Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

The Cellulite Plaster

30 Plaster | Anti-cellulite plastre
209 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Cell-u-patch plaster kan hjælpe dig med at reducere cellulite. Plasteret er fremstillet af naturlige ingredienser, der traditionelt er blevet brugt til at forbedre huden og til at hjælpe når tegnene på cellulite begynder. Det er nemt og diskret, du placerer bare plasteret på det ønskede sted, derefter kan du opnå en genfugtet og mere blød hud.

 • Kan hjælpe med at bekæmpe tegn på cellulite
 • Kan reducere fedt på dine arme, lår og maveregion
 • Cell-u-patch kan hjælpe med at tone og udglatte din hud
 • Kan bæres diskret under tøjet
 • Kun fremstillet af naturlige ingredienser

Cell-u-patch er plaster til at bekæmpe cellulite, eller som vi i daglig tale kalder det, appelsinhud. Hvis du er en af de 90% kvinder i Danmark der lider af appelsinhud, kan Cell-u-patch være løsningen til dig. Det er nemt at påføre og du kan bruge dem under dit tøj uden andre kan se det.

Hvert plaster indeholder urteekstrakter der kan hjælpe med at behandle cellulite områder ved at udglatte, tone og udrense din hud. Derudover indeholder Cell-u-patch også koffein, hvilket kan være med til at øge stofskiftet.

Læs mere
Type: Plaster
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Information om cellulite

Cellulite er hvad vi til dagligt kalder appelsinhud. Op til 90% af alle danske kvinder rammes af appelsinhud. Det er ikke videnskabeligt bevist hvorfor, men det er oftest kvinder der rammes af appelsinhud. Det er ikke en farlig sygdom, men for mange er det en irriterende sygdom, der gør at de skjuler sin krop specielt om sommeren. Grunden til appelsinhud fremkommer endnu ikke lægeligt bevist, men man mener en af årsagerne er når vævet i kroppen ikke får nok nærringsstoffer, så er det at der kan komme fordybninger og buler i huden.

Hvordan kan Cell-u-patch plastre gavne mig?

Hvert plaster indeholder koffein, hvilket bruges til at hjælpe med at øge forbrændingen af fedt. Der kan fremkomme en lille hævelse på huden i starten, men det er en midlertidig bivirkning, der hurtigt forsvinder igen. Cell-u-lite kan være en mere sikker måde at komme appelsinhud til livs i forhold til f.eks. fedtsugninger. Behandling mod appelsinhud med Cell-u-patch er en billigere løsning og du kommer ikke til at få ar efter behandlingen, som man gør efter en fedtsugning.

Hvordan bruger jeg Cell-u-patch plastre?

Når du skal bruge disse plastre skal du starte med at sikre dig at det område du vil påføre plasteret er rent, tørt og fri for hår. Påfør plasteret om morgenen på din ryg, arm, skulder eller lår. På denne måde trænger ingredienserne stille ind i kroppen. Det anbefales at du kun påfører et plaster om dagen, da de kan virke op til 24 timer. Efter de 24 timer anbefales at du påfører et nyt Cell-u-patch. Når du påfører et nyt anbefales det at du sætter det et nyt sted så du ikke irriterer huden ved at sætte det samme sted hele tiden. Fortsæt med at bruge Cell-u-patch i alle 30 dage for at kunne opnå de bedste resultater med reduceret appelsinhud og blødere, renere hud.

Kan jeg opleve nogen bivirkninger?

Da Cell-u-patch er fremstillet af naturlige produkter burde du ikke opleve nogle bivirkninger, men det anbefales at når du påfører det første plaster at du holder øje med området omkring plasteret. Skulle du opleve nogen form for ubehag anbefaler vi at du stopper med at bruge plasteret og kontakter en læge.

Det anbefales ikke at bruge Cell-u-patch hvis du har en eksisterende medicinsk sygdom eller hvis du er gravid.

Hvilke ingredienser bruges i Cell-u-Patch plastre?

Disse cellulite plastre indeholder:

Fucus vesiculosus bedre kendt som brun tang, er kendt for at kunne hjælpe med at forøge stofskiftet, hvilket kan hjælpe dig med at opnå vægttab.

Mælkebøtte er en blomst mange synes er irriterende, men den har også medicinsk fordel. En af de egenskaber mælkebøtten har er at den kan hjælpe med at rense ud i kroppen, hvilket kan være med til skabe balance i kroppen.

Guarana er kendt for at kunne booste stofskiftet og give dig mere energi, så du på den måde kan opnå mere overskud i hverdagen og mere energi til at træne.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.11% baseret på 948 )

 • * Det er jo nemt:-) var lidt skeptisk men nu er jeg bare super glad for at jeg prøvede.
 • * Plastrene er en rigtig god hjælp til os med god appetit, da for man tænker ikke så meget på mad fordi lysten bliver dæmpet. Jeg kører 5.2 kuren og bruger plastre de dage hvor jeg skal faste.
 • * virker faktisk som beskrevet!
 • * virker faktisk som beskrevet!
 • * Plastrene er en rigtig god hjælp til os med god appetit, da for man tænker ikke så meget på mad fordi lysten bliver dæmpet. Jeg kører 5.2 kuren og bruger plastre de dage hvor jeg skal faste.
 • * Det er jo nemt:-) var lidt skeptisk men nu er jeg bare super glad for at jeg prøvede.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev