Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Ashwagandha | Naturligt Tilskud Velvære

Økologisk Ashwagandha

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar, energi & blodsukker

Oversigt

  • Højt indhold af Ashwagandha - hele 600mg
  • Tilskud til immunforsvar og energiniveauet
  • Med sort peber til bedre absorbering
  • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Økologiske Ashwagandha Kaplser er et naturligt kosttilskud til energi, immunforsvar, blodsukker og mental balance.

Tag blot 1 kapsel om dagen for at nyde fordelene ved Ashwagandha, som i generationer har været brugt til at hjælpe med at skabe balance i krop og sind.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Økologisk

Hvad er Ashwagandha?

Ashwagandha går også under navnet indisk ginseng, og er en urt, der har været grundpillen i ayurvedisk medicin i utallige generationer. Grundet urtens kraftfulde og naturlige egenskaber er det også en ingrediens, der er blevet populær i moderne kosttilskud på grund af urtens adaptogene egenskaber. Adaptogener er kendt for at give kroppen støtte i perioder med mentalt stress, og når man føler sig ængstelig.

Fordele ved Ashwagandha

Bedre håndteringsmekanismer

Studier har vist, at ashwagandha kan støtte binyrerne ved at normalisere kortisolniveauet. Kortisol er kroppens primære stresshormon, som hjælper med at styre “kæmp eller flygt”-instinktet. Derfor kan det have en positiv indvirkning på krop og sind at håndtere både høje og lave niveauer af kortison.

Energi og udholdenhed

Flere studier indikerer, at ashwagandha kan have en positiv indvirkning på atletiske præstationer, da indtag potentielt kan booste naturlig hjerte- og lungekapacitet samt energiniveau. Det er ikke kun positivt i forbindelse med motion og træning, men kan også være en god støtte til personer, der har problemer med energi, udmattelse eller træthed.

Stabilt blodsukker

Flere lovende studier viser ligeledes, at regelmæssig indtag af ashwagandha er blevet linket til et stabilt blodsukker. Blodsukker har en direkte påvirkning på hjernen, og derfor kan indtag af ashwagandha potentielt have en dybdegående indvirkning på både dit fysiske og mentale velvære.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt sammen med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages samme tid hver dag, og for at få det bedste ud af ashwagandha-kapslerne anbefales det at tage dem dagligt i en periode på minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er GM-fri, indeholder ikke gluten, laktose og hvede, og er velegnet til både vegetarer og veganere. Hvis du er gravid, ammer, er under medicinsk udredning eller tager anden medicin, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Organisk Ashwagandha (Withania Somnifera) i pulverform, Organisk Sort Peber i pulverform (95 % Piperin), Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Ashwagandha
Økologisk Ashwagandha

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar, energi & blodsukker

219 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet er fuldt tilfredsstillende.

C Charley S
Bekræftet køb

Har taget produktet i nu 3 måneder og begynder mærke effekten

M Michael B
Bekræftet køb

Det er et super godt produkt ,jeg er godt tilfreds kan godt anbefales

S Søren M

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide