Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Chlorella Kombipakke

Kombipakke | Vegansk protein med Omega-3

Oversigt

Med Chlorella Super Pakke får du mest ud af mikroalgernes fantastiske ernæringsmæssige kraft, som her findes i både pulver- og i kapselform! Begge dele er perfekte for dem, der ønsker at integrere en mild detox i deres daglige rutine, der forsigtigt hjælper til at ekstrahere de urenheder, vi alle jævnligt bliver udsat for. Disse alger indeholder ikke kun et af de højeste klorofylniveauer af samtlige planter, der er også en stort hav af vitaminer, mineraler og omega 3. Hvad der er særligt specielt blandt planter er, at den indeholder det sjældne veganske vitamin B12.

  • Chlorella i to top bio-tilgængelige former
  • Op til 60% top veganske proteiner
  • Rigere på klorofyl end nogen anden plante
  • Fyldt med mikronæringsstoffer og vitamin B12
  • Tabletter i afmålte doser
  • Pulver kan nemt tilpasses opskrift

Det bliver sværere og sværere at vide med sikkerhed, hvad der kommer ind i vores kroppe gennem miljøet og vores kost – så er det så overraskende, at ordet ”detox” er på alles læber? Mange af os bliver stadig mere og mere interesseret i forsigtigt at kunne fjerne potentielt farlige stoffer hver dag. Med Bio Chlorella tabletter kan du nemt rense ud alt imens du får, hvad du har behov for gennem din daglige ernæring; pulveret betyder at du kan bruge dette superfood i alle dele af din dag, det værende sig mad eller drikke. Denne Super Pakke af Chlorella gør, at du ikke skal være afklaret omkring, hvad der bedst passer til dig – det kan du finde ud af hen ad vejen!

En oldgammel natur hemmelighed

En oldgammel natur hemmelighed

Chlorella har udviklet sig i tusindvis af år under de storslåede ting og tilhørte en elite-gruppe af arter, kendt som ”levende fossiler”, der sker på vores jord, går dens næse forbi! Den må have været perfekt fremstillet til at starte med. Den blev opdaget af en hollandsk mikrobiolog i dens naturlige omgivelser, Østasien, i 1890. Årtier senere efter 2. verdenskrigs udløste hærgen angst for en international fødevaremangel, og eksperter blev fortalere for at det kunne være en potentiel livreddende, proteinrig ny fødevarekilde. Ydermere, da den kan firdobles hver dag, er det en naturlig selvfornyende fødevarekilde. For nylig er det blevet kendt som et godt detox-middel. Intet sted er det mere sandt end i Japan, befolkningen, der menes at indtage storslåede 200.000 tons årligt!

Detox: En stigende nødvendighed

Det er måske ukendt for de fleste af os, men vi risikerer alle at optage forskellige toksiner ind i vores krop på flere måder fra luften vi indånder til maden, vi spiser. For eksempel kan det nævnes at nogle sundhedsrige fisk, herunder sværdfisk, tun og makrel, har et usædvanligt højt indhold af kviksølv niveauer. Flere normale kost elementer, herunder en bred vifte af frugt og grøntsager, mejeriprodukter og ikke-økologisk kød, bliver også ofte udsat for pesticider og herbicider. Selvom vi alle prøver at være nok så ansvarlige med alt vi spiser, er alt mere eller mindre groet og kommer fra bunden, og der er ingen måde at vide om det vi indtage er fuldstændig rent. Den bedst mulige løsning kunne være et 100% naturligt produkt, vi kunne tage hver dag, der hjælper os med at rense og klarlægge vores kroppe.

Chlorella’s Forbløffende Attributter

Chorella udmærker sig ved dens ekstraordinære klorofyl-indhold - hvilket anses som værende højere end alle andre planters! Dette naturlige pigment forsyner ikke blot algen med dens rige grønne farve, men også processen, hvorved energi bliver indsamlet fra sollys, kendt som fotosyntese. Ved at hjælpe med at udrense din krop fra toksiner, langsommeliggør den deres rejse gennem dit system og muliggør endeligt deres fjernelse. Iblandt plantearter finder vi vitamin B12 som også er i denne fantastiske plante. Normalt kan det kun findes i kødprodukter( oksekøds lever er den næstbedste kilde ), hvilket betyder at veganere ofte er i underskud; som resultat er Chlorella et fantastisk supplement til enhver veganers kost. Der findes også jern i Chlorella i store mængder; kendt for at hjælpe på opretholdelsen af dit naturlige immunsystem, og værende vitaliserende, alt i mens det renser og nærer.

Vitamin A, C og E er også naturligt fundet i Chlorella, hvilket giver dig en bred vifte af gavnlige egenskaber. Disse inkluderer at opretholde et sundt syn og hud, danne blodkar og beskytte celler mod oxidation. Chlorella er endda rigere på protein, faktisk dobbelt så meget, som spinat, med op til 60% af algen lavet af dette. Og afgørende, enhver aminosyre, du har brug for, er at forefinde i det, så du kan få alt, hvad du behøver, et sted. Mineraler, såsom calcium, magnesium, zink, fosfor og kalium er også chlorella. Endelig kan Omega 3 hentes i stærkt koncentrerede mængder. I naturen er de fiskenes egen kilde til disse nærende fedtsyrer, og grunden til at fisk er sådan en populær sundheds føde.

Udnyttelsen af Mikroalgernes Magi

Chlorella pakker naturligt dets dyrebare næringsstoffer ind i et kraftigt cellulose fiber omslag. Denne barriere skal “ødelægges” for at den menneskelige krop kan nedbryde det efter indtagelse. En unik process, der forsigtigt undgår lys og varme for at opretholde den næringsmæssige integritet, ødelægger og knuser dette ydre. Dette frigiver alle Chlorellas fantastiske egenskaber i en let fordøjelig tablet- og pulverform, som nemt kan blandes i en række varierende drikke og retter.

Bio Chlorella Tabletten
Bio Chlorella Tabletterr

Med op til 4000mg hver dag, kan du nyde godt af den markedsførende styrke i præcist og perfekte mål. Denne hurtige og bekvemme form er ideel for dem med en travl livsstil og som blot ønsker et hurtigt indskud uden at skulle indarbejde det ind i andre komponenter af deres kost..

Super Chlorella Pulver
Super Chlorella Pulver

Chlorella Pulver er super alsidigt og fleksibelt, ideelt for dem, der elsker at eksperimentere med opskrifter, og som elsker at fejre og dele deres holistiske, sunde livsstil. Afhængigt af din præference, kan du variere den måde du bruger det på, og blande det ind i dit wellness regime.

Brug af Chlorella Kapsler & Pulver

Med hensyn til Chlorella pulver, skal du tage en teske per portion, op til maksimalt tre om dagen. Chlorella tabletter skal tages maksimalt ti gange dagligt; vi foreslår at inddele dem i to portioner, hver før et måltid med et stort glas vand. For fuld udnyttelse af Chlorella, anbefaler vi at tage dette kosttilskud i mindst tre måneder og herefter gøre det til længerevarende brug.

Chlorella Super Pakken giver dig muligheden for at nyde godt af Chlorella algens forbløffende egenskaber i to former. På daglig basis anbefaler vi en afbalanceret tilgang ved skiftevis at bruge kapsler og pulver, som det passer dig. Hav dog hvert produkts individuelle maksimum dosis i mente, så der ikke indtages maksimum af begge. Kroppen kan kun produktivt fordøje og udnytte en vis mængde.

Chlorella Super Pakke Råd

Vores topprioritet er at sælge produkter, vi tror på: naturlige kosttilskud, fri fra skadelige tilsætningsstoffer og fyldstoffer. Både kapslerne og pulveret er rene, 100% uberørt Chlorella pulver. Men, som med ethvert andet kosttilskud, konsulter venligst en læge før brug, hvis du tager nogen former for medicin. Ingen af produkterne er beregnet til brug for unge under 18.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

75.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fedt med begge produkter på en gang

J Jon K.
Bekræftet køb

Lækkert, lækkert og mere lækkert!

G Gitte M.
Bekræftet køb

For mig som veganer, er det rigtig fedt der findes dette produkt - det er så sundt for kroppen!

E Esther J.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide