Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Årsager til dobbelthage

Det må siges at dobbelthage er et problem for mange kvinder. Langt de fleste ønsker at slippe af med det og komme tilbage til deres smukke og ungdommelige ansigt.

Heldigvis har det aldrig været nemmere at slippe af med sin dobbelthage. Ved brug af vores tips og øvelser om, hvordan man taber en dobbelthage, kan du effektivt slippe af med din dobbelthage i løbet af få uger. Disse øvelser er udvalgt specielt til at træne musklerne mentalis og platysma. Det er de to muskler, der skal trænes og vedligeholdes, hvis du ønsker at fjerne din dobbelthage. Daglig motion af disse muskler vil hjælpe dig med at tone din hage og gøre den fastere og smukkere igen. I denne artikel vil vi fortælle om årsagerne bag dobbelthage, og hvad du kan gøre, for at slippe af med den igen..

Årsager til dobbelthage

Det første skridt for at miste din dobbelthage er at få viden om det, der har givet dig den. Når du ved, hvad der forårsager disse hudlag, kan du tage de passende skridt mod at forhindre dem og endda miste dem.

Fedtlagring

Den mest almindelige af de grunde, som kan give dobbelthage, er fordi overskydende fedtdepoter under hagen. Når du spiser for meget fedt og tager på i vægt drastisk, ville dit ansigt blive påvirket, og du vil påtage fedt på dit ansigt også herunder din hage. Typisk er det lettest at se en vægtforøgning i folks ansigt, da selv meget lidt fedt vil fylde meget i ansigtet. På samme vis er det også i ansigtet, at man tydeligst kan se et vægttab.

Alder

Dobbelthager dannes også på grund af befolkningens aldring. Især kvinder får dobbelthager, når de bliver ældre, da deres hud mister sin elasticitet. Dette sker typisk når de fylder 40, eller omkring menopause alderen. Vi har et sortiment med produkter til dobbelthage behandlinger, som kan hjælpe dig med at slippe af med den løse hud på halsen.

Genetik

Dobbelthager dannes også på grund af arvelige problemer, hvilket kan skyldes din genetik. Hvis dine forældre eller nogen i familien har det, så er sandsynligheden høj for at du har det på grund af arvelighed. Desværre, hvis dette er tilfældet, så er det meget svært at tabe det, og du skal vænne dig til dit ansigt. Heldigvis for dig findes der produkter, som effektivt kan hjælpe dig - blandt andet vores enormt populære Chinup Mask til ansigtsløft, som er en naturligt ansigtsløft og halsløft behandling i hjemmet.

Øvelser mod dobbelthage

Vi har her fundet de 2 bedste øvelser mod dobbelthage. Læs herunder, og anvend dem med snilde i din dagligdag.

Øvelse 1

Sid eller stå ret med ryggen, og vip dit hoved langsomt bagud indtil du kigger direkte mod loftet. Lav herefter en sød gestus med underlæben, som om du vil kysse loftet. Gør dette 5-10 gange i træk, og vip hovedet tilbage til normal kropsholdning. Gentag dette et par gange om dagen i et par uger.

Øvelse 2

Sid eller stå ret med ryggen, og tilt dit hoved rundt i en rotation med uret, ligesom en rockstjerne der ’head-banger’. Fortsæt dette først med uret, og derefter mod uret. Gør dette langsomt, da du ellers kan udvikle nakkeonde.

Ting at huske på

Selvom du med øvelserne forsøger at formindske dobbelthagen, vil du højst sandsynligt være nød til at tage nogle forholdsregler, før det effektivt kan forhindre dannelsen af dobbelthage. For at vedholde en stram hage, bliver du også nød til at ændrer på grundlæggene aspekter af din livstil. Ofte har kosten utroligt meget at sige i hvordan din krop ser ud. Det er samme tilfælde med hagen, uden en ordentlig kost vil du være mere hyppig til at udvikle dobbelthage.

Tilmeld
nyhedsbrev