Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Bedtime Gummies

60 stk | Til søvn og mentalt velvære
215 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Vingummier med L-theanin, citronmelisse og 5HTP
  • Bidrager til en normal søvnrytme og mentalt velvære
  • Med lækker smag af passionsfrugt
  • Spis 2 gummies dagligt - nok til 1 måneds forbrug
  • Produceret i EU
  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering

Sådan kan Bedtime Gummies hjælpe dig

WeightWorlds Bedtime gummies indeholder foruden den essentielle aminosyre 5HTP også krydderurten citronmelisse og L-theanin, der sammen skaber et komplet tilskud, der er ideelt til dig, der gerne vil have hjælp til selvhjælp til mental balance og søvn. Her nedenfor giver vi dig et kort overblik over, hvad 5HTP, L-theanin og citronmelisse bidrager til:

Søvnproblemer: En god nattesøvn er en vigtig forudsætning for dit mentale velvære og helbred generelt, da mange reproduktive processer finder sted, mens du sover. Men søvn er ikke bare søvn - fokus på søvnkvalitet er også vigtigt. 5HTP kan igennem serotoninproduktionen bidrage til melatoninproduktionen, som er et essentielt hormon for søvnregulering. Det kan således bidrage til din søvnrytme og bedre søvn.

Mentalt velvære: 5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptofan, der ikke findes naturligt i vores kost. Når kroppen omdanner aminosyren, produceres serotonin, som er et af kroppens allervigtigste hormoner til at kontrollere vores mentale velvære. Netop derfor kan 5HTP bidrage til dit mentale velvære og give et nødvendigt overskud til at komme igennem de dage, hvor det kan føles uoverskueligt at holde slankekuren eller komme ned for at træne.

Vægttab: 5HTP bidrager til at stimulere mæthedsfremmende hormoner, så du lettere kan håndtere din appetit. Det kan bidrage til at øge din mæthedsfornemmelse, hvilket medfører, at du spiser mindre og derved har lettere ved at tabe dig.

Hvad er 5-HTP?

5HTP er en essentiel aminosyre og et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptofan, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Når aminosyren bliver omdannet, sker der en proces, hvor kroppen producerer serotonin, der er vigtigt for at håndtere appetit, humør og søvn.

WeightWorlds Bedtime Gummies med 5-HTP er et naturligt kosttilskud forklædt som vingummier lavet af primært griffoniafrø, der kan bidrage til serotonin-produktionen, som bidrager til både appetitten og søvnkvalitet.

Hvad gør serotonin i kroppen?

Serotonin er vigtigt for dit mentale velvære, humør og søvnkvalitet. Hvilket med andre ord betyder, at et naturligt sundt 5HTP-niveau i kroppen kan bidrage til en normal nattesøvn samt et mere stabilt humør, som er en vigtig forudsætning for at skabe mental balance.

Serotonin-mangel kan derimod skabe vægtproblemer, søvnproblemer, og kan være en bidragende katalysator til forskellige diagnoser som angst og depression, hvilket blot er med til at understrege vigtigheden af at have et naturligt og sundt serotoninniveau i kroppen.

Vores Bedtime-gummies indeholder foruden 5-HTP både L-theanin og citronmelisse, der bidrager til at understøtte afslapning og mentalt velvære.

Men det er ikke alt, citronmelisse og L-theanin er ligeledes kendt for at bidrage til afslapning, mentalt velvære samt normal søvn, og er sammen med 5-HTP den perfekte kombination i naturlige kostttilskud, der er udviklet med din søvn og mentale velvære i tankerne.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du spiser 2 Bedtime-vingummier dagligt, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den bedste virkning. Skal spises og tygges som en helt normal vingummi.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion, sund livsstil og en afbalanceret og sund kost. Hvis du ammer, er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Indeholder kosttilskuddet aminosyrer?

Ja, vores Bedtime Gummies indeholder aminosyren 5 HTP, som kroppen bruger til at producere serotonin.

Hvorfor er serotonin vigtigt?

Serotonin er en neurotransmitter i centralnervesystemet, der er vigtig for flere hjernefunktioner som eksempelvis humør, søvn, appetit og angst.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du spiser 2 Bedtime-gummies om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Skal spises og tygges som en helt normal vingummi.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Kan alle tage Bedtime-gummies?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug. Er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Er der bivirkninger ved at tage Bedtime-gummies?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Ofte købt sammen

Bedtime Gummies
Bedtime Gummies

60 Gummies | Kosttilskud med 5-HTP

215 kr.

+
Magnesium Citrat
Magnesium Citrat

240 Kapsler | Til fordøjelsen, knogler & muskler

205 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | Kosttilskud til sunde led

205 kr.

1 Vare

215 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(14)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

91.11% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bästa hjälpmedlet för sömnen

S Sirpa T
Bekræftet køb

Smakar goda, effekten känner man inte direkt, jag antar att man måste ta i längre perioder om man ska känna något. Lie få kapslar bara.

L Lilian
Bekræftet køb

Jätte bra smak, älskar gummi form

V Violetta P
Bekræftet køb

Fungerar bra för mig. Bäst om jag tar varannan kväll.

S Suzanne B
Bekræftet køb

Kanonbra!

V Viktor J
Bekræftet køb

Jag tycker att de har hjälpt mig

M Maria
Bekræftet køb

Väldigt bra produkt. Har ätit 5HTP i många år.

J Jeanette O
Bekræftet køb

Har vart lite gladare nu på sistonde tack vare dessa, goda är dom också

L Lars-Åke
Bekræftet køb

Funkar för mig

E Erika
Bekræftet køb

Ja

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber