Fri fragt på alle ordrer over 499kr

5HTP Tabletter

490 mg 365 Tabletter | Tilskud til vægttab, humør og søvn

Oversigt

  • Aminosyre-tilskud med 490mg 5-HTP per kapsel
  • Ideelt kosttilskud til vægttab og træning
  • Bidrager til normal søvnrytme
  • 365 tabletter - 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds 5HTP er et naturligt kosttilskud med den essentielle aminosyre 5HTP, der er et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

Tilskuddet er ligeledes beriget med magnesium, der bidrager til at bekæmpe træthed, opretholde en naturlig elektrolytbalance og understøtte fedtforbrænding.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

5HTP – en essentiel aminosyre til træning, søvn og vægttab

55HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

5HTP-tabletter fra WeightWorld er et naturligt kosttilskud lavet af griffoniafrø, og kan bidrage til serotonin-produktionen, som naturligt bidrager til appetitten, og dermed hjælper med vægtkontrol, så du kan nå dine vægttabsmål.

Serotonin er vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Det betyder, at man med 5HTP i kroppen kan opleve en bedre nattesøvn samt et mere stabilt humør, som gør det lettere at blive på din vægttabsrejse.

Mangel på serotonin kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer og forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot understreger, hvor vigtigt det er at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Tilskuddet indeholder også magnesiumstearat, der er et vigtigt mineral for kroppen til træthed, opretholdelse af elektrolytbalance og en energigivende metabolisme, som er vigtigt for dit generelle velvære samt evne for at kunne præstere optimalt under et vægttab.

Hvad er fordelene ved 5HTP?

Vægttab

Tilskuddet kan bidrage til dit vægttab ved først og fremmest at øge din fornemmelse af mæthed - hvilket medfører, at du spiser mindre, og derved lettere kan tabe dig. Dette sker bl.a. ved, at 5HTP hjælper med at stimulere sult-fremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit. Yderligere hjælper det med at stimulere din fordøjelse ved at beskytte maven, skulle du spise noget din krop ikke har godt af.

Humør

Serotonin er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære, og dermed kan 5HTP hjælpe med at booste dit humør. Det ekstra boost kan give den nødvendige overskud til at komme igennem dagene, hvor det kan føles svært at holde slankekuren eller komme ned for at træne. På denne måde kan det bidrage til, at du får en bedre oplevelse af din vægttabsrejse!

Søvn

En god nattesøvn er vigtigt for dit mentale velvære og helbred, da bl.a. mange reproduktive processer finder sted mens du sover. Men søvn er ikke bare søvn - vi taler også om søvnkvaliteten. 5HTP kan igennem serotoninproduktionen bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til, at du får en bedre søvnrytme og en bedre søvn.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Tilskuddet skal tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere dets effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer Er velegnet til veganere og vegetarer. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

5-HTP (Griffoniafrø 98%), Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk Cellulose og Dicalciumphosphatdihydrat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

5HTP Kapsler
5HTP Kapsler

490 mg 365 Tabletter | Tilskud til vægttab, humør og søvn

279 kr.

+
Naturligt C8 MCT Olie
Naturligt C8 MCT Olie

500 ml Olie | Kosttilskud for vægtkontrol & energiniveauet

219 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

279 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er lige startet og håber at kunne sove lidt bedre og holde styr på vægten ⭐️

M Maude
Bekræftet køb

godt og effektivt. Ingen bivirkninger

M Maris

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide