Super Guarana Pulver

Revitaliserende frugtpulver fra Amazonas

Oversigt

Træthed og udmattelse - følelser vi alle ønsker vi kunne erstatte med en følelse af energi, kraft og gåpåmod! Når vi har meget travlt eller forbedrer os til træning, har vi så ikke alle lyst til tage energi- eller sportsdrink fyldt med kemiske stoffer? For at udligne denne fristelse kan du nu indtage Super Guarana pulver, en naturlig og organisk energikilde, der er perfekt til at blande i smoothies, juice og endda søde snacks.

 • Stabilt, genoplivende energi boost
 • Guarana har mere koffein end kaffe
 • Beriget med vitaminer og mineraler
 • Nem at tilpasse til forskellige opskrifter
 • Naturligt sød, frugtagtig smag
 • Velegnet til vegetarer og veganer

Du kan tage en virkelig holistisk tilgang til at opfylde dine energibehov ved at indføre Super Guarana pulver i forskellige dele af din kost og livsstil. Denne frugt, der allerede er en værdsat favorit i Amazonas-området er ideel til dem, der ønsker at styrke deres koncentration, fysisk kraft, følelse af motivation og personlig form. Ved at udnytte en af ??naturens mest kraftfulde, forfriskende forbindelser kan du undgå nogensinde at vende tilbage til kunstige erstatninger og komme i gang med en sundere livsstil

 • Vegansk
 • Økologisk
 • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Dyrebare Guaranà

Guaranà-frugten er opkaldt efter guarani folket, der lever i Amazonas regnskov. Halvdelen af ??alle verdens levende arter findes i dette rige miljø, sammen med hundredtusindvis af indfødte der stadig har regnskoven som deres hjem, og hvis kærlighed til frugten medførte at den blev til en populær ingrediens for den almindelige befolkning. Det menes at det traditionelt blev brugt i te og varme drikke, der ofte blev anvendt i fasteperioder for at supplere energiniveauerne. I dag er det blevet en stor favorit i kulsyreholdige drikkevarer og slik i hele Sydamerika, takket være dens naturlige, frugtagtige sødme og energigivende egenskaber.

Hvad Guarana kan gøre for dig

Videnskabelige kredse er begyndt at rette deres opmærksomheden mod denne gamle, traditionelle stimulant af en årsag; koffeinniveauerne, der kan være op til fire gange højere end kaffebønner. Koffein er en regelmæssig bestanddel af mange af vores dage og det anses for at være yderst hjælpsomt til at fremme en følelse af koncentration, fysisk udholdenhed, stofskifte og fordøjelse. Fitness entusiaster bruger det ofte både til at fremme bedre fysisk ydeevne, samt som en termogenisk faktor for at øge lipid metabolisme.

Guaranà-frugt giver dig mulighed for at nyde en kraftig, naturlig form af denne utroligt populære stimulant, i en form der er renset for ??de unødige tilsætningsstoffer eller sukkerarter, der findes i moderne drikkevarer. Der er også en udbredt opfattelse af at der findes andre, unikke kombinationer af forbindelser i Guaranà, der øger dens evner til at give dig en langsom frigivelse af energi spredt ud over hele dagen. Flere af disse er andre xanthiner, herunder tanniner, katekiner og procyanidiner. Desuden har nye undersøgelser af forbruget af Guaranà frugtekstrakter blandt lokalbefolkningen i Amazonasområdet fundet vigtige forbindelser til både lavere kolesterol og taljeomkreds.

Ekstra kræfter i Super Guarana pulver

Dette pulver er også beriget med det vigtige B1-vitamin, som er kendt for at bidrage til at reducere træthed og udmattelse og et normalt energigivende stofskifte. Du kan også få glæde af fordelene ved tre værdsatte mineraler. Kalk er kendt for at bidrage til normal muskelfunktion og vedligeholdelse af normale knogler, fosfor til sunde cellemembraner og kalium menes at hjælpe nervesystemet.

 • Koncentration
 • Fysisk udholdenhed
 • Stoftskifte
 • Positiv motivation
 • Vægtkontrol
 • Kolesterol

Super Guarana pulver - En fantastisk kilde

Pulveret giver dig mulighed for at tilsætte denne frugts stimulerende egenskaber i dine smoothies, juice og desserter. Perfekt til dem der ønsker alsidighed og at eksperimentere og som nyder have en sund livsstil. Det kan blandes med alle former for fødevarer for at frembringe alle former for nærende og lækre retter. Super Guarana pulver indeholder kun ren, økologisk guarana pulver: Det er velegnet til veganere og vegetarer og er 100% fri for kraftige kemikalier. Vi anbefaler at bruge en skefuld ved hvert indtag, op til tre om dagen. Dette produkt er ikke beregnet til ammende eller gravide, eller personer der lider af koffeinoverfølsomhed eller intolerance.

Super Guarana Pulver Revitaliserende frugtpulver fra Amazonas

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

84.44% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig god produkt,giver energi. Vh Grace og Finn Nielsen.

f finn N
Bekræftet køb

Jeg har længe søgt efter et lignende tilskud, da jeg før har læst om fordelene ved guarana. Er blevet super glad for pulver løsningen. Det kan tilføjes i næsten alt madlavning.

T Thilde
Bekræftet køb

Lækkert supplement til en slankekur

K Kristian
Bekræftet køb

Har først modtaget produktet nu, men leveringen og servicen var rigtig fin

C Christine
Bekræftet køb

Jeg købte først kapslerne og synes de var lidt for store, så valgte at købte pulveret i stedet for. Det har samme effekt, så jeg er meget tilfreds, derfor valgte jeg også at købe pulver gentagne gange :) I får 5 stjerner af mig

H Hans-Erik Nielsen
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg var på udkig efter et sundt alternativ til kaffe, så vi undersøgte grøn kaffe, men så faldt vi over dette produkt på denne side. Jeg valgte at købe 2 poser i første køb, og indtil videre har det hjulpet rigtig godt. Det er sundt, og jeg får mere energi om morgenen når jeg tager det sammen med min juice :)

B Benjamin T. Larsen
Bekræftet køb

Synes det er fint der findes pulveret også

I Ingelise Madsen
Bekræftet køb

super pulver!

P Pete

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide