Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Native Remedies® Natural Moves™

Af: Native Remedies

239.00 kr.
319.00 kr.
Du sparer:  80.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Oplever du forstoppelse fra tid til anden, hvilket efterlader dig akavet og irriteret? Native Remedies Natural Moves kan lindre dine lidelser naturligt. Ingredienserne i Native Remedies Natural Moves kan være løsningen for dig og er kendt for at hjælpe med at opretholde regelmæssig afføring. For de fleste voksne, er disse vegetariske kapsler meget praktiske og nemme, plus de er også velegnet til dem, der er gluten intolerante.

 • Kan støtte kroppens proces med regelmæssig afføring
 • Hjælper med at understøtte leverens sundhed og regulerer tarmfunktionen
 • Hjælper med kroppens bekæmpelse mod toksiner og affaldsstoffer
 • Kan fremme en sund afføring
 • Kan frigør dig fra følelser af ubehag på grund af forstoppelse

Du behøver ikke at række ud efter et akut afføringsmiddel, hver gang du føler dig forstoppet længere. Native Remedies Natural Moves hjælper dig med at styre dine forstoppelsesproblemer naturligt inden for 12 timer efter indtagelse af kapslen. Designet til at være blid på dit system, kan Native Remedies Natural Moves også være det perfekte kick-start på en detox kur.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Native Remedies Natural Moves?

Native Remedies Natural Moves er en sikker og ikke-vanedannende naturlig urtemedicin formuleret af Native Remedies’ team af sundhedseksperter. Ingredienserne i denne slugevenlige og naturlig kapsel er udviklet til at hjælpe med at stoppe tilbagevendende og vedvarende forstoppelse. Almindeligt kendt som 'veggie' kapsler, har Native Remedies Natural Moves været kendt for at understøtte en sund peristaltisk tilgang. Natural Moves kan bruges til sikkert at hjælpe med at rense og skylle toksiner ud af kroppen til at understøtte en sund afføring, når det er nødvendigt og dermed støtte kroppens naturlige evne til at fjerne giftstoffer og affaldsstoffer, uden skadelige bivirkninger.

De urter, der anvendes i Native Remedies Natural Moves er specielt udvalgt til at støtte regelmæssig afføring og et sund fordøjelsesystem. Afføringsmidlet understøtter også leverens sundhed og funktion, der støtter tarm og lever og deres rolle i at bekæmpe affaldsstoffer. Mange mennesker der har taget disse naturlige kapsler har rapporteret sund og regelmæssig afføring.

Hvad er symptomerne på forstoppelse?

Symptomerne for forstoppelse er, når alle de affaldsstoffer og potentielle toksiner produceret fra fordøjelsen holdes i kroppen i længere tid end nødvendigt. Dette skaber en skadelig virkning på din krop og dens sundhed. På dette stadium rækker mange mennesker ud efter hjælp, såsom Native Remedies Natural Moves Processen med at fjerne de skadelige affaldsstoffer og hjælper med at få regelmæssig afføring til at blive mere konsekvent og mindre fast, så du undgår smerte i maven og til gengæld får en sundere krop.

Naturlige måder til at fjerne forstoppelse på

Forstoppelse er normalt forårsaget af dårlig kost med manglende fiber eller for meget forarbejdet fødevarer, koffein, manglende motion, midlertidige følelsesmæssige forstyrrelser, rygning mm. Det er en god ide at starte med at drikke masser af vand (8 glas om dagen) - dette vil hjælpe med at skylle ud og holde dit system ved lige. Spis frugt og grøntsager og fiberrige fødevarer er et stort skridt i den rigtige retning for naturligt at opretholde normale afføring.

Hvordan tager jeg det?

Den fantastiske ting om Native Remedies Natural Moves er, at det kun skal tages, hvis du oplever symptomer på forstoppelse. Når du gør det, anbefales det at tage 1-2 kapsler, helst inden sengetid.

Hvad er ingredienserne i Native Remedies Natural Moves?

 • Mælkebøtte (Taraxacum officinalis) - Mælkebøtter er almindeligt kendt og er blevet anvendt i en række forskellige kulturer, herunder Kina og Europa for at hjælpe på en naturlig afføring.
 • Cape/Rød aloe (Aloe ferox) - hjælper med at få afføringen ud af kroppen.
 • Passion Flower (Passiflora incarnata) - De blade og rødder af denne blomst er kendt for at hjælpe med at løse en række lidelser i tarmen fra affaldsstoffer, som bliver siddende for længe.

Hvornår vil jeg se resultater fra at bruge det?

Da Native Remedies Natural Moves er et helt naturligt supplement betyder det, at hastigheden på hvor hurtigt kroppen indtager disse naturlige ingredienser varierer fra person til person. Generelt oplever de fleste mennesker at deres symptomer vil forsvinde efter omkring 12 timer.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Virkelig godt! Det stopper ikke bare systemet brat, men fjerner forstoppelse naturligt uden ubehag
 • * Virker godt
*Resultater kan variere fra person til person