Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Bio Super Guarana Pulver

100g Pulver | Økologisk guarana pulver
149 kr.

:


Størrelse

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Bio Super Guarana pulver er en rig kilde til mineraler, vitaminer og fedtsyrer, som din krop elsker, og derfor hører vores guarana pulver til den kategori kaldet superfoods med usædvanlige sunde egenskaber. Pulveret kan give meget energi og styrke til både hovedet og kroppen, og på grund af det høje indhold af antioxidanter har guarana pulveret andre unikke fordele. Guarana anbefales også til folk, som har svært med at holde appetitten, fordi det kan undertrykke appetitten og fremskynde stofskiftet.

 • Bekæmper træthed
 • Kan give øget energi
 • Hjælper med at stimulerer hjernens funktion
 • Hjælper på koncentrationen
 • Kan øge fedtforbrænding og stofskifte
 • Forbedrer immunsystemet
 • Kan reducere appetitten
 • Velegnet til vegetarer og veganere
 • Indeholder 3 gange mere koffein end kaffe.
 • Kan tage af både mænd og kvinder

Bio Super Guarana fra Diet-Food stammer fra Brasilien. Pulveret indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstig smag eller farve. Det er økologisk og kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Men hvad er Guarana?

Guarana busken kommer med røde bær, der er blevet anvendt som kaffe i Brasilien i århundreder. Frøene af fra bærrene tørres, ristes og derefter brygges til en drink, der ved første smagsindtryk er bitter og senere sød. Man finder ofte ingrediensen i flere energidrikke og andre læskedrikke med formålet at bekæmpe træthed og findes generelt i produktionen af fødevarer, hvor det anvendes som aroma. Denne unikke superfood er den højeste kilde til koffein, der findes i naturen og indeholder 3 gange mere koffein end kaffebønner.

Planten hvor bærrene gror på er opkaldt efter Guarani stammen i Amazonas, der brugte frøene til at brygge en drink. I dag bruger de stadig frøene som medicin på grund af sit høje indhold af antioxidanter. Guarana pulver anvendes til vægttab, for at forbedre atletiske præstationer, som et nydelsesmiddel og for at reducere psykisk og fysisk træthed. Det er desuden gået hen og blevet en almen ingrediens til energi og vægttabs produkter. Nogle mennesker bruger det også til at behandle lavt blodtryk og kronisk træthedssyndrom (CFS) og for at forhindre malaria og dysenteri. Det har herudover mange forskellige anvendelser og omfatter behandling af diarré, feber, hjerteproblemer, hovedpine, ledsmerter, rygsmerter, og svedproblemer.

Hvilke fordele har guarana pulver?

Pulveret indeholder en stor mængde koffein. Koffein virker ved at stimulere det centrale nervesystem, hjerte og muskler. Det indeholder også theobromin, som er næringsstoffer, der ligner koffein, som kan bidrage til et øget stofskifte og fedtforbrænding. Dette sker effektivt ved bidragelse fra de mange antioxidanter som guarana pulver indeholder, da disse kan udrense kroppen for affaldsstoffer og toksiner, så kroppens system og optagelse af næringsstoffer forbedres. Herudover forbedrer antioxidanterne immunsystemet og et sundt helbred opretholdes nemmere og gør dig hurtigere rask ved almindelige sygdomme. Andre fordele er, at det bekæmper træthed og derved øger energi niveauet. Det stimulerer hjernens funktion og hjælper derfor på hjernens koncentration. Desuden reducerer det appetitten og den søde tand, så et vægttab ligeledes gøres nemmere.

Hvordan bruger jeg guarana pulver?

Pulveret opblandes med 100 ml vand, saft, eller te for at få en drik, som hurtigt kan nydes. Til den kreative sjæl kan pulveret tilføjes i yoghurt, skyr eller måske til en hjemmelavet smoothie. Brug det også i en dressing til salaten Daglig indtagelse bør ikke overstige 3 gram eller en teske fuld pulver, som rækker til lidt over 1 måneds brug. Som med ethvert koffein produkt, kan for meget koffein føre til søvnløshed, nervøsitet, angst, hovedpine, forhøjet blodtryk og hjertebanken. Derfor anbefales guarana pulver ikke til børn under 18 år eller til kvinder der er gravide eller ammende.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Jeg har længe søgt efter et lignende tilskud, da jeg før har læst om fordelene ved guarana. Er blevet super glad for pulver løsningen. Det kan tilføjes i næsten alt madlavning.
 • * Lækkert supplement til en slankekur
 • * Har først modtaget produktet nu, men leveringen og servicen var rigtig fin
 • * Jeg har længe søgt efter et lignende tilskud, da jeg før har læst om fordelene ved guarana. Er blevet super glad for pulver løsningen. Det kan tilføjes i næsten alt madlavning.
 • * Lækkert supplement til en slankekur
 • * Har først modtaget produktet nu, men leveringen og servicen var rigtig fin
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev