Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Marine Collagen Shot

25 ml 15 Sachets Liquid | Velsmagende anti-aging kollagen-drik

Oversigt

Marine Kollagen Shot er et flydende anti-ageing collagentilskud til hud, knogler, sener, blodkar og frie radikaler. Er beriget med Q10 og probiotika til hjælpe kroppen med synlige tegn på aldring samt energi. Indeholder også C- og B6-vitamin til at give kroppen naturlig støtte til energi, led, hjerte, hud, muskler og hjerne. WeightWorlds kollagenshots har en lækker citron og appelsinsmag og er fyldt med kollagenproteiner til at forkæle dit velvære og sundhed ved at tage ét shot dagligt.

  • Kollagendrik til hud, knogler, sener og blodkar
  • Potent 5000mg styrke pr. dosis
  • Lækker vindruesmag
  • Beriget med C- og B6-vitamin
  • Indeholder Q10 og probiotika
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Koffenfri
  • Glutenfri
  • BPA-fri

Marine Kollagen Shot - et komplet anti-aging-tilskud til led, hud, knogler og blodkar

Kroppen producerer naturligt kollagen-proteiner til at vedligeholde knogler, muskler, sener, hud og meget mere. Men med alderen reduceres kroppens naturlige evne til at producere kollagen på grund af slid og frie radikaler. Det vil med andre ord betyde, at kroppen nedbryder mere kollagen, end den kan producere, og det er desværre meget naturligt med alderen at få synlige problemer med aldrende hud, knagende led og usunde blodkar. Netop derfor vælge flere at forkæle deres krop og velvære med et kollagen-tilskud, og her er vores marine kollagen-shots et godt alternativ, da de er lettere at tage og mere velsmagende end piller. Marine Collagen Shots er også beriget med C- og B6-vitaminer og Q10 til at give kroppen naturlig støtte til energi, led, hjerte, hud, muskler og hjerne.

Hvem er Marine Collagen flydende tilskud bedst egnet til?

Et kollagentilskud er bedst egnet til personer over 35 år, da man i denne alder oplever en reduceret naturlig produktion af kollagen i kroppen. Derudover kan det være godt for både mænd og kvinder, som er i farezonen for at udvikle slid- og leddegigt. Kollagendrikken er dog primært forbeholdt sportsudøvere, grundet dens indhold af coenzym Q10 samt B6- og C-vitamin, som er særligt gavnlige for personer, der dyrker meget fysisk aktivitet.

De vigtigste ingredienser

Kollagenhydrolysat type I og III

Hydrolyseret marine kollagen type 1 og 3 er et naturligt protein fra fiskeskæl fra saltvandsfisk. Denne kollagentype har en høj biotilgængelighed på grund af dets små molekyler, der kaldes peptider. Marine kollagen siges derfor at absorberes 1.5 gange mere effektivt end andre former for kollagen, inklusiv kollagen fra kvæg og svin. En undersøgelse antyder, at marine kollagen endda kan have gavnlige egenskaber for huden og kan reducere synlige rynker og fine linjer.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 er ideel til at forbedre præstations- og ydeevnen, når du motionerer, da enzymet hjælper kroppen med at give dine celler energi. Siges at kan hjælpe med vægtkontrol og give støtte til hjerte samt reducere skader på hud, muskler og hjerne.

Brugsvejledning

Bør omrystes grundigt inden brug. Hold shotflasken i hånden, hold låget med tommelfingeren og knæk den ved at presse på den.

Det anbefales, at du IKKE drikker mere end 25 ml om dagen, hvilket svarer til et helt shot. Du kan tage shottet om aftenen for at fremme regenereringen af celler eller om morgenen for at beskytte cellerne og hudens elasticitet.

Ingrediensliste

Kollagenhydrolysat type I og III NATICOL Seah, ®Streptococcus Thermophilus Gæret Væske (Vand, Glukose, Gærpepton), C-vitamin, B6-Vitamin, Æblejuicekoncentrat, Natriumselenit, Coenzym Q10, Surhedsregulator: Citronsyre og DL-Malinsyre, Fortykningsmiddel: Acaciagummi, Sødestoffer: Erythritol og Steviol, Glykosid, Smagsforstærker: Appelsin- og citronsmag, Solsikkelecithinpulver, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat.

Vores influencere

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Rent Kollagen Tilskud
Rent Kollagen Tilskud

1200 mg 90 Kapsler | Naturligt tilskud til hår, hud & negle

249 kr.

+
Frugt Infuser Flaske
Frugt Infuser Flaske

800 ml Flaske | Til lækre drinks på farten

79 kr. 99 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.50% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er godt

R Renata D
Bekræftet køb

Varmt anbefale 😄 det virker godt.

S Sasiprapa M
Bekræftet køb

Good for me and for my mother. Thank you

J Janina V
Bekræftet køb

Try it! At least 2 months

J Janina V
Bekræftet køb

Super godt. It's er magical ✨ 😍

R Rawan O
Bekræftet køb

Smager dejligt og er virkelig let, meget bedre end de kollagenpiller, jeg plejede at have, men med de samme resultater

D Danni
Bekræftet køb

Rart at skifte til drik, men ikke så vild med smagen personligt

D Daniella
Bekræftet køb

Smager godt, vil gerne have mere end 1 om dagen

F Frankie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at det er en drink, og jeg kan godt lide resultaterne for min hud, da folk faktisk har kommenteret, at min hud ser bedre ud. Eneste ulempe er, at jeg ikke personligt er vild med smagen, så hvis der var forskellige, ville det være 100% fantastisk

J Julia
Bekræftet køb

Let at drikke og bedre end kapsler for mig. Kassen skal dog have mere i, så kun 4 stjerner

P Petala

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide