24K Guld Halsmaske

5 guldmasker á 35g | Maske for dobbelthage

Oversigt

Er du træt af at gå rundt med en hængende dobbelthage? Se nu vores 24K guld nakkemaske af Neutiherbs, en højkvalitets hudplejemaske der former huden efter behov som resultat af rynker eller vægten omkring nakken. Ved at bruge effekten af 24K nanoaktivt guld og en række fordele af naturlige ingredienser, herunder kollagen og vitamin A, bringer denne maske dig videnskaben bag skønhed for at give dig et mere ungdommeligt, formet og genoplivet udseende.

  • Reducerer synligheden af en dobbelthage
  • Mindsker udseendet af rynker
  • Fyldt med næringsstoffer for huden
  • Med 24K nanoaktivt guld
  • Indeholder vitamin A som beskytter & gavner huden
  • 5 masker i hver pakke

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad er denne 24k guld nakkemaske for noget?

Denne nakkemaske er fremstillet af høj kvalitet med 24k nanoaktivt guld med det formål at forme halsen og nakken mere naturligt for at forbedre udseendet af en dobbelthage som resultat af vægt eller rynker. Ved at kombinere videnskaben bag 24K nanoaktivt guld med de mange fordele af naturlige ingredienser, giver denne fantastiske maske en følelse af tilfredshed og genoplivelse af huden omkring halsen og nakken for et mere formet, ungdommeligt udseende som du kan nyde efterfølgende.

Fordelene ved guld

De skønhedsmæssige fordele ved guld har været anerkendt i mange årtier, men som følge af videnskab og innovation er det tiden til at introducere nanoaktivt guld. Det er også kendt som colloidal guld; dette kommer i form af flydende væske med små guldflager i det som har utrolig mange fordele for huden. Som følge af dets størrelsesindhold i masken, er det perfekt til at hjælpe med at absorbere i samarbejde med de andre ingredienser at passere rundt i kroppen. Det er også kendt for at hjælpe på udseende af alderdom og kan hjælpe med at forme og reducere synligheden af en dobbelthage, hvilket gør det til en perfekt maske for halsen og nakken samt dobbelthage.

Ingredienser

Foruden at indeholde 24K nanoaktivt guld, har denne højkvalitets nakkemaske også en række andre fantastiske naturlige ingredienser, der hjælper med at forme og forynge huden. Dette inkluderer:

Kollagen
Kollagen

Kollagen er en primær byggeklods i sund hud, hvilket gør det til en essentiel del i at opretholde en tæt nakke samt ung og sund.

Retinol (Vitamin A)
Retinol (Vitamin A)

Dette fantastiske vitamin er perfekt, når det kommer til at løfte halsen, fordi den er kendt for at bidrage til vedligeholdelse af sund og normal hud.

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre

Hyaluronsyre spiller en rolle i elastisk og fugtig hud, hvilket resulterer i en mere tonet og fast hud.

Den fulde liste af ingredienser: Vand, glycerin, propylene glycol, guld, glyceryl stearate, kollagen, vitis vinifera (Vindrue frøekstrakt), blommetræ frøekstrakt, avena aativa (havre) peptid, tehalose, retinol (vitamin A), hyaluronsyre, potassium sorbate, parfume.

Vejledning

For at bruge denne 24K guld nakkemaske, bør du have renset huden først. Dernæst påsæt masken forrest på halsen. Efterlad den i ca. 30 minutter for derefter at fjerne den forsigtigt og massér det resterende af huden, som mangler at blive forbedret af masken.

24K Guld Halsmaske 5 guldmasker á 35g | Maske for dobbelthage

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har en rar følelse efter brug

S Sanne Nielsen
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg har begge brugt denne maske, og vi kan begge se en reduceret dobbelthage

T Thomas M.
Bekræftet køb

Det kan godt være man skal bruge denne maske i længere tid end jeg, men jeg har ikke oplevet de bedste resultater i min nakke foruden at se en mindre dobbelthage.

E Erna Knudsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide