• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Curcumin with Vitamin D 60 LiCaps

Kapsler | Gurkemeje tabletter med D-vitamin

maxmedix

199 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Piller lavet med Gurkemeje med D-vitamin er et 100% naturligt og sundhedsfremmende gurkemeje kosttilskud. Produktet indeholder hele 500 mg naturlig ekstrakt fra gurkemejeplanten, hvilket er en plante kendt for sine gavnlige egenskaber, der alle kan være med til at forbedre dit velbefindende.

 • Indeholder NovaSOL™ curcumin med den højeste biotilgængelighed på markedet
 • Indeholder dit daglige indtag af D-vitamin i én kapsel
 • Lindrer fordøjelsesproblemer som f.eks. forstoppelse og oppustethed
 • Indeholder kraftfulde antiinflammatoriske ingredienser
 • Styrker immunforsvaret.
 • Højt indhold af antioxidanter, som holder huden rask og ungdommelig
 • Glutenfri og vegetarvenlige gurkemeje kapsler

Ved at indtage gurkemeje kosttilskud dagligt kan du opleve et forbedret immunforsvar blandt andet gennem et optimalt indtag af D-vitamin. Dette er især ideelt i vinterperioden og for personer, som opholder sig meget indendørs. Vores gurkemeje kapsler indeholder ligeledes et højt indhold af antioxidanter, som er kendt for at beskytte huden og endda virke foryngende.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Styrke: 500mg
Indhold: 60
Dosering: 1 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er gurkemeje/curcumin?

Curcumin er den del, som man trækker ud af gurkemejeplanten, og som indeholder de helbredsmæssige vidundereffekter. Gurkemeje (som kaldes turmeric på engelsk) vokser i Indien og bruges bl.a. til at give karry den gule farve. En gurkemejerod indeholder typisk 2-5% curcumin, hvilket er årsagen til, at man oftere finder gurkemejerod på ingredienslisten end selve gurkemejeplanten. Gurkemeje piller er kendt for at have antiinflammatoriske egenskaber og et højt indhold af antioxidanter. Ligeledes har gurkemeje piller et højt indhold af D-vitamin.

Hvad er D-vitamin?

D-vitamin har den funktion, at det kan regulere calcium- og fosfatniveauet i kroppen. På denne måde er D-vitamin med til at holde dine knogler, tænder og muskler raske. Den mest almindelige kilde til D-vitamin er sollys. Mange oplever derfor i vinterperioden, at man ikke får optaget nok af denne vitamin. Det er her vores gurkemeje piller kommer ind i billedet.

Fordele ved gurkemeje

Vi har nedenunder gjort det overskueligt for dig at få et opsummeret overblik over nogle af de mest unikke fordele, som gurkemeje piller kan have, og hvordan det kan hjælpe din krop:

Antiinflammatorisk effekt
Gurkemeje kapsler kan virke antiinflammatorisk og reducere kronisk inflammation ved at påvirke de molekyler som forårsager hævelser og rødme. Desuden er det velegnet til folk med skader som skinnebensbetændelse o.l.

Fordøjelse
Ved at påvirke kroppens evne til at fordøje fedt kan gurkemeje piller være med til at forbedre fordøjelsen. På denne måde kan man undgå luft i maven, forstoppelse og oppustethed.

Antioxiderende effekt
Disse gurkemeje piller indeholder antioxidanter, som har den effekt, at de kan hjælpe med at beskytte huden mod de celleskadende frie radikaler. Det kan desuden modarbejde tidlig aldring.

Hjernehelbred
Gurkemeje kapsler kan hjælpe med at øge niveauet af BDFN i hjernen, som kan hjælpe neuronerne med at skabe nye forbindelser i hjernen og stige i antal.

Indtag af gurkemeje piller

I hver pakke er der 60 kapsler, og det anbefales, at man har et dagligt indtag på én kapsel. Dermed er varigheden af bøtten på 60 dage, medmindre en anden daglig dosis er anvist af din læge. Vi anbefaler som altid at bruge kosttilskuddet i mindst tre måneder for at opnå det bedste resultat.

Vores gurkemeje kapsler indeholder NovaSOL™ curcumin, som er det gurkemejeekstrakt med den højeste biotilgængelighed på markedet. Det vil sige, at det er det naturlige ekstrakt, som har den mest optimale virkning i forhold til doseringen af mg. Rent faktisk er det 185 gange mere biotilgængeligt end, hvis man tog rent gurkemeje, og dermed er optagelsen af NovaSOL™ altså helt i top uden nogle medfølgende bivirkninger.

Trygt at bruge

Da produktet er 100% naturligt, kan du som kunde være sikker på ikke at opleve nogen form for bivirkninger – dette kosttilskud består udelukkende af naturlig gurkemeje ekstrakt. Vores gurkemeje piller er glutenfri og egnede til vegetarer.