FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Bedtime Gummies

60 stk | Med 5-HTP til vægttab og normal søvnrytme
 • Køb 1 215 kr. 7.17 kr. / dag
 • Køb 2 408 kr. 430 kr. Du sparer 5% 6.80 kr. / dag
 • Køb 3 582 kr. 645 kr. Du sparer 10% 6.43 kr. / dag
  • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Aminosyre-vingummier med hele 60 mg 5-HTP per dosis
 • Ideelt tilskud til vægttab og træning
 • Bidrager til en normal søvnrytme
 • Med L-theanin og citronmelisse for optimal effekt
 • Spis 2 gummies dagligt - nok til 1 måneds forbrug
 • Tilfredshedsgaranti
 • GMO Free
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER

Fordele ved Bedtime Gummies

WeightWorlds Bedtime Gummies indeholder foruden den essentielle aminosyre 5-HTP også krydderurten citronmelisse og L-theanin, der sammen skaber et komplet tilskud, der er ideelt til dig, der gerne vil have hjælp til selvhjælp til vægttab, mental balance og søvn. Her nedenfor giver vi dig et kort overblik over, hvad 5-HTP, L-theanin og citronmelisse bidrager til:

Vægttab: 5-HTP bidrager til at stimulere mæthedsfremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit. Det kan bidrage til at øge din mæthedsfornemmelse, hvilket medfører, at du spiser mindre og derved har lettere ved at tabe dig.

Mentalt velvære: 5-HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, som er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære. Netop derfor kan 5-HTP bidrage til dit mentale velvære og give et nødvendigt overskud til at komme igennem de dage, hvor det kan føles uoverskueligt at holde slankekuren eller komme ned for at træne.

Søvnproblemer: En god nattesøvn er en vigtig forudsætning for dit mentale velvære og helbred generelt, da mange reproduktive processer finder sted, mens du sover. Men søvn er ikke bare søvn - fokus på søvnkvalitet er også vigtigt. 5-HTP kan igennem serotoninproduktionen bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til din søvnrytme og bedre søvn.

Hvad er 5-HTP?

5-HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Når aminosyren bliver omdannet, sker der en proces, hvor kroppen producerer serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

WeightWorlds Bedtime Gummies er et naturligt kosttilskud forklædet som vingummier lavet af primært griffoniafrø, der kan bidrage til serotonin-produktionen, som bidrager til appetitten og dermed vægtkontrol, så du kan give dig selv de bedste forudsætninger for at nå dine vægttabsmål.

Hvad gør serotonin i kroppen?

Serotonin er vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Hvilket med andre ord betyder, at et naturligt sundt 5-HTP-niveau i kroppen kan bidrage til en normal nattesøvn samt et mere stabilt humør, som er en vigtig forudsætning for at bevare motivationen under din vægttabsrejse.

Serotonin-mangel kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer, og kan være en bidragende katalysator til forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot er med til at understrege vigtigheden af at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Vores Bedtime Gummies er ligeledes beriget med både L-theanin og citronmelisse, der bidrager til at understøtte afslapning og mentalt velvære.

Men det er ikke alt, citronmelisse og L-theanin er ligeledes kendt for at bidrage til en afslapning, mentalt velvære samt normal søvn, og er sammen med 5-HTP den perfekte kombination i naturlige kostttilskud, der er udviklet med din søvn, vægttab og mentale velvære i tankerne.

Vi anbefaler, at du spiser 2 5-HTP-vingummier dagligt, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den bedste virkning. Skal spises og tygges som en helt normal vingummi.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion, sund livsstil og en afbalanceret og sund kost. Hvis du ammer, er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Opbevaring

Opbevares et tørt og køligt sted utilgængeligt for børn.

Ingrediensliste

98% 5-HTP (Griffoniafrøeksrakt), Citronmelisseekstrakt (20:1), Geleringsmiddel (Pektin), Sukker, Glukosesirup, Glukose, Lilla Gulerodssaftkoncentrat, Surhedsregulator (Citronsyre og natriumcitrat), Vegetabilsk Olie (indeholder palmevoks), Naturlig hindbærsmag, Naturlig blåbærsmag

Er 5-HTP en aminosyre?

Ja, 5-HTP er en aminosyre, som kroppen bruger til at producere serotonin.

Hvorfor er serotonin vigtigt?

Serotonin er en neurotransmitter i centralnervesystemet, der er vigtig for flere hjernefunktioner som eksempelvis humør, søvn, appetit og angst.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du spiser 2 gummies om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Skal spises og tygges som en helt normal vingummi.

Hvilken styrke har Bedtime Gummies?

Hver dagsdosis giver dig hele 60 mg 5-HTP.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Kan alle tage Bedtime Gummies?

Som udgangspunkt kan alle få gavn af at tage et dagligt kosttilskud med 5-HTP. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, anbefaler vi dog, at du rådfører med egen læge før brug. Er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Er der bivirkninger ved at tage 5-HTP?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.67% baseret på 78 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker fint og skaber en naturlig nattesøvn, dog bør dosis være højere.

B Behzad S
Bekræftet køb

Godt alternativ til melatonin

B Bert S
Bekræftet køb

Mærker bedre søvn og mere overskud

E Evely
Bekræftet køb

Jeg sover MEGET bedre. Dosis burde være lidt højere.

B Behzad S
Bekræftet køb

Jeg var glad for produktet det hjalp mig til at sove bedre i en periode hvor jeg havde brug for det Kate

K Kate
Bekræftet køb

De er super gode til at stille din appetit men de virkede ikke på mig vedr søvn. Men ellers smager de rigtig.godt

L Linemaria
Bekræftet køb

Har taget dem et par uger, og de virker som de skal!

C Cathrine
Bekræftet køb

Har rimelig travlt på jobbet for tiden. Det er en uholdbar situation, som heldgivis er midlertidig, men de her gør, at jeg kan falde i søvn om natten selv efter en stressende arbejdsdag.

U Ulla
Bekræftet køb

Lidt langsom levering (6 dage). Prisen er fornuftig, og det ser ud til, at det virker.

A Ahmed
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Skal helt sikkert købe flere, når jeg løber tør.

M Maja

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber

Product Image

Bedtime Gummies

60 stk | Med 5-HTP til vægttab og normal søvnrytme