FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
5-HTP Gummies til vægttab og mentalt overskud
5-HTP Gummies til vægttab og mentalt overskud
5-HTP Gummies til vægttab og mentalt overskud
5-HTP Gummies til vægttab og mentalt overskud

5HTP Gummies 98 mg

60 stk | Til vægttab, træning og normal søvnrytme
205 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Aminosyre-vingummier med 98mg 5HTP per dosis
  • Ideelt tilskud til vægttab og træning
  • Bidrager til normal søvnrytme
  • Spis 2 gummies dagligt, nok til 1 måned
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er 5HTP?

5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Når aminosyren bliver omdannet, sker der en proces, hvor kroppen producerer serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

WeightWorlds 5HTP-gummies er et naturligt kosttilskud forklædet som vingummier lavet af primært griffoniafrø, der kan bidrage til serotonin-produktionen, som bidrager til appetitten og dermed vægtkontrol, så du kan give dig selv de bedste forudsætninger for at nå dine vægttabsmål.

Serotonin er vigtigt for dit humør, søvnkvalitet og mentale velvære

Serotonin er derudover vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Hvilket med andre ord betyder, at et naturligt sundt 5HTP-niveau i kroppen kan bidrage til en normal nattesøvn samt et mere stabilt humør, som er en vigtig forudsætning for at bevare motivationen under din vægttabsrejse.

Serotonin-mangel kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer, og kan være en bidragende katalysator til forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot er med til at understrege vigtigheden af at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Vores 5HTP-gummies er ligeledes beriget med en potent dosis citronmelisse, der er kendt som en krydderurt med antioxidante egenskaber, der bidrager til at understøtte afslapning og mentalt velvære. Men det er ikke alt, citronmelisse er ligeledes kendt for at bidrage til en afslapning, mentalt velvære samt normal søvn, og er sammen med 5HTP den perfekte ingrediens at tilføje i et naturligt kostttilskud, der er udviklet med din søvn, vægttab og mentale velvære i tankerne.

Kosttilskuddets vigtigste ingredienser og fordele

WeightWorlds 5HTP humørpiller indeholder foruden den essentielle aminosyre 5HTP også krydderurten citronmelisse, der sammen skaber et komplet tilskud, der er ideelt til dig, der gerne vil have hjælp til selvhjælp til vægttab, mental balance og søvn. Her nedenfor giver vi dig en kort gennemgang af, hvad 5HTP og citronmelisse er kendt for at bidrage til:

Vægttab: 5HTP bidrager til at stimulere mæthedsfremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit. Det kan bidrage til at øge din mæthedsfornemmelse, hvilket medfører, at du spiser mindre og derved har lettere ved at tabe dig.

Mentalt velvære: 5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, som er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære. Netop derfor kan 5HTP bidrage til dit mentale velvære og give et nødvendigt overskud til at komme igennem de age, hvor det kan føles uoverskueligt at holde slankekuren eller komme ned for at træne.

Søvnproblemer: En god nattesøvn er en vigtig forudsætning for dit mentale velvære og helbred generelt, da mange reproduktive processer finder sted, mens du sover. Men søvn er ikke bare søvn - fokus på søvnkvalitet er også vigtigt. 5HTP kan igennem serotoninproduktionen bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til din søvnrytme og bedre søvn. Citronmelisse siges også at have lignende egenskaber og overlappende effekter, og kan bidrage til afslapning, mentalt velvære og ro ved indsovning.

Afslapning: I en stressende og hektisk hverdag kan det desværre være helt normalt, at du kan få problemer med at falde til ro, og her kommer citronmelisse ind i billedet.

Vi anbefaler, at du spiser 2 5HTP-vingummier dagligt, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den bedste virkning. Skal spises og tygges som en helt normal vingummi.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion, sund livsstil og en afbalanceret og sund kost. Hvis du ammer, er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Opbevaring

Opbevares et tørt og køligt sted utilgængeligt for børn.

Ingrediensliste

98% 5HTP (Griffoniafrøeksrakt), Citronmelisseekstrakt (20:1), Geleringsmiddel (Pektin), Sukker, Glukosesirup, Glukose, Lilla Gulerodssaftkoncentrat, Surhedsregulator (Citronsyre og natriumcitrat), Vegetabilsk Olie (indeholder palmevoks), Naturlig hindbærsmag, Naturlig blåbærsmag

Ofte købt sammen

5HTP Gummies
5HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Til vægttab, træning og normal søvnrytme

205 kr.

+
Coenzym Q10
Coenzym Q10

200 mg 120 Capsule | Tilskud til immunforsvar & hjerne

239 kr.

+
Æblecidereddike Vingummier
Æblecidereddike Vingummier

1000 mg 90 Gummies | Superfood-gummies til mæthed

149 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(63)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.83% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har taget dem et par uger, og de virker som de skal!

C Cathrine
Bekræftet køb

Har rimelig travlt på jobbet for tiden. Det er en uholdbar situation, som heldgivis er midlertidig, men de her gør, at jeg kan falde i søvn om natten selv efter en stressende arbejdsdag.

U Ulla
Bekræftet køb

Lidt langsom levering (6 dage). Prisen er fornuftig, og det ser ud til, at det virker.

A Ahmed
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Skal helt sikkert købe flere, når jeg løber tør.

M Maja
Bekræftet køb

Overraskende nok smager vingummierne ret godt, og er ideelt lige til at stille den søde tand, når man er på slankekur.

C Christian
Bekræftet køb

Har skåret næsten 100% ned på alle søde sager for at tabe mig. Men et par vingummer om dagen hjælper lidt, når lækkersulten trænger sig på, og så ser de også ud til at virke som beskrevet.

D Dennis
Bekræftet køb

Spiser to om dagen, og det vil jeg nok gøre i et stykke tid. De smager virkelig godt, og giver mig et mentalt boost.

M Marianne
Bekræftet køb

Hader at tage piller eller tabletter, så vælger altid vingummier, hvis det er muligt at få tilskud eller vitaminer i den form. Så et kæmpe plus i min bog!

S Stefan
Bekræftet køb

Hurtig levering. Fornuftig pris i forhold til andre - og så er det bare et fantastisk 5htp tilskud.

H Helle
Bekræftet køb

Virker som de skal.

L Lisbeth

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide