5 HTP 490 mg

365 tabletter | Kosttilskud til vægttab og søvn
279 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 3 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Med hele 490 mg 5-HTP per kapsel - det højeste på markedet
  • Ideelt kosttilskud til at håndtere humør, søvn og appetit
  • Bidrager til en normal produktion af serotonin
  • 365 tabletter - et års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er 5HTP?

5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptofan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

Serotonin er vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Det betyder, at du med et dagligt 5HTP-tilskud giver dig selv gode forudsætninger for en god nattesøvn samt et mere stabilt humør, som gør det lettere at forblive på din vægttabsrejse.

Mangel på serotonin kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer og forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot understreger, hvor vigtigt det er at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Hvad er fordelene ved 5HTP?

Der er mange vigtige fordele ved at indtage 5HTP, som blandt andet kan bidrage til dit vægttab, humør og søvn. Et 5HTP-tilskud kan bidrage til dit vægttab ved først og fremmest at øge din mæthedsfornemmelse - hvilket medfører, at du spiser mindre, og derved lettere kan tabe dig. Dette sker bl.a. ved, at 5HTP hjælper med at stimulere sult-fremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit.

5HTP bidrager til produktionen af serotonin, som er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære, og dermed kan 5HTP hjælpe med at booste dit humør. Derudover kan 5HTP igennem serotoninproduktionen også bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til en bedre søvnrytme og bedre søvn.

Ingrediensliste

5-HTP: 98% rent griffonia frøekstrakt 10:1 (50mg), magnesium (som magnesiumoxid), B6-vitamin (som pyridoxinhydrochlorid), fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpningsmidler: magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Er 5-HTP en aminosyre?

Ja, 5-HTP er en aminosyre, som kroppen bruger til at producere serotonin.

Hvorfor er serotonin vigtigt?

Serotonin er en neurotransmitter i centralnervesystemet, der er vigtig for flere hjernefunktioner som eksempelvis humør, søvn, appetit og angst.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. En bøtte indeholder 365 kapsler, hvilket er nok til 1 års forbrug.

Hvad er styrken på 5-HTP-kapslerne?

Hver kapsel giver dig en daglig dosis på hele 490mg 5-HTP.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet som anbefalet i minimum 3 måneder.

Kan alle tage 5HTP-kapsler?

Som udgangspunkt kan alle få gavn af at tage 5HTP på daglig basis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, anbefaler vi dog, at du rådfører med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Er der bivirkninger ved at tage 5HTP?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(63)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.33% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er lige startet og håber at kunne sove lidt bedre og holde styr på vægten ⭐️

M Maude
Bekræftet køb

godt og effektivt. Ingen bivirkninger

M Maris
Bekræftet køb

Excellent quality with a fair price.

D Denise
Bekræftet køb

5HTP can help with anxiety and sleep problems. This product is around 500mg which is more than the ones I previously had and they have helped with sleep. As with most things, it can take a little while to be effective.

J Jason G
Bekræftet køb

According to recommendation, this product if taken regularly for a month or more will assist sleeping and relaxing. I have only been taking it for a week so can't yet be sure of the results. I have however felt some positive changes already. These could be 'placebo' but I will keep taking the tablets

S Sue S
Bekræftet køb

Great value for money - no one else can compete with the quantity and quality WeightWorld provide! Thank you!

A Annie
Bekræftet køb

Been great for controlling my hunger cravings. Haven’t found myself picking away at snacks since I started using these tablets

P Peter
Bekræftet køb

Had been struggling with my sleep so I tried these and I’ve slept really well ever since

T Taylor
Bekræftet køb

Had been a feeling a bit low so gave these a try and my mood is a lot better now, feel much better about myself

T Tanima
Bekræftet køb

Every time I’ve tried a weight management programme I’ve always fell short because I give into my hunger cravings! But these tablets have been amazing - finally seeing great results with my weight and that’s because I’m feeling fuller for longer!

J Jane

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide