fedtforbrænding og så videre. Activated Charcoal fra MaxMedix er aktivt kul-piller mod oppustet mave, som renser kroppen på naturlig vis.

 • Virker mod oppustet mave og luft i maven
 • Absorberer og reducerer skadelige giftstoffer i kroppen
 • Kan reducere fordøjelsesproblemer
 • Kapsler med naturligt aktivt kul-pulver der kan åbnes
 • Pulveret har mange alternative anvendelsesmuligheder som tandblegning m.m.
 • Kan reducere dårlig ånde samt kropslugt
 • Disse kultabletter kan fjerne toksiner igennem den udrensende effekt
 • Hjælper med at opretholde et sundt kolesterolniveau
 • 180 kapsler med 334 mg. ekstrakt i hver
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Aktivt kul er effektiv naturmedicin mod luft i maven, der sørger for, at du vil undgå oppustet mave. Derudover giver disse aktivt kul-kapsler en god detox-kur grundet deres udrensende og absorberende virkning.

Læs mere
Mærke: MaxMedix
Dosering: 6 kapsler
Type: Kapsel
Styrke: 334mg
Antal: 180 kapsler
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul anvendes i en lang række forskellige formål, hvor de primære må siges at være at komme af med oppustethed og for meget luft i maven samt for at fjerne skadelige affaldsstoffer og giftstoffer.

Aktivt trækul fremstilles ved at brænde ting med et højt kulstofindhold såsom kokosnød- eller træskaller. Når dette er gjort, fjerner den høje temperatur alt ilt og aktiverer trækul med dampgasser. Dette frembringer aktivt kul, som er meget absorberende og har millioner af små porer, der fanger og absorberer skadelige toksiner i kroppen.

Disse piller mod luft i maven kan bruges på nem vis derhjemme, når du ønsker at komme den ubehagelige rumlen i maven til livs og detoxe kroppen. Ved brug af det her naturmedicin mod oppustet mave kan du også fjerne fordøjelsesproblemer, dårlig ånde samt kropslugt og opnå et lavere kolesteroltal. Aktivt kul er faktisk også blevet brugt i medicinske sammenhænge til at hjælpe med at fjerne giftige stoffer i kroppen som eksempelvis narkotika.

Anvendelse af aktivt kul

Tag 3 kapsler af aktivt kul mindst en halv time før et måltid og tre kapsler kort efter måltidet (kunne f.eks. være aftensmaden). Overskrid ikke den anbefalede dosis uden at konsultere din læge.

Sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen og drik ekstra vand, når du tager dine kapsler med aktivt kul. Hver kapsel indeholder 334 mg. aktivt kul, hvilket giver 1000 mg. ved 3 stk.

Aktivt Kul-pulver kan tages ud ved at åbne kapslerne. Med dette pulver findes der også en lang række alternative anvendelsesmuligheder bl.a. tandblegning og til hudpleje. I forbindelse med hudplejeaspektet er det blandt andet oplagt til en ansigtsscrub.

Sikkert og naturligt

Disse kultabletter består af 100% naturlige ingredienser, hvilket betyder, at det er helt sikkert at bruge, og at der ikke er nogle bivirkninger ved brugen af det. Dog anbefales det altid at kigge på ingredienserne for at se, om du er allergisk over for noget.

Hvor kan man købe aktivt kul?

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bestille fra WeightWorld. Hvis du placerer din ordre før klokken 17, kan du benytte dig af vores endagslevering med UPS. Ellers tilbyder vi også gratis fragt på ordrer over 499 kroner. Hvis du er i tvivl om noget som helst, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 69 96 03 91 mellem mandag og fredag i tidsrummet 10-18.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (95% baseret på 16 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.14% baseret på 527 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Luft i maven er virkelig træls at have. Havde derfor desperat brug for en løsning på mit problem. Her kom det her produkt ind i billedet. Jeg er lige blevet færdig med de 180 kapsler og har i noget tid nu slet ikke haft nogen problemer med luft i maven. Er SÅ glad for, at de her piller eksisterer!
 • * Jeg var (naturligt) nok lidt skeptisk i starten over, præcist hvor meget de her piller ville hjælpe.. Fik dog overtalt mine forældre til at betale dem for mig. De har virket som de skal indtil videre, så det er jeg super glad for.
 • * Det er mega irriterende at blive så oppustet hver gang, jeg havde spist aftensmad.. Heldigvis fandt jeg frem til det her produkt, som jeg ikke tøvede et sekund med at købe. De er lige kommet ind ad døren, så nu hjælper de forhåbentligt!
 • * Synes man får dejligt meget for pengene. Så er man på den måde også sikker på, at de nok skal virke!
 • * Min kæreste begyndte i en periode at klage over, at jeg havde en dårlig ånde. Det var ikke noget jeg selv havde tænkt over eller havde lagt mærke til. Søgte derfor efter en løsning på nettet, hvor jeg så fandt de her aktivt kul piller. Efter jeg havde købt og modtaget dem, gik der ikke lang tid før min kæreste stoppede med at kommentere på min ånde. Så tak WeightWorld!
 • * Hurtig levering og god service. Et super effektivt produkt, der har hjulpet en hel del! Aktivit kul mod oppustet mave får i hvert fald min anbefaling.
 • * Blev anbefalet af en ven at købe de her kapsler, da han viste, at jeg havde gået med oppustet mave i et stykke tid. Prøvede derfor lykken og til alt held, har de virket perfekt!
 • * Benyttede mig af WeigthWorlds endagslevering med UPS, da jeg skulle købe det her produkt. Min pakke ankom som lovet dagen efter, og jeg har været meget tilfreds med det. Jeg har slet ikke oplevet nogen bivirkninger af pillerne!
 • * Lækkert produkt, hvor man virkelig får noget for pengene både mht. antal stk. og kvaliteten!
 • * Jeg kan uden tvivl stå inde for, at det her er et produkt der løser dit problem! Har brugt det i nogle uger nu, og de har virkelig vist sig nyttige.
 • * Meget tilfreds med WeigthWorlds aktivt kul mod oppustet mave. Desuden super dejligt at, de er velegnet til bl.a. vegetarer.
 • * Bestilte det her produkt for nogle dage siden og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at være fri for luft i maven, da jeg har hørt, at de er meget effektive!
 • * Rigtig godt og effektivt produkt, der virkede præcis som det skulle. Levering skete desuden hurtigt og problemfrit.
 • * Havde døjet med oppustet mave i noget tid og valgte derfor at gå til lægen. Fik at vide, at man kunne få nogle specielle piller mod sådan noget. Da jeg kom jeg igen fandt jeg så frem til det her produkt. Det har virkelig vist sig at være løsningen!
 • * Dejligt produkt med overraskende mange kapsler. Kunne virkelig mærke at jeg ikke var så tung og oppustet i maven efter aftensmaden
*Resultater kan variere fra person til person