Bio Brahmi Pulver

Pulver for hjerne & krop

Oversigt

Bio Brahmi Pulver er et virksomt og koncentreret kosttilskud i pulverform, der er fremstillet til at give dig et helt nyt niveau af mental ydeevne, immunitet og vitalitet, som dermed kan mærkes i både din krop og sind. Dette produkt bruger de naturlige fordele ved ren ekstrakt af Bacopa Monnieri, der findes i bladene, for at skabe et kosttilskud der perfekt kan tillpasses ind i din daglige rutine om bedre velvære og som øger din generelle og naturlige vitalitet. Dette kosttilskud er også velegnet for veganere og vegetarer, der nemt blandes og passer til næsten enhver diæt.

  • For krop og sind
  • Styrker dit naturlige immunforsvar
  • Fremstillet med organiske Brahmi-blade
  • Lavt fedt-, kulhydrat- & sukkerindhold
  • Pulver nemt at bruge
  • Egnet til veganere & vegetarer
  • Ayurveda
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad gør Bio Brahmi Pulver?

Bio Brahmi Pulver fra WeightWorld er blevet fremstillet nøjagtigt med det sydasiatiske og eksotiske Brahmi (eller vand isop), for at forbedre din vitalitet. Denne naturlige plante er medlem i ayurvedic-familien der har det tilfælles at indeholde en masse fordele for kroppen synergisk for at bringe din velvære på toppen. Disse fordele indbefatter, men er ikke begrænset til, at målrette din hjerne og mentale ydeevne, ligesom at forstærke dit immunforsvar og hjertet.

Hvorfor tage Bacopa Monnieri?

Det videnskabelige begreb for Brahmi-planten er Bacopa Monnieri, og dette er navnet som er mest populært blandt folk der prøver at forbedre deres kognitivitet. Mennesker har i mange år ledt efter måder at supplere deres kost der kan hjælpe dem med at forbedre både korttids- og langtids læring og hukommelse og generel styrke til hjernen. Mange filder netop denne kilde, dette ekstrakt, eftersom de har set effekterne af Bacopa Monnieri for at være naturligt befordrende i at forbedre hukommelsen. Ekstraktet af Bacopa Monnieri som er en almindelig ingrediens i mange produkter til gavn for hjernen.

Fordele ved WeightWorlds Bio Brahmi Pulver

Bio Brahmi Pulver bringer dig fordelene af denne eksotiske plante, og bruger disse for at give et boost til din krop du kan opleve på en daglig basis. Formålet ved Brahmi er at forbedre din vitalitet om dagen.

Klarhed
Klarhed

Det at have et sundt og en glad hjerne er nøglen til en sund krop som helhed eftersom hjernen er kontrolpanelet der fungerer som det i din dagligdag. Brahmi er blevet undersøgt og har været involveret i kliniske test, der har forbundet det til hukommelse, en fundamental faktor mht. intelligens og mental sundhed.

Humør
Humør

Brahmi er et naturligt ingrediens der er ideelt for at vedligeholde kroppens essentielle balance så du virkelig kan mærke velværen. Undersøgelser er blevet foretaget som forbinder Brahmi til humor og derudover har effekten også en indflydelse i blodtrykket, to faktorer der har en påvirkning i hjernen og kropsfunktionen der er nødvendigt at tilgodese.

Immunforsvar
Immunforsvar

Bio Brahmi Pulver kan også hjælpe med at forbedre din krops immunforsvar så du kan føle dig mere beskyttet. Stress er en faktor mange oplever om dagen der virkelig kan skade din krop på molekylært niveau. Bio Brahmi Pulver er modstanderen til stress og sigter efter at forbedre din vitalitet og forstærke dit immunforsvar.

Ingredienser

Organiske Brahmi-blade i pulverform

Vejledning

For at tage dette Bio Brahmi Pulver, bør du helt enkelt blande 6g teskefuld af pulver i din favorit drink (vand, smoothies, mælk, juice osv.) om dagen, bland godt og drik. Dette pulver kan også tilføjes i morgenmad, salater og desserter. En 200g pakke indeholder 30 serveringer. Der er ingen ske inkluderet.

Gode råd

På grund af dets naturlige oprindelse har Bio Brahmi Pulver ikke nogen kendte bivirkninger, men sørg for at læse ingredienslisten hvis du har nogen form for særlig allergi. Dette kosttilskud er velegnet for veganere og vegetarer, men det kan indeholde gluten.

Bio Brahmi Pulver Pulver for hjerne & krop

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet smager forfærdeligt, det skal man være forberedt på.Det siger dog ikke noget om kvalitet, det er bare en advarsel, især når man overveje mellem kapsel og pulver.

A Annamaria M
Bekræftet køb

Det er først lige op for mig, at det virker

L Lasse
Bekræftet køb

Virker ret godt

S Sarah
Bekræftet køb

Helt enkelt og nemt

J Jonas
Bekræftet køb

Jeg elsker superfood-pulver, og som veganer er dette sortiment fremragende. Dette er min favorit

e ellouise
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at de er økologiske

R Ruth
Bekræftet køb

Jeg bruger dette i min morgen smoothie, og det smager underligt alene, men okay, hvis du blander med bær og anden frugt. Det er også let at blande, hvilket er en stor fordel og efterlader ikke store klumper.

T Toni
Bekræftet køb

God størrelse, og de ikke har tilsat ekstra ingredienser

I Izzi
Bekræftet køb

Smager ikke specielt godt, men det virker til at være sundt

S Shaun
Bekræftet køb

Jeg elsker mit Brahmi tilskud! Jeg blander det altid i min smoothie om morgenen, og det er den bedste start på dagen

K Katrine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide