FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Biotin Complex 10000 mcg

Kosttilskud til sundt hår og velvære
205 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Biotin-tabletter m. B7-vitamin til hår- og hudpleje
 • Ideelt kosttilskud til dig med hårtab og tyndt hår
 • Biotin bidrager til at omsætte de næringsstoffer, der giver energi
 • Beriget med zink, selen og kokos MCT
 • Højt dagsdosis af biotin - hele hele 10.000mcg
 • Tag 1 tablet dagligt - nok til 1 års forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Høj Dosis
 • GMO Free

Hvad er B7-vitamin (biotin)?

B7-vitamin er også kendt som biotin eller 'vitaminer til håret', og er et vandopløseligt vitamin, som er essentielt for en række kropsfunktioner, herunder fedtforbrænding, fordøjelse og nervesystem.

Eftersom B7-vitamin er vandopløseligt, er det vigtigt, at du indtaget biotin regelmæssigt via kosten eller tager et kosttilskud for at undgå biotinmangel, som kan føre til hårtab, muskelsmerter, grålig hud, tørt og ødelagt hår samt tør og irriteret hud.

Biotin har dog ikke kun en positiv effekt på din fordøjelse, forbrænding og nervesystem. B7-vitamin er også vigtigt til at vedligeholde normal hår, hud, negle samt at hjælpe med at få et ungdommeligt udseende.

Det er også en af grundene til, at biotin-tabletter er en populær ingrediens i produkter til hårpleje og hudpleje, især i kosttilskud til at hjælpe med hårtab, tyndt hår, flossede negle og tør hud.

Hvilke fordele er der ved Biotin Complex?

Biotin Complex er et komplet kosttilskud til at pleje dit hår, negle og hud indefra og ud. Biotin kaldes også vitaminer til håret, og er dermed perfekt til dig, der har hårtab, ødelagt eller tyndt hår.

Biotin er ligeledes essentielt til at håndtere tør eller irriteret hud samt flossede negle, og Biotin Complex fra maxmedix er dermed det perfekte kosttilskud til hår- og hudpleje.

Kosttilskuddet er yderligere beriget med kokos MCT samt mineralerne zink og selen, da de aktivt bidrager til at forstærke B7-vitamins (biotin) effekt.

Det skyldes, at kokos MCT bidrager til at øge absorberingen af biotin, hvorimod de essentielle mineraler zink og selen bidrager til at vedligeholde væv, knogler, kognitive funktioner og immunforsvar.

Hvad er biotin godt for?

Biotin er et såkaldt hjælpeenzym, som hjælper med at omsætte fedt, aminosyrer og kulhydrater. Det er dermed vigtigt for alle kroppens celler, og hjælper især med at pleje hår, hud og negle. Biotin bidrager også til at optage og omdanne energi, og kan dermed bidrage til at give din fedtforbrænding og energi et naturligt boost.

Er biotin og B7-vitamin det samme?

Biotin kaldes også ofte B7-vitamin eller ‘vitaminer til håret’, da det især tages for at pleje hår i forbindelse med hårtab og tyndt hår.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 Biotin Complex-tablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder

Er der bivirkninger ved at tage biotin?

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage biotin-tabletter?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Biotin Complex 10000
Biotin Complex 10000

10000 mcg 365 Tabletter | Tilskud til sundt hår, hud og negle

205 kr.

+
Multivitaminer & Mineraler
Multivitaminer & Mineraler

365 Tabletter | Vitaminpiller til 1 års forbrug

205 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide