WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Black Elderberry Advanced - 60 kapsler

500 mg 60 Kapsler | Nærende Wellness Formular

Leder du efter et kraftfuldt hyldebær kosttilskud, der kan booste din vitalitet og dit helbred? WeightWorld har udviklet en premium, kraftfuld avanceret hyldebær formular af højeste kvalitet, der indeholder en stærk blanding af liposomal Vitamin C og Zink i hver eneste servering. Du skal bare tage én kapsel om dagen, der ovenikøbet er nem at sluge, så du kan forblive aktiv og booste din krops immunitet hver eneste dag.

  • Kraftfuld formular med sorte hyldebær
  • Udviklet til dit generelle velbefindende & din vitalitet
  • Beriget med Liposomal Vitamin C Complex
  • Ideel til at booste kroppens eget forsvar
  • 60 kapsler til et komplet 2 måneders forbrug
139
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er WeightWorld Black Elderberry Advanced?

Hyldebær er populære grundet deres høje næringsindhold og indeholder vigtige vitaminer og mineraler, der er kendt for at styrke kroppens immunitet. Black Elderberry Advanced er spækket med styrken fra 3 helsebringende ingredienser til at styrke din krop og støtte din sunde & aktive livsstil. WeightWorld kombinerer de naturligt forekommende fordele ved hyldebær med kræfterne fra Liposomal Vitamin C og Zink Citrat, så du kan få lige den næring, din krop har brug for.

Fordele ved Hyldebær

Energi-givende

Få en optimal mængde af vitaminer til at supplementere dit naturlige energiniveau i disse nemme-at-sluge kapsler & få en bedre daglig rutine, hvor du kan yde dit bedste hver dag.

Fundament for dit generelle velbefindende

Udover at give energi til din krop, kan dette revitaliserende kosttilskud styrke din krops eget forsvar og booste din vitalitet.

Nærende

Næring spiller en vigtig rolle for dit generelle helbred & velbefindende, og hyldebær er fulde af essentielle næringsstoffer, som din krop har brug for til at understøtte din naturlige immunitet.

Sådan tages det

Indtag bare én kapsel om dagen med et balanceret måltid for at opnå de maksimale fordele ved dette plantebaserede kosttilskud, og få alle de naturligt forekommende næringsstoffer fra hyldebærene.

Ingredienser

Sorte Hyldebær, Liposomal Vitamin C Complex, Zink Citrat, Grøntsags-cellulose, Rismel, Magnesium Grøntsags Stearate, Microcrystalline Cellulose.

Læs mere
Black Elderberry Advanced - 60 kapsler 500 mg 60 Kapsler | Nærende Wellness Formular

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har først lige fået produktet for 1 uge siden - så det er jo sparsomt hvad jeg har oplevet.

A Anne G
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter