Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Curcumin med D3-Vitamin

60 Bløde Kapsler | Naturlig støtte til led, knogler & hud

Oversigt

Leder du efter et boost til din generelle velvære og vitalitet? Curcumin med Vitamin D er et naturligt, avanceret tilskud, der indeholder en kraftfuld 500 mg dosis premium kvalitets Curcumin i hver eneste flydende kapsel. Tilføjelsen af fedtopløseligt Vitamin D i denne formular komplementerer din aktive livsstil og hjælper dig med at pleje dine knogler, led og muskler. Med kun 1 kapsel om dagen, får du også dækket dit daglige behov for Vitamin D, og dermed er Curcumin med Vitamin D ideelt at tage i vintermånederne.

  • Høj-styrke Curcumin tilskud
  • En daglig dosis af Vitamin D i kun 1 kapsel
  • Naturlig pleje af led, knogler & hud
  • 2 måneders forbrug af bløde kapsler
  • Yderst biotilgængeligt
  • Certificeret høj kvalitet

Hvad er Curcumin?

Curcumin er det aktive stof i Gurkemeje Planten (Curcuma Longa) og er det, der giver planten dens gavnlige sundhedsegenskaber ved indtagelse. Traditionelt er gurkemeje planten blevet brugt i Indien som et krydderi og giver nogle karry-retter deres gyldne, gule farve. Typisk indeholder roden omkring 2-5 % curcumin, hvilket er grunden til, det nu er mere normalt at finde rent curcumin i sundhedsprodukter i stedet for i gurkemeje planten.

Dette fantastiske krydderi er også en rig kilde til Vitamin D og siges at være perfekt om vinteren eller for dem, der bruger en stor del af deres dag indendørs. Det er essentielt for holistisk velvære og er også forbundet med at have en positiv effekt på leddene, musklerne og knogler. Det er også er grunden til, at Curcumin Gurkemeje tilskud er blevet en fast bestanddel af markedet for personlig velvære.

Hvad er Vitamin D?

Det er et essentielt næringsstof, der bliver brugt af knoglerne, tænderne og musklerne til at regulere calcium- og fosfat niveauerne i kroppen. Det er også kendt for at bidrage til vedligeholdelsen af normale knogler og normal muskelfunktion samt normalt indhold af calcium i blodet og anses for at spille en rolle i reguleringen af immunsystemet.

Den mest almindelige kilde til Vitamin D er sollyset - men det kan være svært at få nok om vinteren, i koldere klimaer, eller hvis du er en, der bruger meget tid indendørs. Af disse grunde er det nemmere at få dækket dit daglige behov for Vitamin D fra naturlige tilskud, som fx Curcumin Gurkemeje bløde kapsler.

WeightWorld Curcumin: Hemmeligheden bag overlegen biotilgængelighed

Du kan have det mest kraftfulde tilskud i verden, men hvad nytte gør det, hvis det ikke kan absorberes af din krop? WeightWorlds naturlige Curcumin tilskud giver en af de bedste og mest ideelle grad af biotilgængelighed, der findes, i blandt Curcumin Gurkemeje kapsler og Gurkemeje tabletter. Du kan være sikker på, at du får et premium tilskud, der leverer yderst effektiv curcumin, der nemt absorberes og giver din krop det boost, den har brug for.

Fuld ingrediensliste

Aktive Ingredienser - Curcumin (Giver Vitamin D3)

Øvrige Ingredienser - Curcumin-blanding (emulgator [Polysorbat], Curcuma Longa-ekstrakt [6% curcuminoider], D3-vitamin [Cholecalciferol]), kapsel-skal (kvæggelatin).

Vejledning

Disse premium Curcumin Gurkemeje kapsler er blevet specielt udviklet til at være en hurtig og nem tilføjelse til enhver daglig rutine. Tag ganske enkelt 1 kapsel om dagen, helst med mad. Det er dit valg, hvornår på dagen, du vil tage kapslen, men vi anbefaler at tage den på cirka samme tidspunkt hver dag for at få en god rutine. Hver bøtte indeholder 60 Curcumin Gurkemeje bløde kapsler, hvilket svarer til 60 dages forbrug. For at få mest muligt ud af dette tilskud, anbefaler vi at tage dem i mindst 3 måneder og herefter investere i langvarigt forbrug.

Råd

Dette Curcumin tilskud er lavet af naturlige ingredienser og er sikkert at tage. Vi anbefaler dog altid at tjekke ingredienserne for at se, om du har nogle personlige allergier. Tilskuddet følger høje GMP-standarder og er glutenfrit. Hvis du tager medicin eller er gravid, skal du tale med en læge inden brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(32)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.85% baseret på 38 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet lever op til mine forventninger - da der er tale om en langtidseffekt kan jeg ikke sige så meget mere :-)

J Jesper B
Bekræftet køb

Er først lige begyndt for 1 uge siden, så jeg kan ikke udtale mig om produktet endnu.

B Bjarne F
Bekræftet køb

Super godt produkt, som virker.

B Bjarne F
Bekræftet køb

I have only been taking these for a week, but already I feel better, and with less pain

C Carole V
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds hver køb !

R Reimer J
Bekræftet køb

Tror det er ok har kun taget det i 14 dage

M Marianne A
Bekræftet køb

rigtig godt virker efter hensigten

E Ejner G
Bekræftet køb

Jeg får mine varer til tiden hvergang. Reimer Johansen

R Reimer J
Bekræftet køb

Afventer om det virker efter hensigten

P Per-Anker L
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, har hjulpet mig at komme af med nogle skavanker

N Natalya
Bekræftet køb

Har virkelig fået et bedre velbefindende kan kun anbefale dette produkt😊

H Hanne T
Bekræftet køb

Super super også denne gang.

B Bjarne F
Bekræftet køb

Fino! ......................

V Vicky
Bekræftet køb

Tror på at det er et godt produkt og hjælper på immunforsvaret med mere.

B Bjarne F
Bekræftet køb

Bedste mod min skulder!!!

J Jacques M
Bekræftet køb

Forventer produktet lever op til anmeldelserne. Er lige startet, og håber “på mirakler” 👍

L Liv
Bekræftet køb

Virker som de skal

J Jens K
Bekræftet køb

Jeg ved ikke, om det blot er en tilfældighed, men mine 3 uger gamle knæsmerter med inflammation og hævelse forsvandt fra dag til dag, da jeg startede på dette produkt.

T Thorkil C
Bekræftet køb

Er SÅ glad for produktet at jeg sendte det til min mor efter at have prøvet det. Har haft smerter i skulderen efter en skade som ikke ville gå i sig selv og mærkede markant mindre bare efter en uges forbrug. Jeg mener stadig man skal være opmærksom på at indtage en anti inflammatorisk kost samtidig, men med curcumin, tager det effekten til helt nye højder! Tak!

D Dora C
Bekræftet køb

jeg har altid været tilfreds

r ruth C
Bekræftet køb

Perfect!!!

L Laura J
Bekræftet køb

Har lige fået det så kender ikke kvaliteten endnu og derfor svært at give nogle stjerner pt., men når googlet er det produktet flere anbefaler

D Dan C
Bekræftet køb

Godt produkt

H Hans V
Bekræftet køb

De gi'r så meget varmen, at jeg er stoppet med at tage dem.

J Jane S
Bekræftet køb

Fantastisk

I Irene R
Bekræftet køb

Hjælper på mine gigtsmerter.

I Irene R
Bekræftet køb

Indeholder netop den mængde man har brug for

J Jakob B
Bekræftet køb

Perfekt combo af curcumin og vitamin D, bruger det imod inflamation/smerter. Effektivt.

D Dora C
Bekræftet køb

Skriv 10 tegn.

M Morten
Bekræftet køb

Meget tilfreds med produktet

B Bodil H
Bekræftet køb

Endelig et kosttilskud med gurkemeje fra en troværdig dansk forhandler! Jeg har længe betalt dyre domme for gurkemeje i pulverform fra Tyskland, men det er dejligt at man nu kan få dem som kapsler her

J Jette
Bekræftet køb

Fedt nyt produkt, kan klart anbefales. Jeg har døjet med inflammation i min hæl, hvilket gurkemeje har hjulpet godt på.

B Bjørn
Bekræftet køb

Super kundeservice. Efter et kort stykke tid fik jeg produktet hurtigt og nemt og præcis det rette og den kvalitet, som jeg havde forventet. Jeg er glad :)

K Kåre
Bekræftet køb

Får mine D-vitaminer med disse og føler fordelene allerede.

S Sandeep
Bekræftet køb

kan ikke lide solen, så mine vitamin D-niveauer ikke er store, så jeg besluttede at tage dette supplement. Jeg føler nu faktisk en mærkbar forskel

M Maria
Bekræftet køb

Fremragende!!

I Izzy
Bekræftet køb

Godt kvalitetsprodukt til prisen

D Danina
Bekræftet køb

Jeg har haft problemer med mine knogler og calcium, og jeg fandt ud af, at jeg havde nok calcium, men ikke nok D-vitamin- har været meget bedre, siden jeg startede dette

I Ian

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide