FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Appelsinhud

Appelsinhud, også kendt som cellulite, ujævn- og overflødigt hud er noget de fleste er kede af at have og gerne vil slippe af med hurtigt og smertefrit, da det kan påvirke ens selvtillid og lyst til at vise visse dele af huden særligt om sommeren. Ca. 70 % af alle kvinder og 40 % af alle mænd antages at være plaget appelsinhud før eller siden. Appelsinhud kan være forårsaget af usunde kostvaner, dehydrering, inaktivitet eller en række andre faktorer - og heldigivis findes der i dag effektive opstrammende behandlinger til at reducere appelsinhud. Her finder du naturlige, let anvendelige og sikre måder at behandle appelsinhud på, så du kan genvinde selvtilliden og opleve glattere og mere jævn udseende hud.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Cellulite & appelsinhud

Der er simpelthen ingen lette metoder at komme af med appelsinhuden. Appelsinhud, også kendt som cellulite, er små ophobninger i huden med affaldsstoffer, fedt- og væskeaflejringer, der klumper og knuder sig mellem overhuden og læderhuden, så overhuden kommer til at ligne rynket appelsinskræl, som navnet appelsinhud kommer af. Kvinder med former er især udsatte, men alle kan blive ramt. Det er vigtigt at af i mente, at der hvor der er muskler, kan der ikke dannes fedtceller, altså kan der ikke dannes appelsinhud eller cellulite.

Cellulite fedtsugninger - nej tak.

De kan ikke gøre det alene, du skal kombinere avanceret apparater, plastre, body scrubs, cremer eller beklædning for at skrubbe og udrense din krop nok, til at hjælpe med at få appelsinhuden til at forsvinde. Det gælder nemlig om at fjerne ophobningerne af affaldsstoffer, ved at opstramme og fremme blodcirkulationen i huden og det underliggende væv. For at få de bedste resultater ved reducering af appelsinhud skal du dyrke motion og spise sundt, hvilket kan suppleres med vores produkter.

Der er mange der er plaget af denne tilstand, alene i Danmark er det ca. 90% af de danske kvinder der lider af det Cellulite er hvad vi til dagligt også kalder appelsinhud. Det er ikke fordi det er en farlig sygdom, men den er bare irriterende specielt når man om sommeren gerne vil på stranden og ikke har lyst til at vise sine lår og hofter frem. Det er ikke bestemte mennesker der rammes, det rammer alle uanset om man er overvægtig eller ej, men det er primært kvinder det rammer.

Der er områder på kroppen cellulite rammere oftere end andre, typisk får man appelsinhud på balderne, lårene og hofter.

Hvad er cellulite helt præcis?

Vores hud har mange funktioner og er vores største organ, så det er vigtigt at vi passer på det så godt vi kan. Cellulite er ikke en farlig sygdom, men den kan helt sikkert påvirke vores tankegang, og mange kvinder kan føle sig flov og vil ikke vise deres flotte sommerben frem i varmen fordi de har appelsinhud på lårene.

Appelsinhud og graviditet?

Det er meget normalt og dukker op i forbindelse med en graviditet og det ses tydeligere hvis man er overvægtig.

Dårlig blodcirkulation i huden

Dårlig blodcirkulation er en medvirkende årsag til cellulite.

Er appelsinhud arveligt?

Cellulite er arveligt og derfor er nogle kvinder mere disponeret i en tidlig alder.

Vores hud består af 3 lag:

Overhuden

Overhuden er det yderste lag hud, som vi har, men det består faktisk stadig af flere lag. Det yderste af disse fungerer er det tyndeste lag, der fungerer som en hudbarriere over for ydre påvirkninger. Det består af fedstoffer og døde hornceller, som hele tiden bliver fornyet og udskiftet. Det er så det andet lag i overhuden, det inderste lag, der sørger for at udskifte disse. Der er nemlig levende hudceller i dette hudlag, som konstant bevæger sig opad og deler sig. Under denne proces, hvor de bliver til døde hornceller, opfyldes de af et proteinstof kaldet keratin, som er det stof, der gør hår og negle hårde. Afslutningsvis bliver overhuden altså modstandsdygtig overfor mikroorganismer, som kan inficere kroppen.

Læderhuden

Det er her cellulite opstår og er grunden til at man b.la. kan udvikle appelsinhud på balderne og lårene. Dette hudlag er et lag hud mellem over- og underhuden. Det er et bindevævslag hvor der altid ligger et lag fedt. Dette fedtlag er vores polstring og er også med til at vi kan holde varmen. Vi har også vanddepoter i dette lag hud, som skal være i balance, det har ikke godt af enten at indeholde for meget eller for lidt vand. Når fedtet i dette hudlag ikke får nok næringsstoffer heriblandt vand, kan det begynde og trække sig sammen eller blive mere fast i det. De små ”huller” eller fordybninger vi kender fra appelsinhud er når disse næringsstoffer mangler. Når dette sker oplever vi også ofte at der kommer små buler i vores hud, det sker når hudlaget mangler næringsstoffer og fedtet begynder at vokse og trænge ud igennem den svækket hud. Det er på denne måde cellulite fremkommer.

Underhuden

Dette hudlag er vores inderste lag hud og vores tykkeste lag hud. Det grundlæggende i underhuden er fedtceller. Disse fedtceller er med til at vi kan holde os varme, specielt om vinteren når kulden trænger på. Dette lag hud fungerer faktisk også som en slags ”støddæmper” når vi slår os.

Hvorfor udvikler vi appelsinhud?

Der findes faktisk ikke en konkret videnskabelig grund, der beviser, hvorfor vi udvikler cellulite. Dog har mange eksperter bud på årsagerne til, hvorfor appelsinhud fremkommer.

 • Dit blodomløb kan være en af årsagerne. Det vil sige at hvis blodet ikke cirkulerer ordenligt i fedtlaget trækker det sig sammen og danner de små buler vi kender fra cellulite. For at eksemplificere dette kan man tage ens beklædning i betragtning. Undertøj med stram elastik tværs balderne kan nemlig begrænse blodgennemstrømningen, og det mistænkes derfor for at bidrage til dannelsen af appelsinhud.
 • Hvis man er ramt af en infektion under huden i fedtlaget kan det også danne de små buler og fordybninger vi typisk ser ved cellulite.
 • Hormonfaktorer: Eksperter mener, østrogen, noradrenalin, skjoldbruskkirtelhormoner og prolactin har en påvirkning på, hvorfor man får appelsinhud.
 • Kost: Personer, som spiser for meget fedt, kulhydrater eller salt og for lidt fibre, kan tendere til at have mere appelsinhud.
 • Appelsinhud fremkommer også når ens bindevæv forandrer sig. Store forandringer i bindevævet betyder også at man kan udvikle cellulite.
 • Genetik: Gener kan prædisponere en person med særlige egenskaber, som er forbundet med cellulite, hvor køn, menneskerace, metabolisme, fordeling af fedt og kredsløbssygdomme spiller en rolle.
 • Livsstil: Cellulite kan være mere udbredt ved rygere og folk, der ikke dyrker tilstrækkeligt med motion.

Cellulite behandling

Der findes mange forskellige måder at behandle appelsinhud på, man kan både få cremer, plastre, beklædning, body wraps og apparater der kan hjælpe med til en behandling.

Det bedste middel mod appelsinhud - 5 veje til at bekæmpe cellulite

Creme

Der er rigtig mange der tilbyder cremer til behandling af cellulite og her hos WeightWorld har vi CC ™ Buttocks Lifting Gel, der er udviklet til kvinder der gerne vil have hjælp til at bekæmpe deres appelsinhud. Cremen kan hjælpe dig med at bekæmpe cellulite på balder og lår. Den måde CC Buttocks Lifting Gel virker er ved at den kan gå ind og gøre lår og bagdel mere fast. Det gør den ved at gøre huden mere elastisk og den kan hjælpe med at øge blodcirkulationen som kan være en af årsagerne.

Plaster

En anden behandlingsmåde er slankeplastre til cellulite. Mange af disse slankeplastre virker ved at de kan hjælpe med at øge forbrændingen af fedt, som kan hjælpe dig med at udrense, udglatte og tone huden. Det eneste det kræver er at man påsætter et plaster på det ønskede område såsom på ens appelsinhud på lårene, hvorefter man lader det virke i 24 timer. Efter 24 timer skifter man til et nyt og placerer dette et nyt sted så ens hud ikke bliver irriteret. Nogle af disse plastre kan hjælpe med at mindske cellulite og være med til at forebygge appelsinhud.

Beklædning

Der er også forskellige beklædningsgenstande der er specielt udviklet til b.la. at hjælpe dig med appelsinhuden på lårene. WeightWorld tilbyder b.la. leggings og en tilhørende creme der an hjælpe dig med at bekæmpe appelsinhuden. Disse leggings og cremen arbejder sammen ved at stimulere blodomløbet til fedtdepoterne, som kan være med til at man udvikler cellulite. Denne form for leggings kan man bære under bukserne uden at andre kan se det.

Body wraps

Body wraps er blevet meget populære, da de kan hjælpe med at smide nogle cm. Forholdsvis hurtigt. Men i dag kan man også få body wraps der kan hjælpe med b.la. at mindske den løse og ramte hud på lårene. Body Boutique Wrap Factor m. cellulitecreme bruges ved at man starter med at lave en almindelig body wrap behandling og derefter smører man cellulite cremen på det område man har behandlet.

Apparat

Man kan finde mange klinikker der kan hjælpe med at forvandle huden tilbage til normal. I dag kan man hjælpe sig selv derhjemme. Et af de apparater man kan få er Cellu smooth, som kan hjælpe dig med b.la. at mindske appelsinhud på lårene. Apparatet virker ved at bruge ultralyd bølger som kan hjælpe dig med at øge blodcirkulationen og på den måde hjælpe dig med at mindske og forebygge cellulite.

Metode Creme Plaster Beklædning Body Wraps Apparater
Anvendelse Påføres dagligt Påføres dagligt Benyttes dagligt Påføres ugentligt Benyttes ugentligt
Funktion
 • Øger hudens fasthed og elaciticitet
 • Fremmer en tonet og stram hud
 • Forfiner hudens struktur
 • Fremmer hudens fugtbalance
 • Fugtgivende egenskaber, som hjælper med at tone og opstramme huden
 • Hjælper på synlig reduktion af appelsinhud
 • Påføres under tøjet, og efterlader et opstrammet udseende
 • Detoxer kroppen
 • Toner og former ujævnheder
 • Hjælper på synlig reduktion af cellulite
 • Nedbryder fedtdepoter
 • Former og opstrammer fra dybe hudlag
 • Hjælper på synlig reduktion af appelsinhud
 • Toner hudens struktur
Fordele
 • Nemt og hurtigt
 • Billigt (på den korte bane)
 • Hurtige resultater
 • Hurtig absorbering i huden
 • Nemt og hurtigt
 • Biligt
 • Hurtige resultater
 • Nemt og hurtigt
 • Øjeblikkelige resultater
 • Billigt
 • Flere formål
 • Øjeblikkelige resultater
 • Langsitet resultater
 • Flere formål
 • Resultater efter få behandlinger
Ulemper
 • Svært at finde den rigtige
 • Dyrt i længden
 • Svært at finde den rigtige
 • Dyrt i længden
 • Ikke så diskret
 • Skal benyttes hele tiden
 • Ikke fysiske resultater på huden
 • Tager længere tid per behandling
 • Dyrt (på den korte bane)
 • Mere avanceret at bruge
Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.