• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Baobab

Baobab

Hvad er baobab superfood?

Et superfood der kunne være værdig til titlen som 2015’s superfood er baobab med sit mystiske og anderledes udseende fra det sydlige Afrika. Åben frugten og indeni finder du fine hvide frugt klumper med næringsrigt ekstrakt, som er sprængfyldt med næringsstoffer. Indholdet giver seks gange mere C-vitamin end appelsiner, mere kalium end bananer, flere antioxidanter end blåbær og mere end det dobbelte af calcium niveau end mælk.

Baobab er desuden rig på jern og magnesium, fyldt med fiber og som om det ikke var nok, har probiotiske kvaliteter, der bogstaveligt betyder "for livet". Probiotiske kvaliteter er et begreb, som bruges til at beskrive fødevarer og kosttilskud der indeholder gavnlige, sundhedsfremmende bakterier, som bekæmpe de dårlige bakterier, som er ansvarlige for et væld af sygedomme og tarmproblemer.

Selvom baobabs fordele er blevet anvendt i mange år af helsekost fanatikere har frugten først for nylig gjort sin vej ind i medierne. Baobab træet har en ikonisk status i Afrika, rig på myter og sagn. Det er ofte benævnt "upside-down tree", fordi dets grene ligner rødder, som stikker op. En myte lyder på, at det blev vendt op og ned af vred gud, der bliver trætte af træet arrogance. Disse træer bliver mellem 1000 og 2000 år gamle og kan stadig forsyne frugten på trods af sin alder. I Afrika har frugten været høstet i århundreder for sine medicinske egenskaber. Ikke alene betragtes det som naturmedicin der kan helbrede alle generelle sygedomme. I Sydafrika er det almindeligt anvendt specielt til behandling af feber, malaria, gastriske problemer, og C-vitamin-mangel blandt andre lidelser og sygedomme.

Hvilke ingredienser indeholder baobab?

Baobab er en fremragende kilde til calcium og en kilde til vitamin B6 og fibre. Vitamin B6 bidrager til et normal fungerende stofskifte og til en normal fordøjelsesfunktion og ligeledes bidrager indholdet af calcium og kalium til normal muskelfunktion.

Indhold af antioxidanter hos baobab er et af de højeste blandt frugt og superfoods i hele verden. Den indeholder næsten fem gange antioxidanter af friske acai bær og det dobbelte af goji. Antioxidanter hjælpe med at beskytte vores celler mod skader forårsaget af frie radikaler, som især har en effekt på et stærkere immunforsvar. Den ene antioxidant er polyphenol, som er betydeligt højere end de fleste andre frugter og superfoods. Forskning har vist, at dette kunne bidrage til at mindske de synlige effekter af huden og kroppens aldring.

Baobab er en rig kilde til vitamin C, som hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress og bidrager til normal dannelse af kollagen i huden, hvilket gør at din hud holdes ung, frisk og pæn. C-vitamin hjælper også med regenerering af E-vitamin, som beskytter og reparerer din hud.

Ønsker du at øge energi niveauet er dette superfood ideel for dig. Thiamin, calcium, vitamin C og B6 bidrager til et højere energi niveau, så du kan være mere aktiv og få mere ud af din hverdag. Ligeledes hjælper C-vitamin og B6 til at mindske træthed og udmattelse. Thiamin bidrager til normal hjertefunktion.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.