Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Ashwagandha

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvaret, energiniveauet & blodsukkeret

Oversigt

Hvis du føler dig udmattet og træt, eller hvis balancen mellem arbejde og fritid er stressende, så giv dig selv et boost med Økologisk Ashwagandha fra Weightworld.

Dette helt naturlige kosttilskud indeholder en antik indisk opskrift, der har været anvendt i generationer til at hjælpe krop og sind. Opdag selv fordelene og prøv Ashwagandha i dag!

  • Tilfredshedsgaranti gælder
  • Naturligt energi boost
  • Hjælper med at håndtere blodsukkerniveauet
  • Til normal funktion af immunforsvaret
  • Med peber for bedre absorbering
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Økologisk

Hvad er Ashwagandha kapsler?

Ashwagandha, også kendt som indisk ginseng, er en urt der har været en grundpille i ayurvedisk medicin i flere tusind år. På baggrund af de kraftfulde og naturlige egenskaber er det også blevet et bedst-sælgende tilskud. Ashwagandha kapsler har oplevet en massiv stigning i popularitet, grundet deres adaptogene egenskaber. Adaptogener og urter er kendt for at assistere kroppen i perioder med mentalt stress og når du føler dig angst.

Fordele ved Ashwagandha

Bedre håndteringsmekanismer

Ashwagandha er blevet bevidst at støtte binyrerne ved at normalisere kortisolniveauet. Kortisol er kroppens primære stresshormon, som hjælper med at styre “fight or flight” instinktet. Derfor kan det have en positiv indvirkning på krop og sind at du håndtere både høje og lave niveauer af kortison.

Booster energi, stamina og udholdenhed

Ashwagandha er blevet bevidst til at have en positive indvirkning på at atletiske præstationer, ved at booste den iboende hjerte- og lungekapacitet sammen med dit energiniveau. Dette er ikke kun brugbart i sammenhæng med motion, men også til at hjælpe individer, der oplever problemer med deres energiniveau eller de der oplever varierende niveauer af udmattethed.

Stabilt blodsukker

Regelmæssigt indtag af Ashwagandha er blevet linket til stabilt blodsukker. Der er beviser på at blodsukker har en direkte påvirkning af hjernen, og derfor kan denne urt have en dybdegående indvirkning på dit generelle velvære, også det mentale.

Hvem er disse kapsler for?

Vores Ashwagandha kapsler af høj styrke er velegnede til alle voksne, både mænd og kvinder. Derudover er kapslerne velegnede for både vegetarer og veganere, og er samtidigt fri fra GMO, gluten, laktose og hvede.

De er ideelle for alle med en travl hverdag eller hvis du har behov for et naturligt boost energi til at håndtere træthed.

Ashwagandha er ikke velegnet for individer under 18 år.

Sådan anvender du dem

Tak 1 kapsel hver dag, helst i sammenhæng med et måltid eller efter vejledning fra en fagperson. For maksimalt udbytte, tag Ashwagandha på samme tid hver dag. En bøtte indeholder kapsler nok til 6 måneders forbrug.

Ingredienser

Organisk Ashwagandha (Withania Somnifera) Pulder, Organisk Sort Peber (Piper Nigrum) Pulver (95 % Piperine), Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet er fuldt tilfredsstillende.

C Charley S
Bekræftet køb

Har taget produktet i nu 3 måneder og begynder mærke effekten

M Michael B

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide