FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Calcium, Magnesium & Zink

400 stk l Til knogler, muskler og immunforsvar

Hvilke fordele har Calcium, Magnesium & Zink tilskud?

Calcium, Magnesium & Zink tabletter fra WeightWorld er et komplet mineral-tilskud med de tre essentielle mineraler, calcium, magnesium og zink, der alle er vitale for flere af din krops funktioner.

Selvom mineralerne findes naturligt i en lang række fødevarer, kan det i en hektisk og travl hverdag være svært at sikre den optimale indtagelse gennem kosten, og derfor kan et naturligt kosttilskud være et godt og praktisk alternativ.

Tilskuddet er yderligere beriget med D3-vitamin for at optimere optagelsen af både calcium, magnesium og zink samt bidrage til at vedligeholde et normalt immunforsvar.

Tag blot 1 tablet dagligt for at give dig selv de bedste forudsætninger for at undgå mangel på zink, magnesium, kalk og d-vitamin, der bidrager til alt fra at vedligeholde en normal muskelfunktion, opbyggelsen og vedligeholdelse af knogler, vedligeholdelse af immunforsvar samt en normal frugtbarhed og reproduktion og meget mere.

Hvorfor tage calcium, magnesium & zink med D3-vitamin?

Din krop har brug for vigtige næringsstoffer før, under og efter en graviditet, både for din og dit barns velvære. Sundhedsstyrelsen anbefaler blandt andet, at gravide bør tage kosttilskud med D-vitamin under en graviditet, og anbefaler derudover at få tilstrækkeligt med calcium, enten som tilskud eller gennem kosten.

Det skyldes, at fosteret og dit ufødte barn har behov for calcium til at opbygge knogler. Dit barn og foster skal nok få dækket sit behov, og det er derfor dig, der kommer til at mangle kalk, hvilket ikke er godt for dine knogler.

Derfor anbefales det, at du under eller efter en graviditet drikker mindst en 1/2-liter mælk eller tager et calcium-tilskud på 500 mg pr. dag, hvilket er calciumindholdet i WeightWorlds mineraltilskud.

Samme problem er der med D-vitamin, som dit foster bruger i forbindelse med udviklingen, da det blandt andet er nødvendigt for at optage calcium. Derfor kan du med fordel tage et tilskud med D-vitamin gennem hele din graviditet.

Gravide har også et let øget behov for både magnesium samt zink, da fosteret ligeledes har brug for disse vigtige mineraler til at sikre en sund udvikling.

Hvilke mineraler og vitaminer er der i kalk-tabletterne?

Tilskuddet indeholder D3-vitamin, K2-vitamin, calcium (kalk), magnesium, selen og zink.

Hvem bør tage Calcium, Magnesium & Zink tilskud?

Tilskuddet er velegnet til kvinder før, under og efter en graviditet. Men kan tages af alle, der gerne vil pleje immunforsvaret, knogler og muskler.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i mindst 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage mineral-tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage tilskuddet?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Multivitaminer & Mineraler
Multivitaminer & Mineraler

365 Tabletter | Vitaminpiller til 1 års forbrug

205 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | Kosttilskud til sunde led

205 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(33)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.58% baseret på 47 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bare helt i orden

H Hans S
Bekræftet køb

Lille nem tbl

C Charlotte M
Bekræftet køb

Meget for pengene

A Adrianna
Bekræftet køb

Jeg syntes vældig godt om dem

L Lisbeth K
Bekræftet køb

Very good

R Rumanah
Bekræftet køb

Great size to swallow. Great service but bag arrived open

W Wendy P
Bekræftet køb

My partner and I have felt a lot better in the last 2 months since taking these. Joints feel better and muscles are feeling less prone to injuries during training. We're looking forward to experiencing improved results over the coming months.

K Kam S
Bekræftet køb

Fast delivery. :-)

A Anna D
Bekræftet køb

,,,,,,,,,,,,

M Mandy W
Bekræftet køb

Good product good package size

L LUCIA M

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide