Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Afrikansk Mango

Den afrikanske mango frugt er en superfood, der kommer fra træet Irvingia Gabonensis. Dette træ findes i de fugtige skovområder i de central-afrikanske lande som Angola, Congo, Nigeria og Elfenbenskysten, og frugten er populær blandt de lokale. Mango frugten er særligt kendt for dets utallige gavnlige egenskaber og dets evne til at bidrage til din krops velvære. Dette skyldes særligt at denne superfood er rig på vitaminer, fibre og gode fedtstoffer, der hver især kan give din krop et boost til dit velvære. Denne superfood er et ideelt valg, hvis du ønsker et boost til hele kroppen og særligt hvis du ønsker et boost til dit vægttab.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Hvad er afrikansk mango?

Denne frugt vokser på det afrikanske mangotræ "Irvingia Gabonensiser” og er i mange år blevet spist af lokalbefolkningen i bl.a. Cameroun, hvor de har spist den for dens energigivende effekt. Der er mange der spørger ”Er afrikansk mango sundt?” og svaret er et simpelt ”Ja”. Denne frugt er en del af gruppen superfoods, da den har et højt indhold af vitaminer.

I dag findes der mange udbyder af mangofrugt vitaminer, men man skal være lidt opmærksom når man er på udkig efter det. Der er mange udbyder der har mangofrugt vitaminer baseret på mangofrugtkødet, men det meste af den gode nærring sidder i kernerne fra de mangoer der vokser på træet "Irvingia Gabonensiser”. Her hos WeightWorld er Afrikansk Mango Extreme fremstillet af ekstraktet fra disse kerner, så man får alt det gode fra mangofrugt vitaminerne.

Hvilke egenskaber har afrikansk mango?

Mangofrugt vitaminer er efterhånden et efterspurgt produkt, som mange gerne vil have fingrene i, da ekstraktet af afrikansk mango kan give flere fordele. Det kan være med til at skabe balance i kroppen og være med til at stabilisere blodsukkeret. I det at blodsukkeret bliver mere stabilt kan det være med til at man mindsker appetitten. På denne måde kan man minimere den småsult mange har i løbet af dagen og derfor holde sig væk fra de søde sager man oftest tyer til når blodsukkeret er lavt. Dette er en af grundene til at afrikansk mango er sundt.

Når ens blodsukker er stabilt og ens krop er i balance kan det være med til at man får en bedre følelse i kroppen og en generel bedre velvære. Når kroppen er i balance er det nemmere at opnå et vægttab, for en krop der er i ubalance kan være en forhindring når man gerne vil tabe sig. Så den mest optimale start man kan give sig selv når man gerne vil leve en sundere livsstil eller vil opnå et vægttab, er at skabe balance i kroppen. Afrikansk Mango Extreme kan være med til at skabe denne balance i kroppen.

Hvad er superfoods?

Superfoods er frugter, grøntsager og bær der har et højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Listen er efterhånden lang når det kommer til superfoods, her hos WeightWorld har vi nogle af de mest populære superfoods kosttilskud. Vi har Green Coffee Pure, Garcinia Cambogia, Hindbær Keton, Gojibær, Mangostan, Acai, Green Magic og Afrikansk Mango Extreme.

Der er mange der kender til superfoods og et af de seneste superfoods er afrikansk mango. Det har længe været kendt at afrikansk mango er sundt og der findes også flere forskellige former for mangofrugt vitaminer.

De mange forskellige superfoods kosttilskud anvendes oftest som vægttabssupplementer, da det kan være med til at hjælpe med et mere effektivt vægttab, da de har flere gode egenskaber.

Findes der andre former for supplementer til vægttab?

Markedet indenfor vægttabssupplementer er et stort marked, og det bliver ved med at vokse. Der er mange der gerne vil leve en sundere livsstil og gerne vil tabe sig, hvilket også er en af grundene til at dette marked bliver ved med at vokse. Udover Afrikansk mango og de andre superfoods, har vi her hos WeightWorld også et udvalg af forskellige slankepiller, såsom appetitnedsættelse, fedt- og kulhydratblokkere, fedtforbrændere og stofskifte boostere der kan være med til at øge stofskiftet. Derudover har vi forskelige former for udrensningskure og bodu wraps.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.