5 HTP 490 mg

365 tabletter | Kosttilskud til vægttab og søvn

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering

Hvad er 5HTP?

5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptofan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn.

Serotonin er vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Det betyder, at du med et dagligt 5HTP-tilskud giver dig selv gode forudsætninger for en god nattesøvn samt et mere stabilt humør, som gør det lettere at forblive på din vægttabsrejse.

Mangel på serotonin kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer og forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot understreger, hvor vigtigt det er at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Hvad er fordelene ved 5HTP?

Der er mange vigtige fordele ved at indtage 5HTP, som blandt andet kan bidrage til dit vægttab, humør og søvn. Et 5HTP-tilskud kan bidrage til dit vægttab ved først og fremmest at øge din mæthedsfornemmelse - hvilket medfører, at du spiser mindre, og derved lettere kan tabe dig. Dette sker bl.a. ved, at 5HTP hjælper med at stimulere sult-fremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit.

5HTP bidrager til produktionen af serotonin, som er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære, og dermed kan 5HTP hjælpe med at booste dit humør. Derudover kan 5HTP igennem serotoninproduktionen også bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til en bedre søvnrytme og bedre søvn.

Ingrediensliste

5-HTP: 98% rent griffonia frøekstrakt 10:1 (50mg), magnesium (som magnesiumoxid), B6-vitamin (som pyridoxinhydrochlorid), fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpningsmidler: magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Er 5-HTP en aminosyre?

Ja, 5-HTP er en aminosyre, som kroppen bruger til at producere serotonin.

Hvorfor er serotonin vigtigt?

Serotonin er en neurotransmitter i centralnervesystemet, der er vigtig for flere hjernefunktioner som eksempelvis humør, søvn, appetit og angst.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. En bøtte indeholder 365 kapsler, hvilket er nok til 1 års forbrug.

Hvad er styrken på 5-HTP-kapslerne?

Hver kapsel giver dig en daglig dosis på hele 490mg 5-HTP.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet som anbefalet i minimum 3 måneder.

Kan alle tage 5HTP-kapsler?

Som udgangspunkt kan alle få gavn af at tage 5HTP på daglig basis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, anbefaler vi dog, at du rådfører med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Er der bivirkninger ved at tage 5HTP?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Coenzym Q10
Coenzym Q10

200 mg 120 Kapsler | Tilskud til immunforsvar & hjerne

239 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.35% baseret på 67 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

5HTP har gjort en kæmpe forskel for mig ! Med tendens til depression har disse små tabletter gjort en verden til forskel ! Og så er det mega fedt, at der er til et helt år i bøtten !

T Tanja J
Bekræftet køb

Jeg er lige startet og håber at kunne sove lidt bedre og holde styr på vægten ⭐️

M Maude
Bekræftet køb

godt og effektivt. Ingen bivirkninger

M Maris
Bekræftet køb

Ce produit correspond à mes attentes

C Cat
Bekræftet køb

Super ce produit qui m’aide beaucoups .............

F Falgiglio S
Bekræftet køb

Très bon produit. Agit efficacement et rapidement. Pas déçu de mon achat.

J Jesse A
Bekræftet køb

me conviens très bien

B Bruno S
Bekræftet køb

Parfait pour mon être

F Falgiglio S
Bekræftet køb

Excellent produit.

M Myriam
Bekræftet køb

Je prends ce complément alimentaire pour le stress et il m’apaisaise vraiment et je dort mieux je suis très contente je recommande vivement ce produit

M Mme S

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game