Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Pure Acai & MaxMedix Intense Colon Cleanse

449 kr.
578 kr.
Du sparer:  129 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Acai Pure og Colodetox indeholder en komplet 10 dages colodetox samt vores vores acai kosttilskud med markedets højeste mængde acai ekstrakt. Udrensningskuren renser kroppen for ophobet affaldsstoffer og giftstoffer og derefter tilføjer Acai Pure vitaminer, mineraler og antioxidanter, som giver din krop et boost af alt den har brug for. Kombinationspakken er ideel for personer, som søger et sundere helbred, mere energi i hverdagen og hjælp til vægttab.

 • Rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter
 • 1.500 mg. Acai bær ekstrakt
 • Effektiv detox kur
 • Fjerner ophobet affaldsstoffer og giftstoffer
 • Udrenser kroppen for skadelige toksiner
 • Øger fedtforbrændingen og stofskiftet
 • Fjerner oppustethed og forebygger forstoppelse
 • Styrker immunforsvaret
 • Nedsætter appetitten
 • Rig på fibre og Omega 3 og 6
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Fuld tilfredshedsgaranti

Acai Pure og Colodetox er fyldt med vigtige og kraftfulde antioxidanter, som er vigtige i at holde kroppen sund og velfungerende. Dette supplement er fyldt med Vitamin B, hvilket øger kroppens energi og gør det muligt at klare sig bedre i løbet af dagen. Den indeholder også vitamin C, hvilket bidrager til at bekæmpe de frie radikaler, som er dem, der skaber en ubalance i kroppen. Detox kuren skaber balance i din krop, og hvis du ønsker at tabe dig og øge dit velbefindende, er denne effektive kombinationspakke perfekt ideel til dig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Colodetox

MaxMedix Intensive Colon Cleanse er en komplet 10 dages udrensningskur, som hjælper kroppen med at slippe af med skadelige stoffer i kroppen. Ved at udrense kroppen for affaldsstoffer og giftstoffer bliver kroppen og dens organer bedre fungerende og immunforsvaret bliver stærkere. Det betyder, at kroppen får mere energi og har nemmere ved at optage vigtige nærringsstoffer. Derfor er MaxMedix Intensive Colon Cleanse netop vigtig før at Acai Pure indtages, da dette kosttilskud vil fungere langt bedre, hvis kroppen er udrenset.

Acai Pure

Acai Pure er et naturlig koncentreret kosttilskud bestående af udelukkende af acai ekstrakt fra Amazonas regnskov i Brasilien. Vores acai kosttilskud indeholder den højeste mængde acai ekstrakt med sine 1.500 mg. Acai bærret er det bær, der har det højeste antioxidant indhold i verden. Acai Pure er rig på Omega 3 og Omega 6, som er sunde umættede fedtsyrer, som kroppen har brug for. Derudover indeholder det vitaminerne A, B, C og E, kalium, magnesium og zink.

Anvendelse

Max Medix Intensive Colon Cleanse

Tag to tabletter tre gange om dagen med et glas vand sammen med måltider i blot 10 dage.

Acai Pure

Tag to kapsler om dagen for at opnå de bedste resultater. Bøtten indeholder 60 kapsler svarende til en måneds forbrug. For at få den bedste effekt af Acai Pure anbefaler vi at tilkøbe 1-2 måneders forbrug af Acai Pure.

Det er vigtigt, at man starter med MaxMedix Intensive Colon Cleanse inden man begynder på Acai Pure. Mange vælger at tage acai bær lige før træning for at få det ekstra energi og forbrænder flere kalorier.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92.86% baseret på 14 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Hurtig og fejlfri levering. Det kommende stykket tid med acai og colodetox skal nok blive spændende!
 • * Kosttilskuddet i acai og colodetox tabletterne er lige hvad jeg manglede som supplering til mit vægttab! Jeg har indtil videre lige manglet det sidste og kan nu efter at have benyttet produktet fortælle, at jeg endelig har nået mit mål!
 • * Jeg må indrømme, at jeg i starten var lidt skeptisk over for de her tabletter, da jeg har haft succes med lignende produkter. Allerede efter kort tid, må jeg dog erkende, at min skepsis var en fejl, for det har virkelig vist sig at være effektivt. Så tak til MaxMedix og frem for alt WeightWorld!
 • * Acai og colodetox lover bl.a. mere energi i hverdagen. Efter jeg er begyndt at tage de her tabletter, føler jeg mig for første gang i lang tid virkelig frisk. Så tusind tak for det!
 • * Jeg bestilte produktet i går og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at komme i gang med processen, så jeg forhåbentligt kan få en renere og sundere hud!
 • * Hurtig og diskret levering. Tabletterne er meget effektive og jeg føler mig uden tvivl renere og sundere.
 • * Havde i noget tid døjet med urenheder i huden. Valgte derfor at give acai og colodetox et skud. Kan allerede efter kort tid mærke forskel, så det er super lækkert!
 • * Fejlfrit produkt, der gør hvad det skal. Det er ikke sidste gang, at jeg handler på WeightWorld.dk!
 • * Hvis du går op i sunhed og kost ligesom mig, så synes jeg du skal klikke ind på WeightWorld og købe deres acai og colodetox tabletter! De giver dig en super lækker hud, og samtidig at du føler dig meget mere frisk hver dag.
 • * Jeg hørte om produktet gennem en veninde som var fuld af begejstring. Da jeg egentlig godt selv kunne trænge til at blive opfrisket lidt, besluttede jeg mig for at købe det. Jeg har allerede selv fortalt flere af mine andre veninder om det, da det viste sig at være præcist så godt som beskrevet!
 • * Jeg har ikke så meget andet at sige, end at det er et produkt der virker og opfylder ens behov og krav.
 • * Jeg er fint tilfreds med produktet. Beskrivelsen og virkningerne af acai og colodetox på hjemmesiden har vist sig at være korrekte, så jeg synes uden tvivl, at de har hjulpet mig.
 • * Jeg har brugt acai og colodetox i ca. en måned nu, og min hud har aldrig virket sundere! Jeg kan derfor meddele, at det er alle pengene værd, og at hvis man leder efter nogle kvalitetspiller der virker, så er det bare med at gå ind på WeigthWorld og få dem her købt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev