• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Bio Vege Protein Mix

Plantebaseret muskelkosttilskud
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Uanset om du er veganer, der ønsker at opleve de mange fordele ved plantebaserede proteiner, eller én, der ønsker at opnå bedre velvære, er det muligt at opnå dette takket være Bio Vege Protein Mix. Dette Vegansk Proteinpulver af WeightWorld består af 70 & rent, naturligt protein og indeholder alle 20 aminosyrer, der alle bidrager med at opbygge og forme musklerne. Proteinpulveret er vegansk, har et lavt fedt- og sukkerindhold, er 100 % naturligt og er beriget med sunde vitaminer, fibre og omega fedtsyrer for at bidrage til kroppens sundhed udover det sædvanlige, som almindeligt proteinpulver nødvendigvis ikke kan gøre.

 • Naturligt kosttilskud for muskelopbygning
 • Indeholder alle 20 aminosyrer
 • Beriget med multivitamin, fibre og omega fedtysrer
 • 70 % protein i hver portion
 • Lavt sukker- & fedtindhold
 • Ingen kunstige farver eller sødestoffer
 • Vegansk
 • Organisk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Laktosefri

Hvorfor Vege Protein Mix?

Der er talrige af eksempler på proteintilskud, men protein af grønsager kommer mere ind i rampelyset, og dette betyder ikke soya mælk og chia-frø. Vege Protein Mix kommer med mange af disse proteiner fra grønsager, hvoraf 70 % af hver gram er protein. Denne unikke blanding er blevet fremstillet fra de individuelle vegetariske proteinkilder der bringer dig de bedste og mest unikke fordele.

Vegansk protein mix for muskelopbygning

Grønsager der er rigt på protein er ideelt for at opbygge dine muskler, men de kommer ikke med de samme egenskaber. Kødbaseret kilder er ofte fyldt med mættet fedt; proteinkilder af grønsager er ikke kun fedtfrie og fri fra mejeri, men de indeholder også et udvalg af mikronæringsstoffer, essentielle fedtsyrer og gemte fordele der også der kan forbedre din vitalitet.

Hvad kan jeg få ud af at tage proteintilskud?

Protein er en utrolig vigtig ingrediens du bruger for at opbygge cellerne i kroppen der senere hen bliver til knogler, organer, blodceller, og særligt muskler. Derfor er der mange mennesker der leder efter kilder af protein foruden deres normale kost for at forøge deres forbrug af det, der giver dem mere at reperere med. Det er vigtigt at kigge efter de rigtige kilder at komplementere med til din kost der er rigt på protein, så du kan kigge på dig selv og se en ændring i din fysik.

Fordelene ved Vege Protein Mix

Det virksomme i Vege Protein Mix findes i kilderne. Denne ingrediensliste målretter musklerne og er lavet i en ekspert blanding med alle tre unikke og organiske & plantebaserede proteiner, som alle kombineret synergisk arbejder på at hjælpe dine muskler og velvære.

Proteiner fra ærter

Protein fra ærter
Ærter er en af de mest almindelige grønsager du typisk ikke forbinder med muskelopbygning, men disse små grønne bolde er faktisk helt rig på essentielle aminosyrer din krop behøver for at opbygge protein. Foruden det er ærter rig på vitamin C, som er kendt for at bidrage til et normalt immunsystem og beskyttelsen af cellerne mod stress.

Proteiner fra hamp

Protein fra hamp
Den anden kilde til protein er hemp. Denne plante er en af de mest kendt integrerede og naturlige organismer. Det er kendt for at indeholde alle ni af de essentielle aminosyrer for kroppen, hvilket betyder de det virkelig er fordelagtigt for at opbygge muskler og forbedre din fysiske udholdenhed. Hamp er også rig på essentielle fedtsyrer, herunder omega 3 og 6, som er kendt for at booste din wellness.

Proteiner fra ris

Protein fra ris
Det sidste ingrediens du vil finde i denne rige blanding er protein fra ris. Foruden at bidrage til endnu mere protein til gavn for kroppen, er ris også en ingrediens der er naturlig rig på fibre. Fibre er fremragende i at hjælpe dig med at fordøje maden og sørge for at kroppen absorberer det for de bedste resultater.

Vege Protein Mix ingredients

Organisk protein fra ærter (50%), Organisk protein fra hamp (30%), organisk protein fra ris (20 %)

Vejledning

For at tage Vege Protein Mix bør du helt enkelt blande to almindelige skefulde (svarende til ca. 20g per skefuld) med 250ml vand eller mælk for at lave en hurtig protein shaker. Dette pulver kan også blandes sammen med dine favorit frugter for at lave en lækker smoothie. Der er ingen ske inkluderet.

Gode råd

Dette kosttilskud er fremstillet med det formål at det skal indtages sammen med en afbalanceret kost og sideløbende træning. Venligst ikke brug dette kosttilskud som en erstatning for et måltid og altid være sikker på at læse ingredienserne i henhold til bestemte allergier. Vege Protein Mix er velegnet for vegetarer og veganere, men det kan indeholde gluten.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 5

96% baseret på 10 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Bedre end jeg forventede, så jeg er glad for købet

  L Louise weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Foretrækker denne fremfor normalt protein pulver, og den mixes godt

  J Jake weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg er virkelig forsigtig med hvad jeg spiser, så jeg kan virkelig godt lide at dette er organisk og vegansk, da det betyder, at det er et protein -muskeltilskud, som jeg faktisk kan tage!

  J Jordan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg er en stor fan af hampprotein, så da jeg så den, var jeg solgt!

  L Leo weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • dette er det bedste til mine smoothies, og jeg har ikke haft forkølelse siden !!

  B Brahi weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg vil gerne bruge denne mulighed for at sige tak til Weightworld.

  M Michelle weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg træner ofte så det passer godt til mig

  T Thomas weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Servicen var god

  K Karl weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Endelig findes der vegansk proteinpulver som kommer fra grønsager, fordi jeg er veganer! Jeg ville ønske jeg kunne give 6 stjerner!

  M Mark weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person