WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Bio Neem Pulver

200 g Pulver | For hjerte & immunsystem

Bio Neem Pulver fra WeightWorld er et organisk kildet kosttilskud velegnet for veganere og vegetarer der perfekt kan forbedre din dagligdag på grund af næringsindholdet med henblik på at forbedre din krops naturlige forsvarsmekanismer og hjertehelbred. Neem er grønne blade der indeholder mange fordele hvilket gør det til en naturlig udrenser, og i Bio Neem Pulver kommer det i et koncentreret pulver der nemt kan tilpasses ind i din dagligdag og det er velegnet for veganere og vegetarer.

  • For immunsystemet
  • Naturlig udrenser
  • Kildet fra de reneste neem-blade
  • 100 % organisk kosttilskud
  • Pulverform
  • Velegnet for veganere og vegetarer
  • Ayurveda
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk
15.66
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad gør Bio Neem Pulver?

Bio Neem Pulver er fremstillet med nøje, et bekræftet og organisk kosttilskud til gavn for din vitalitet og målretter dit immunsystem og hjertehelbred. Tilpas pulveret i din dagligdagsrutine, og det vil give dig et nyt niveau af næring, som giver fundamentet for bedre velvære, samtidig med bliver du også mere udrenset fra toksiner.

Hvorfor efterspørger folk Neem?

Neem (også kendt videnskabeligt som Azadirachta Indica), er en delikat fra subkontinent Indian Tree af hvilke bladene er utrolig næringsrige. Dette neem-træ kan ses tilbage i over 5000 år, som er kendt blandt lokalbefolkningen som “landsbyens apotek”, som er en reference til de mange fordele. De medicinske fordele ved Neem-produkter såsom neem-frø og neem-olie findes på grund af plantens anvendelse til immunforsvaret.

Fordelene ved Bio Neem Powder

Bio Neem Pulver rummer de mange organiske fordele af neem-blade og har koncentreret dem i dette pulver der nemt kan tilpasses ind i din dagligdagsrutine på et godt basis. Neem er en utrolig botanisk ingrediens der kan bringe dig et hav af fordele for dit hjerte og immunforsvar.

Hjertet
Hjertet

En af fokuspunkterne i forbindelse med kroppens vitalitet er hjertet. Det at være i stand til at vedligeholde et sundt hjerte er nøglen til at være i stand til at se en forandring i din sundhed. Der er talrige af kliniske undersøgelser der har forbundet neem til blodomløbet, en af de primære faktorer der påvirker din hjertefunktion.

Tænder og tandkødet
Tænder og tandkødet

En af de mest kendte anvendelse af Neem er for tænderne og tandkødet. De ser måske ud til at være nemme værktøjer i brug når det kommer til at fordøje mad, men de er faktisk en barrierer der kan stå i vejen for kroppen og kan skades udefra. Neem er ofte brugt til at genopfriske energien og styrken i tandkødet og tænderne.

Schutz des Körpers
Kropsbeskyttelse

Det primære mål ved at tage Bio Neem Pulver er at hjælpe på at genopfriske din naturlige forsvarsmekanismer i kroppen. Stress og press i livet kan efterlade os skadet fra periode til periode, og Neem Pulveret er fremstillet for at bidrage til en bedre livsstil på en måde der gør dig i stand til at klare presset, og fastholder dig i at opleve mere sundhed.

Bio Neem Pulver ingredienser

Organske Neem-blade i pulverform

Vejledning

For at tage Bio Neem Pulver bør du helt enkelt blande 5g teskefuld af pulveret i din favorit mælk, smoothie, yoghurt eller juice, eller tilsætte det i morgenmad, desserter og salater. Hver bøtte indeholder 200g så det bør være nok til 40 serveringer. Der er ingen ske inkluderet.

Gode råd

Bio Neem Pulver er beregnet til indtagelse sammen med en afbalanceret kost og sideløbende træning og bør derfor ikke tages som en erstatning for et måltid. Hvis du har nogen bestemt allergi, sørg altid for at læse ingredienslisten igennem inden da. Dette kosttilskud er velegnet for vegetarer og veganere.

Læs mere
Bio Neem Pulver 200 g Pulver | For hjerte & immunsystem

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Efter jeg har brugt neem pulver har jeg et rene luft vej og tarm.

R Rachael
Bekræftet køb

Lynhurtig levering. Tak for det

B Bodil V
Bekræftet køb

Synes jeg føler mig mere tilpas

M Michael
Bekræftet køb

Nemt at bruge

J Jay
Bekræftet køb

Jeg synes det er en fin erstatning for mit proteintilskud

M Markus
Bekræftet køb

Nu er jeg oppe i årerne, er blevet en gammel dame, så det er rart med sådan produkt

E Ellen
Bekræftet køb

God service

J John
Bekræftet køb

Jeg har ikke haft en forkølelse, siden jeg tog dette, så det må fungere godt!

R Rachel
Bekræftet køb

Dette er godt for mig som veganer, derfor dette produkt

N Natalie
Bekræftet køb

Jeg elsker neem, og dette produkt er godt

D Daisy
Bekræftet køb

Jeg synes, jeres kundeservice var god til at hjælpe og besvar spørgsmålene.Produktet er super fint er virkelig glad for den. Kan anbefales og vil helt klart købe igen.

Z Zara
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter