Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Cellulitis Kombipakke

Silk’n Silhoutte apparat & Buttocks Lifting Gel

Oversigt

Føl dig selvsikker i din hud og håndter dine cellulitis problemer med Cellulitis Kombipakken! Denne nærende kombination indeholder Silk’n Silhoutte apparatet og Buttocks Lifting Gel for at give dig den hud du ønsker. Disse produkter kan supplere hinanden ved at anvende HT (Home Tightening) teknologi og en naturlig udglattende gel, der hjælper med at håndtere udseendet af cellulitis. Med denne pakke kan du hjemmefra i de komfortable rammer undgå behovet for vedvarende behandlinger!

  • Silk’n Silhouette
  • Buttocks Lifting Gel

Hvad kan jeg finde i Cellulitis Kombipakken?

Sådan anvender du Cellulitis Kombipakken

Her er hvad du skal gøre, for at få mest muligt ud af Cellulitis Kombipakken:

  1. Før du starter med at bruge Silk’n Silhouette, skal du sørge for at din hud er ren og tør.
  2. Påfør et tyndt lag af glider gelen (den der følger med apparatet) på den del af kroppen du ønsker at behandle
  3. Vælg den indstilling du har præference for på apparatet - LED lyset vil tændes og indikere hvilken indstilling du har valgt. Under behandlingen af din hud er det anbefalet, at du anvender level 1 (lav) til at starte med. Når du er blevet vant til udseendet af cellulitis i denne forbindelse, kan du prøve level 2 (medium) og 3 (høj).
  4. Før Silk’n Silhouette apparatet langsomt hen over huden - du bør føle en blid og varm fornemmelse fra apparatet, når du bevæger det hen over huden.
  5. Når du fører apparatet hen over det ønskede hudområde, skal du gøre det i en let og lineær bevægelse for at dække hele det cellulitis ramte område. Pas på med ikke at skynde processen - før apparatet langsomt hen over huden. Dette vil hjælpe dig med at undgå at gå glip af nogle områder af huden. Følg instrukserne i manualen for at se hvor lang tid du bør arbejde på et område.
  6. Anvende apparatet 2 gange om ugen i minimum 10 uger. Efter 10 uger bør du anvende apparatet kontinuerligt hver anden uge.

Følg op med Buttocks Lifting Gel. Påfør direkte på huden på ballerne og lår, 2 gange om dagen, og masser gelen ind i huden, indtil den er absorberet. Gnid gelen ind i en cirkulær bevægelse som en del af din naturlige skønhedsrutine. Du kan endda anvende denne gel som en erstatning til den gel, der følger med Silk’n Silhouette, når du anvender apparatet på områderne omkring baller og lår.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide