Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Beauty Pack

Oversigt

For hende, vores førsteklasses beauty-pakke er lavet til at give den bedst mulige hud- og kropspleje for at forskønne juletiden.

Støtter hudens elasticitet og led med kraften fra koncentreret Marine Collagen Shots sammen med vores eftertragtede Hyaluronsyre Kapsler, der er designet til at fugtgive og fremme indre skønhed. Samtidig kan hun bekæmpe fine linjer og rynker med vores luksuriøse 24k Gold Neck Masks for blødere hud omkring hage og hals.

  • Marine Collagen Shots - 5000mg ren Marine Collagen Hydrolysat i hvert shot, der booster hudens elasticitet og fremmer stærkere, sundere hår, negle & led.
  • Pure Marine Collagen Kapsler - Vores originale 1755mg pr. servering-formel af det fineste NatiCol Collagen. Marine kapslerne er blandt de mest populære på markedet og arbejder for at lægge grunden til sund hud og stærke led og knogler.
  • 24k Gold Neck Mask - Luksuriøs guldmaske til hals og hage, der med naturlige ingredienser sigter mod at blødgøre og polere huden for at bekæmpe rynker og fine linjer.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide