Bio Neem Pulver

200 g Pulver | Kosttilskud til hjertet & immunsystemet

Oversigt

Bio Neem Pulver fra WeightWorld er et organisk udvundet kosttilskud velegnet for veganere og vegetarer, der perfekt kan forbedre din dagligdag på grund af næringsindholdet med henblik på at forbedre din krops naturlige forsvarsmekanismer og støtte hjertet. Neem er grønne blade, der indeholder mange fordele hvilket gør det til en naturlig udrenser, og i Bio Neem Pulver kommer det som et koncentreret pulver, der nemt kan tilpasses ind i din dagligdag, og som du kan bruge til hår og hud også!

  • For immunsystemet
  • Naturlig udrenser
  • Kildet fra de reneste neem-blade
  • 100 % økologisk kosttilskud
  • Pulverform
  • Velegnet for veganere og vegetarer
  • Ayurveda
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad gør Bio Neem Pulver?

Bio Neem Pulver er fremstillet som et nøje udvalgt og økologisk kosttilskud til gavn for din vitalitet og er designet til dit immunsystem og hjerte helbred. Tilpas pulveret i din dagligdags rutine, og det vil give dig et nyt niveau af næring, som giver fundamentet for bedre velvære, samtidig med du også bliver mere udrenset for toksiner.

Hvorfor efterspørger folk Neem?

Neem (også kendt videnskabeligt som Azadirachta Indica), er en delikatesse fra subkontinentet Indian Tree, hvor bladene er utrolig næringsrige. Dette neem-træ kan spores mere end 5000 år tilbage, og det er kendt blandt lokalbefolkningen som “landsbyens apotek”, som er en reference til de mange fordele. De medicinske fordele ved Neem-produkter såsom neem-frø og neem-olie kommer blandt andet fra plantens anvendelse til immunforsvaret.

Fordelene ved Bio Neem Powder

Bio Neem Pulver indeholder de mange organiske fordele ved neem-blade, og vi har samlet dem i dette pulver, der nemt kan tilpasses ind i din dagligdags rutine på god basis. Neem er en fantastisk botanisk ingrediens, der kan bringe dig et hav af fordele for dit hjerte og immunforsvar.

Hjertet
Hjertet

En af fokuspunkterne i forbindelse med kroppens vitalitet er hjertet. Det at være i stand til at vedligeholde et sundt hjerte er nøglen til at være i stand til at se en forandring i din sundhed. Der er talrige af kliniske undersøgelser der har forbundet neem til blodomløbet, en af de primære faktorer der påvirker din hjertefunktion.

Tænder og tandkødet
Tænder og tandkødet

En af de mest kendte anvendelse af Neem er for tænderne og tandkødet. De ser måske ud til at være nemme værktøjer i brug når det kommer til at fordøje mad, men de er faktisk en barrierer der kan stå i vejen for kroppen og kan skades udefra. Neem er ofte brugt til at genopfriske energien og styrken i tandkødet og tænderne.

Schutz des Körpers
Kropsbeskyttelse

Det primære mål ved at tage Bio Neem Pulver er at hjælpe på at genopfriske din naturlige forsvarsmekanismer i kroppen. Stress og press i livet kan efterlade os skadet fra periode til periode, og Neem Pulveret er fremstillet for at bidrage til en bedre livsstil på en måde der gør dig i stand til at klare presset, og fastholder dig i at opleve mere sundhed.

Hud og Hår

Neem er fuldt af vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der er gode for både hud og hår. Det er særligt godt til huden, da det er målrettet urenheder, ar og tegn på aldring. Til håret kan det hjælpe med at give fugt til hovedbunden, hvor der kan være tegn på skæl, og hjælpe med at give hårspidserne fugt.

Bio Neem Pulver ingredienser

Organske Neem-blade i pulverform

Vejledning

Oralt: Brug ¼ teske pulver. Bland det i en kop med varmt vand (½ teske er nok pulver to at lave to kopper te) og bland det sammen. Tilføj lidt honning og citronsaft for at reducere den bitre smag. Hver pakke indeholder 200 g, og vil derfor række til 40 serveringer.

Hår: Bland Neem pulver med varmt vand indtil det har en pasta-konsistens. Put det i håret - start ved hårrødderne og arbejd derefter mod hårspidserne. Lad det sidde i 30-45 minutter før du vasker håret med varmt vand. Gentag dette ca. hver anden uge.

Hud: Bland pulver med en smile vand, til det har en kosistens af pasta. Påfør det huden, hvor du ønsker at behandle huden. Lad det tørre i ca. 20 minutter, eller indtil denne pasta begynder at størkne, og rens den derefter af.

Gode råd

Bio Neem Pulver er beregnet til indtagelse sammen med en afbalanceret kost og sideløbende træning og bør derfor ikke tages som en erstatning for et måltid. Hvis du har nogen bestemt allergi, sørg altid for at læse ingredienslisten igennem inden da. Dette kosttilskud er velegnet for vegetarer og veganere.

Bio Neem Pulver 200 g Pulver | Kosttilskud til hjertet & immunsystemet

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Efter jeg har brugt neem pulver har jeg et rene luft vej og tarm.

R Rachael
Bekræftet køb

Lynhurtig levering. Tak for det

B Bodil V
Bekræftet køb

Synes jeg føler mig mere tilpas

M Michael
Bekræftet køb

Nemt at bruge

J Jay
Bekræftet køb

Jeg synes det er en fin erstatning for mit proteintilskud

M Markus
Bekræftet køb

Nu er jeg oppe i årerne, er blevet en gammel dame, så det er rart med sådan produkt

E Ellen
Bekræftet køb

God service

J John
Bekræftet køb

Jeg har ikke haft en forkølelse, siden jeg tog dette, så det må fungere godt!

R Rachel
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide smagen, så jeg vil ikke anbefale at bruge bare med vand. Det er okay, hvis du bruger andre ting, for at skjule smagen.

E Evalyn
Bekræftet køb

Dette er godt for mig som veganer, derfor dette produkt

N Natalie
Bekræftet køb

Jeg elsker neem, og dette produkt er godt

D Daisy
Bekræftet køb

lugter ret stærkt, så jeg bruger dem i smoothie

D Dina
Bekræftet køb

Jeg synes, jeres kundeservice var god til at hjælpe og besvar spørgsmålene.Produktet er super fint er virkelig glad for den. Kan anbefales og vil helt klart købe igen.

Z Zara

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide