Fri fragt på alle ordrer over 499kr

5HTP Kapsler

500 mg 365 Tabletter | Tilskud til vægttab, humør & søvn
WeightWorld

Oversigt

5HTP Kapsler er et ideelt tilskud til at hjælpe med vægthåndtering, så du kan nå dine vægttabsmål! Det er et naturligt tilskud, udvundet fra Griffoniafrø Ekstrakt, der er designet til at hjælpe med at booste serotonin niveauet, og derigennem håndtere din appetit, opleve et humør boost og bedre søvn. Udover en markedsførende mængde på 500 mg 5HTP, indeholder kapslerne magnesium, der bidrager til at bekæmpe træthed, opretholde elektrolytbalance og understøtte en energigivende metabolisme.

  • Helt naturlige premium ingredienser
  • Ideel til vægthåndtering
  • Booster humør og bidrager til bekæmpe træthed
  • Markedsførende 500 mg. per kapsel
  • Non-GMO og glutenfr
  • Velegnet veganere og vegetarer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er 5 HTP?

5 HTP, eller 5-hydroxytryptophan, er en essentiel aminosyrer for vores velvære, der ikke findes naturligt i vores diæt. Den er produceret af kroppen ved at omdanne aminosyren trypthophan, som findes i flere forskellige madvarer, såsom kalkun, æg og laks. Omdannelsen af denne aminosyre resulterer i neurotransmitteren serotonin, som er involveret i flere vigtige processer i kroppen, inkluderende humør, søvn og fordøjelse.

Disse 5HTP kapsler fra Weightworld er et naturligt udviklet tilskud, baseret på naturlige kilde Griffiniafrø ekstrakt. Tilskuddet giver dig således 5HTP, der kan bidrage til serotonin produktionen, som på naturlig vis bidrager til at håndtere appettiten, og dermed hjælper med vægthåndtering, så du kan nå dine vægttabsmål.

Samtidigt er dette bidrag til serotonin produktion og stimulering med til at booste dit humør og kvaliteten af søvn. Dette betyder, at du med dette tilskud kan opleve en bedre nattesøvn og et enten bedre eller mere stabilt humør, som gør det lettere for dig at blive på din vægttabsrejse.

Mangel på serotonin er således derfor associeret med vægtproblemer, søvnproblemer og forskellige diagnoser, såsom depression og angst, hvilket understreger, at dette tilskud kan bidrage til overordnet velvære på flere måder.

Dette tilskud indeholder magnesiumstearat, der kan bidrage til reduktion af træthed, opretholdelse af elektrolytbalance og en energigivende metabolisme - funktioner der alle er ideelle for en god oplevelse på en diæt

Hvad er fordelene ved 5HTP?

5HTP er et tilskud med flere forskellige fordele, der bidrager til både vægthåndtering og generelt velvære på selve vægttabsrejsen. Dette skyldes hovedsageligt at de bidrager til serotonin produktionen, der er anerkendt for at spille en essentiel rolle for vores humør, vores søvnkvalitet og generelle velvære.

Smerter og kvalme

5HTP kan også hjælpe med at håndtere forskellige typer muskelsmerter og migræne, da lavt serotonin niveau er blevet associeret med disse. Det samme er gældende kvalme, som forskning har vist kan afhjælpes med serotonin regulation.

Vægttab

Dette tilskud kan bidrage til dit vægttab ved først og fremmest at øge din fornemmelse af mæthed - hvilket medfører at du spiser mindre, og derved lettere kan tabe dig. Dette sker bl.a. ved at 5HTP hjælper med at stimulere sult-fremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit. Yderligere hjælper det med at stimulere din fordøjelse ved at beskytte maven, skulle du spise noget din krop ikke har godt af.

Humør

Som allerede nævnt, men vigtigt at understrege, kan 5HTP hjælpe med at booste dit humør, da serotonin er det vigtigste hormon til at kontrollere vores humør. Dette ekstra boost kan gøre det lettere for dig at komme igennem dagene, hvor det måske føles svært at holde diæten. På denne måde kan det bidrage til at du får en bedre oplevelse af din vægttabsrejse!

Søvn

Søvn er vigtigt for dit velvære og for din krop, da bl.a. mange reproduktive processer finder sted mens du sover. Men søvn er ikke bare søvn - vi taler også om søvnkvaliteten. 5HTP kan igennem serotoninproduktionen bidrage til melatonin produktionen, som er et essentielt hormon for regulering af søvn. Det kan således bidrage til at du får en bedre søvn rytme og en bedre søvn.

Hvem er det til?

Dette tilskud er til voksne, særligt voksne der ønsker at bidrage til deres vægttabsrejse. Yderligere er det et ideelt tilskud til at hjælpe med at booste humøret og forbedre søvnen, gennem stimulering af serotonin i hjernen. Tilskuddet er velegnet veganere og vegetarer, da det er baseret på det naturlige ekstrakt fra Griffiniafrø.

Advarsel: ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Anvendelse

Tag 1 kapsel om dagen med et helt glas vand, foretrukkent i forbindelse med et måltid. Det anbefales yderligere, at det tages samme tid hver dag for konsistens.

Ingredienser

5HTP (Griffonia Simplicifolia Frø), Natriumcarboxymethyl-stivelse, Magnesiumstearat, Mikrokrystallinsk Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide