Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Ashwagandha | Naturligt Tilskud Velvære
Ashwagandha | Naturligt Tilskud Velvære

Økologisk Ashwagandha

605 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar, energi & blodsukker
 • Køb 1 219 kr.
 • Køb 2 416 kr. 438 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 591 kr. 657 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Største Fordele

 • Ashwagandha-tilskud til at booste immunforsvar og energi
 • Højt indhold af Ashwagandha - hele 60mg
 • Med 5mg sort peber til bedre absorbering
 • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Økologisk Ashwagandha Kaplser er et naturligt superfood-tilskud til energi, immunforsvar, blodsukker og mental balance.

Tag blot 1 kapsel om dagen for at nyde de sundhedsmæssige fordele ved Ashwagandha, som i generationer har været brugt til at hjælpe med at skabe balance i krop og sind.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Økologisk

Hvad er Ashwagandha?

Ashwagandha går også under navnet indisk ginseng, og er en urt, der har været grundpillen i ayurvedisk medicin i utallige generationer. Grundet superfoodens kraftfulde og naturlige egenskaber er det også en ingrediens, der er blevet populær i moderne kosttilskud på grund af urtens adaptogene egenskaber. Adaptogener er kendt for at give kroppen støtte i perioder med mentalt stress, og når man føler sig ængstelig.

Netop derfor har vi her hos WeightWorld formuleret vores Ashwagandha-kapsler, så du kan nyde fordelene ved den unikke superfood, der i flere generationer har været brugt i naturmedicin, og nu er en af de mest populære superfood på markedet på grund af sine adaptogene og sundhedsmæssige fordele.

Hvilke fordele ved Ashwagandha?

Studier har vist, at ashwagandha kan støtte binyrerne ved at normalisere kortisolniveauet. Kortisol er kroppens primære stresshormon, som hjælper med at styre “kæmp eller flygt”-instinktet. Derfor kan det have en positiv indvirkning på krop og sind at håndtere både høje og lave niveauer af kortison.

Flere studier indikerer, at ashwagandha potentielt kan have en positiv indvirkning på atletiske præstationer, da indtag potentielt kan booste din naturlige hjerte- og lungekapacitet samt energiniveau. Det er ikke kun positivt i forbindelse med motion og træning, men kan også være en god støtte til dig, der har problemer med energi, udmattelse eller træthed.

Flere lovende studier viser ligeledes, at regelmæssig indtag af ashwagandha er blevet linket til et stabilt blodsukker. Blodsukker har en direkte påvirkning på hjernen, og derfor kan indtag af ashwagandha potentielt have en dybdegående indvirkning på både dit fysiske og mentale velvære.

Er Ashwagandha en superfood?

Ja, Ashwagandha er en superfood med adaptogene egenskaber, der er velegnet til stress, angst, boldsukker, muskler, hukommelse, mentalt fokus og hjetesundhed.

Hvem bør tage et Ashwagandha-tilskud?

Føler du dig stresset og mentalt træt? Eller har du brug for at give dit immunforsvar og energiniveau et boost? Så er Ashwagandha det perfekte tilskud til dig.

Hvilken styrke har jeres Ashwagandha-tilskud?

Med hver kapsel får du hele 605mg Ashwagandha. Tilskuddet indeholder 5mg sort peber (piperine) til bedre absorbering.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i 3 måneder.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Er der bivirkninger ved tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Ashwagandha-kapsler?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Kan veganere og vegetarer tage tilskuddet?

Ja, tilskuddet er velegnet til veganere og vegetarer og er ligeledes 100% økologisk.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(67)
4 Stjerner
(19)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.97% baseret på 90 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet er fuldt tilfredsstillende.

C Charley S
Bekræftet køb

Har taget produktet i nu 3 måneder og begynder mærke effekten

M Michael B
Bekræftet køb

Det er et super godt produkt ,jeg er godt tilfreds kan godt anbefales

S Søren M
Bekræftet køb

Perfekt...

k kunde
Bekræftet køb

Jeg er top fan af Aswaghanda. Det har givet min livskvalitet tilbage, som kvinde i overgangsalderen. Mine før op til 10 hedeture dagligt, er komplet forsvundet. Mit stressniveau er faldet radikalt og jeg har fået mine nætter tilbage. Der er kunnet minus, hvilket er at jeg af en eller anden årsag får kløende udslæt i ansigtet, hvilket gør at jeg er i et kæmpe dilemma, om hvor vidt jeg kan leve uden pillerne, eller leve med udslæt. The struggle i real ☺️

L Line
Bekræftet køb

Great for energy at the same time it restores your sleep. I have noticed that the muscles on my legs are more defined.

S Sarah G
Bekræftet køb

Good product, well packaged, and on special offer, so good value for money.

H Helen
Bekræftet køb

Good results

C Claire
Bekræftet køb

I have used this product before and I was very satisfied so I have reorded 3 more. More energy and better ability to cope with stressful situations

C Claire
Bekræftet køb

When my sister and mum caught Covid, my husband recommended ashwaganda to them and it worked wonders for them! Instantly and without exaggeration, they both felt more energetic, their digestive system started to work better and they had a swift recovery. When I noticed the amazing results, I started using it and to my surprise, my sleep started to improve, as well as my energy level. My muscles became more defined and my monthly cycle more balanced! Now the whole family is onboard! Thank you for this quality product!

C Claire

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide