WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Årsager til dobbelthage og midler til at modvirke det

Dobbelthage er et problem, som rigtig mange kvinder oplever i løbet af deres liv. Langt de fleste af disse kvinder, ønsker at slippe af med dobbelthagen, og og på den måde få deres smukke og ungdommelige ansigt tilbage igen.

Der er heldigvis flere muligheder for at slippe af med den trælse dobbelthage. Vi har her samlet hvad vi mener er de bedste tips og tricks, til hvordan man effektivt kan arbejde henimod at slippe af med sin dobbelthage, i løbet af bare få uger. Disse øvelser er udvalgt specielt til at træne musklerne mentalis og platysma. Dette er de to muskler, der skal trænes og vedligeholdes, hvis du ønsker at fjerne eller mindske din dobbelthage. Daglig motion af disse muskler vil hjælpe dig med at tone din hage, og gøre den fastere og smukkere igen. I denne artikel vil vi fortælle om hvilke årsager der kan være bag din dobbelthage, og hvad du kan gøre, for at slippe af med den igen..

Årsager til dobbelthage

Det første skridt du kan tage for at miste din dobbelthage er, at få den nødvendige viden om hvad det er der har givet dig den. Når du ved, hvad der forårsager disse ekstra hudlag, kan du tage de passende skridt mod at forhindre dem og komme.

 1. Fedtlagring

  En af de mest almindelige af de grunde, som kan give dobbelthage, er på gund af de overskydende fedtdepoter som sidder under hagen. Når du spiser for meget fedt og tager drastisk på i vægt, vil dit ansigt også blive påvirket, og du vil påtage dig fedt hvor det også sætter sig under din hage. Typisk er det lettest at se en vægtforøgning i folks ansigter, da selv meget lidt fedt i ansigtet vil være tydeligt. Der er jo ingen mulighed for at tildække det ekstra fedt i ansigtet, som man normalt ellers normalt kan gøre til en vis grad andre steder på kroppen med tøj.

 2. Alder

  Dobbelthager dannes også på grund af aldringens effekt på kroppen. Især kvinder får dobbelthager når de bliver ældre, da deres hud mister sin elasticitet. Dette sker når kvinderne når en alder omkring de 40, eller omkring den periode hvor de rammer menopause. Dobbelthage som er forudsaget af aldring, kan forsøges at trænes væk med øvelser. Hvis man vil ikke gider træne det væk, findes der produkter til dobbelthage behandlinger, som kan hjælpe dig med at slippe af med den løse hud på halsen.

 3. Genetik

  Dobbelthager dannes også på grund af arvelige problemer, hvilket skyldes din genetik. Hvis dine forældre eller nogen i familien har dobbelthage, så er sandsynligheden høj for at du også kan få det på grund af arvelighed. Desværre hvis dette er tilfældet, så er det meget svært at fjerne igen, og du skal vænne dig til dit ansigt. Heldigvis findes der forskellige produkter og remedier, som effektivt kan hjælpe dig med at fjerne dobbelthagen. Et at af disse produkter er den enormt populære Chinup Mask til ansigtsløft, som er en naturligt ansigtsløft og halsløft behandling i hjemmet.

Øvelser mod dobbelthage

Vi har her fundet de 2 bedste øvelser mod dobbelthage. Læs herunder, og anvend dem med snilde i din dagligdag.

 1. Øvelse 1

  Sid eller stå ret med ryggen, og vip dit hoved langsomt bagud indtil du kigger direkte mod loftet. Lav herefter en sød gestus med underlæben, som om du vil kysse loftet. Gør dette 5-10 gange i træk, og vip hovedet tilbage til normal kropsholdning. Gentag dette et par gange om dagen i et par uger.

 2. Øvelse 2

  Sid eller stå ret med ryggen, og tilt dit hoved rundt i en rotation med uret, ligesom en rockstjerne der ’head-banger’. Fortsæt dette først med uret, og derefter mod uret. Gør dette langsomt, da du ellers kan udvikle nakkeonde.

Andre metoder mod dobbelthage

at du anvender følgende metoder, sammen med et naturligt vægttab, da dette i sandhed er den eneste måde du kan komme dobbelthagen til livs på naturlig vis

 1. Kakaosmør

  • Varm blot en skefuld kakaosmør i mikroovnen
  • Masser blidt kakaosmøret ind i huden omkring din hage og nakke
  • Gentag processen 2 gange dagligt - før du tager et bad om morgenen, og om natten før du går i seng
 2. Æggehvider

  Vidste du, at æggehvider kan benyttes som ansigtsmaske? Æggehvider opstrammer huden, og bidrager til en sund og ungdommelig hud. Sådan bruger du æggehvider til at fjerne din dobbelthage:

  • Miks sammen 2 æggehvider, 1 teskefuld af mælk, honning og citronsaft
  • Tilføj evt. et par dråber pebermynteolie i miksturen for at gøre den mere frisk
  • Tilføj denne mikstur omkring din dobbelthage og lad den sidde i 30 minutter
  • Efter 30 minutter renser du området med lunkent vand
  • Gentag processen dagligt for hurtige resultater
 3. Benyt en ansigtsmaske

  Du har nu læst en række gode tips og tricks til at opstramme ansigtet og slippe af med din dobbelthage med hjemmeremedier. Ønsker du derimod en hurtigere løsning, anbefaler vi det nye produkt Chinup Mask ansigtsmaske. Chinup Mask giver lynhurtig reduktion af din dobbelthage, og kan bruges af både mænd og kvinder.

Ting at huske på

Selvom du med øvelserne forsøger at formindske dobbelthagen, vil du højst sandsynligt være nød til at tage nogle forholdsregler, før det effektivt kan forhindre dannelsen af dobbelthage. For at vedholde en stram hage, bliver du også nød til at ændrer på grundlæggene aspekter af din livstil. Ofte har kosten utroligt meget at sige i hvordan din krop ser ud. Det er samme tilfælde med hagen, uden en ordentlig kost vil du være mere hyppig til at udvikle dobbelthage.

Andre interessante artikler

Del med