• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Anmeldelser

Anmeldelser

Fantastisk

Bedømt til 4.5 ud af 5 baseret på 1582 anmeldelser.

Service rating : Jeg bestilte over telefonen, og det var trygt og sikkert. Super venlig personale Product : Produktet er både jeg og min veninde glad for! Vi prøver det på samme tid for at teste det nye "skinny tea".

AAnnonym

Service rating : Virker meget professionel. Benyttede mig af chatten, som var meget kompetent. Product : Kan ikke sige så meget endnu. Er lige startet op.

AAnnonym

Service rating : Ikke så meget at sætte en finger på Product : Min kæreste blev ualmindelig glad for denne.. Så det er fremragende

AAnnonym

Service rating : Super service - og hurtig Product : Jeg er mere en tilfreds med produktet

AAnnonym

Service rating : Der mangler en dansk beskrivelse af produktet i pakningen. Product : 1. ingen virknig. 2. gav forstoppelse.

AAnnonym

Service rating : God hjemmeside man kan stole på Product : Er hel vild med denne oil pulling, som virker med det samme.. godt med peppermint

AAnnonym

Service rating : første gang kom de hurtigt, Anden gang ventede jeg længe synes jeg Product : Jeg har ikke set nogen effekt endnu, trods 2,5 ugers brug. Så jeg tvivler....

AAnnonym

Service rating : Som forventet - bestil vare som ankom som forventet Product : Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener

AAnnonym

Service rating : Hurtig levering af de bestilte produkter Product : Absolut ingen virkning, andet end mavekneb - hos begge personer, men vi klør på endnu.

AAnnonym

Service rating : Hurtig levering Product : Ved ikke endnu om det virker

AAnnonym

Service rating : Hurtig levering Product : Lever op til forventningerne

AAnnonym

Service rating : Jeg er tilbagevendende kunde. WW leverer altid en super god service, hurtig levering, hurtigt overblik og rimelige priser. Product : Dette er et produkt jeg altid vender tilbage til - specielt når jeg går igang med en detox. Chili Burn virker super godt på mig, og det optages hurtigt i kroppen.

AAnnonym

Service rating : Lyn hurtig levering Product : Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener

AAnnonym

Service rating : god og brugbar service på tlf Product : Virker bedre end forventet. God tilbud

AAnnonym

Service rating : Fik produktet hurtigere end forventet, selv med den "billigste" metode Product : har kun taget pillerne een dag, blev dog temmelig svimmel, så har valgt at vente med at tage dem..

AAnnonym

Service rating : Servicen fungerer fint. Varen bliver sendt, ingen problemer der. Product : Giver ikke den ønskede virkning. Spild af penge.

AAnnonym

Service rating : Fremragende service Product : Virker ikke helt efter hensigten, men har ikke opgivet endnu

AAnnonym

Service rating : Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering Product : Har nu brugt præparatet i 3 uger, og må sige jeg er ikke begejstret. Jeg føler ikke nogen af de ønskede virkninger. Tværtimod har jeg taget 2,5 kg på. Vil skynde mig at sige at nej jeg forventede ikke et slankemiddel der bare spiste de ekstra kilo. Men jeg motionere 3 gange om ugen med hård motion, og tænker meget over min kost. Så jeg er overrasket over at der slet ikke er nogen form for vægttab. ( jeg mangler at tabe mellem 5-8 kg) Jeg havde håbet at disse piler lige kunne hjælpe med det sidste spark, så motivationen til at yde lige det ekstra ville komme. Jeg har stadig piller til 5 uger så dem fortsætter jeg med. Men har ingen forventninger overhoved.

AAnnonym

Service rating : Varen blevet leveret som lover Product : Har ikke tabt så meget som 1 gram. Men føler mig godt tilpas og er ikke oppustet.

AAnnonym

Service rating : Hurtig service Product : Effektiv virkning

AAnnonym