Acai & Detox Kombipakke

Kombipakke | Med Acai & Intensive Tarmrensningstabletter

Oversigt

Har du brug for en hjælpende hånd til vægtkontrol samt en udrensende sensation til kroppen? Denne unikke Pure Acai Detox kombi-pakke indeholder Pure Acai og den Intensive Colon Cleanse, der giver dig en komplet 10 dages detox efterfulgt af 1 måneds Pure Acai. Prøv denne Pure Acai Detox for at udrense din krop samtidig med, at du giver den de vitaminer, mineraler og antioxidanter, den har brug for, så du kan få en naturligt sundere krop og sind i dag!

 • Højeste tilgængelige styrke på 2600 mg Ren Acai
 • 100 % naturlige, vegetariske ingredienser
 • Til vægtkontrol
 • Rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter
 • 10 dages hjemme-detox program
 • Kontrollerer naturligt forstoppelse og oppustethed

Hvad er Pure Acai?

Pure Acai er et 100 % naturligt, vegetarisk koncentreret tilskud, der ikke er lavet af et bær-ekstrakt men i stedet lavet af et pulver fra rene frysetørrede acaibær. Det betyder, at ingen af de kraftfulde antioxidantiske fordele er forsvundet!

Acaibær kommer fra Acai palmetræet, der stammer fra Central- og Sydamerika og er kendte for at være en af naturens mest effektive antioxidanter, hvilket betyder, at Pure Acai kan give dig alle de antioxidanter, din krop har brug for.

Pure Acai indeholder mange andre fordele udover sine kraftfulde antioxidanter; det indeholder plantesteroler som fx B-sitosterol og campesterol, vitamin B1, B2, B3, C og E, 19 aminosyrer samt potassium, calcium, kobber, magnesium og zink - alt din krop har behov for til at holde den naturligt sund!

Hvad er WeightWorld Intensive Colon Cleanse?

WeightWorld Intensive Colon Cleanse ier et komplet 10-dages hjemme-detox program. Det er lavet af en kompleks kombination af fibre, næringsstoffer og mineraler til at udrense samtidig med, at det kontrollerer den normale funktion af dit fordøjelsessystem. Detox hjælper ved at rense din krop nemt og smertefrit ved at fjerne skadelige toksiner.

De kan også hjælpe med vægtkontrol ved at kontrollere følelsen af oppustethed, hvilket får maven til at mindskes i størrelse helt naturligt. WeightWorld Intensive Colon Cleanse er et 100 % naturligt produkt til at pleje din tarm uden at skade de gavnlige bakterier, du har brug for.

Fordelene ved at kombinere Pure Acai & WeightWorld Intensive Colon Cleanse?

Ved at kombinere Pure Acai og WeightWorld Intensive Colon Cleanse kan du få mest muligt ud af de to produkter. De gør det ved at komplementere hinanden og få fordelene ved hvert produkt til at arbejde effektivt, så du får en ren og naturlig detox samt genopbyggelse af vitale næringsstoffer og antioxidanter. Ingredienserne i begge produkter komplementerer hinanden og arbejder sammen for at give din krop alt det, den har behov for efter udrensning. Disse inkluderer:

Pure Acai:

 • Plantesteroler som fx B-sitosterol og Campesterol
 • Vitamin C og andre antioxidanter
 • B1, B2, B3, C og E vitaminer
 • 19 aminosyrer
 • Potassium, calcium, kobber, magnesium og zink

WeightWorld Intensive Colon Cleanse

 • Calcium
 • Magnesium
 • Selenium
 • Potassium
 • Brune ris fibre
 • Æblepektin
 • Probiotica eller 'gode bakterier'
 • Senna

Har Pure Acai Detox Kombi-pakke nogle bivirkninger?

Da både Pure Acai og WeightWorld Intensive Colon Cleanse er lavet af 100 % naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger. Du bør dog altid tjekke ingredienslisten for at se, om du er allergisk over for noget.

Sådan tages Pure Acai Detox

Pure Acai Detox er et nemt og sikkert detox program. Det anbefales dog i høj grad at tage de anbefalede doser i den rette periode.

WeightWorld Intensive Colon Cleanse - Tag 2 kapsler 3 gange om dagen med et glas vand i forbindelse med et måltid i 10 dage. Denne detox hjælper med at udrense din krop, styrker immunforsvaret og øger optagelsen og effekten af naturlige tilskud som fx Acai Pure, der skal tages i de efterfølgende 30 dage, når du har afsluttet din detox.

Pure Acai Berry - Tag 2 kapsler om dagen af pure acai for at få mest muligt gavn af kombi-pakken. Bøtten indeholder 60 kapsler, så der er til 1 måneds forbrug. Mange vælger at tage acaibær lige inden træning for at få det ekstra naturlige energiboost og holde styr på deres kalorier.

Ofte købt sammen

Acaibær Kapsler
Acaibær Kapsler

2600 mg 120 Kapsler | Til energi og immunforsvaret

205 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.29% baseret på 34 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig og diskret levering. Tabletterne er meget effektive og jeg føler mig uden tvivl renere og sundere.

L Louise
Bekræftet køb

Havde i noget tid døjet med urenheder i huden. Valgte derfor at give acai og colodetox et skud. Kan allerede efter kort tid mærke forskel, så det er super lækkert!

K Kristian
Bekræftet køb

Acai og colodetox lover bl.a. mere energi i hverdagen. Efter jeg er begyndt at tage de her tabletter, føler jeg mig for første gang i lang tid virkelig frisk. Så tusind tak for det!

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg bestilte produktet i går og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at komme i gang med processen, så jeg forhåbentligt kan få en renere og sundere hud!

A Anders
Bekræftet køb

Kosttilskuddet i acai og colodetox tabletterne er lige hvad jeg manglede som supplering til mit vægttab! Jeg har indtil videre lige manglet det sidste og kan nu efter at have benyttet produktet fortælle, at jeg endelig har nået mit mål!

B Bente
Bekræftet køb

Jeg må indrømme, at jeg i starten var lidt skeptisk over for de her tabletter, da jeg har haft succes med lignende produkter. Allerede efter kort tid, må jeg dog erkende, at min skepsis var en fejl, for det har virkelig vist sig at være effektivt. Så tak til MaxMedix og frem for alt WeightWorld!

M Mette
Bekræftet køb

Hurtig og fejlfri levering. Det kommende stykket tid med acai og colodetox skal nok blive spændende!

D Daniel
Bekræftet køb

Jeg er fint tilfreds med produktet. Beskrivelsen og virkningerne af acai og colodetox på hjemmesiden har vist sig at være korrekte, så jeg synes uden tvivl, at de har hjulpet mig.

N Nikolaj
Bekræftet køb

Jeg har brugt acai og colodetox i ca. en måned nu, og min hud har aldrig virket sundere! Jeg kan derfor meddele, at det er alle pengene værd, og at hvis man leder efter nogle kvalitetspiller der virker, så er det bare med at gå ind på WeigthWorld og få dem her købt.

M Morten
Bekræftet køb

Jeg hørte om produktet gennem en veninde som var fuld af begejstring. Da jeg egentlig godt selv kunne trænge til at blive opfrisket lidt, besluttede jeg mig for at købe det. Jeg har allerede selv fortalt flere af mine andre veninder om det, da det viste sig at være præcist så godt som beskrevet!

K Klara

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide