FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Kollagenpulver med chokoladesmag

28 breve | Med hydrolyseret kollagen type 1, 2 og 3

Kollagenpulver - et anti-ageing-tilskud med chokoladesmag

WeightWorlds kollagenpulver med chokoladesmag er et kosttilskud til hud, knogler, tænder samt til at bidrage til normal muskelstyrke og søvn. Kollagen er proteiner, som kroppen selv producerer til at vedligeholde knogler, muskler, led, sener, hud og meget mere, og er derfor et vigtigt protein til flere af kroppens funktioner. Men med alderen falder kroppens naturlige evne til at producere kollagen på grund af slid og frie radikaler.

Kort sagt betyder det, at kroppen med alderen vil begynde at nedbryde mere kollagen, end den er i stand til producere, hvilket kan føre til synlige problemer med aldrende hud, stive led og usunde blodkar. Mange vælger derfor at forkæle både krop og velvære med et naturligt kollagentilskud, og her er kollagen pulver et godt alternativ til at opfylde kroppens behov for vigtige næringsstoffer.

Hvem bør tage et kollagentilskud på daglig basis?

Selvom både mænd og kvinder i alle aldersgrupper kan få gavn af at tage et kosttilskud med kollagen, er det dog bedst egnet til personer over 35 år, da man i denne alder helt naturligt vil opleve en reduceret produktion af kollagen. Derudover kan det være et ideelt dagligt kosttilskud til både mænd og kvinder, der har risiko for at udvikle slid- og leddegigt.

Brugsvejledning

Bland 1 brev kollagen pulver med 120 ml varmt eller koldt vand. Bliv ved med at røre rundt i koppen med en teske, indtil pulveret er helt opløst. Herefter kan du nyde en velsmagende kollagendrik med chokoladesmag.

Vi anbefaler, at du tager 1 brev dagligt enten om morgenen eller om aftenen i 28 sammenhængende dage. Hvis du gerne vil eksperimentere lidt, kan du også forsøge at blande pulveret i smoothies eller shakes!

Anbefalinger

WeightWorlds kollagen pulver er lave af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du kontakte egen læge før brug. Opbevares et køligt og tørt sted utilgængeligt for børn. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Hydrolyseret Bovine Kollagen, Chokoladekakaopulver, steviolglycosider

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(59)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.17% baseret på 71 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan godt finde på at købe det igen, men med chokoladesmag, har jeg svært ved at få det ind i min rutine, da det lige som så meget andet kollagenpulver skal "carmofleres" lidt. Jeg syns det smager for dårligt til at drikke rent. I koldt vand har det svært ved at opløse og i varmt vand, smager det som en meget tynd og kedelig automatkakao. Så jeg kom det i morgenkaffen som en "chokoladekaffe". Det var ganske udemærket, men da jeg kun drikker 2 kopper kaffe om dagen, som jeg nyder i ro og mag, har jeg valgt at droppe kollagen og købe et andet mærke.

T Tine
Bekræftet køb

Det er et godt og nemt produkt

H Heidi A
Bekræftet køb

Har kun taget det i et par uger, men mums hvor er det lækkert! Og så får jeg også mit kollagentilskud dagligt, hvilket selvfølgelig er hensigten!

B Birthe
Bekræftet køb

Er ikke så glad for piller, så kollagen pulver er et godt alternativ. Smager også dejligt af chokolade.

J Jonna
Bekræftet køb

Købte det til min kone. Hun virker til at være glad for det.

K Kirstian
Bekræftet køb

En nem måde at få mit daglige kollagentilskud. Og så smager det jo sødt, hvilket er ideelt, da jeg er på kur.

A Anette
Bekræftet køb

Virker dyrt i forhold til hvad man får. Men det smager nu godt det skidt.

M Michael
Bekræftet køb

Er lige begyndt at tage det, så ved ikke, om det virker. Men hurtig levering og prisen er god, og det smager lækkert.

S Signe
Bekræftet køb

Virker som det skal.

M Mikkeline
Bekræftet køb

Virker fint. Kan ikke klage.

L Lasse

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber