Daglig Terapi Lampe

Bidrager til bedre humør

Oversigt

Det at ikke få nok naturlig lys i dit liv kan medføre dårligere humør, særlig under vintermånederne hvor lys er mindre synligt og skyerne er mere synlige i himlen. Derfor bringer vi dig nu denne CE-certificeret Daglig Terapi Lampe; en innovativ transportabel lamp der bidrager til bedre humør ved at producere naturlige egenskaber fra sollys som stimulerer hjernen og humøret og går i kamp mod vinterdepression.

  • Perfekt til vinterdepression
  • Lyser dit hjem op ligesom solen
  • Højkvalitets og CE-certificeret medicinsk apparat
  • Dagslys og humørslys funktioner
  • Trådløs Bluetooth-styring
  • Velegnet for Android og iOS
  • Medfølger 2 års garanti
  • CE-certificeret

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

Hvad er Daylight Therapy Lamp?

Denne innovative lampe målretter at stimulere din hjerne og dit daglige humør. Dette produkt er fremstillet for at løfte dit humør og give dig en bedre følelse af komfort og varme i dagligdagen. Dette er muligt ved at producere det unikke lys der indebærer de samme fordele som sollys har, som stimulerer hjernen der ellers ikke kunne lade sig gøre med kunstigt lys. Dette produkt er derfor særlig vigtig at have under sæsonperioder med mangel på sollys og for personer med Seasonal Affective Disorder (SAD), også kendt som vinterdepression på dansk, humørsvingninger som rammer mange folk i løbet af vintermånederne.

Hvad står SAD for og hvad er lysterapi for depression?

Under vintertiden er der et bestemt problem der påvirker mange mennesker: vinterdepression, også kendt som Seasonal Affective Disorder (SAD). Som mennesker reagerer vores krop helt naturlige miljømæssige faktorer, herunder sollyset i særdeleshed. Mange mennesker oplever et tab i humører under vintermånederne som følge af at dagene bliver kortere og sollyset fjerner sig mere og mere. Hver fjerde oplever humørsvingninger eller kognitive problemer, og vinterdepression er 4 gange mere hyppigt for kvinder.

Terapilamper er en fantastisk videnskabelig måde at forhindre ovenstående problem og forskning har vist at de har en påvirkning på dette problem. De imiterer solens stråler perfekt ved at stimulere og frigive serotonin i hjernen. Dette resulterer i mere positivt humør og hjælper dig med at være dig selv gennem de kolde og mørke periode dette år. Lysboks-terapi er ekstrem populær, og terapilamper bliver betragtet som et behov for folk der oplever et fald i humøret denne tid om året.

Fordelene ved Daglig Terapi Lampe

Denne daglige terapilampe er fremstillet med det formål at give dig en daglig stimulation, og den er lavet efter de højeste standarder af brugervenlighed med mulighed for tilslutning med bluetooth. Men de primære fordele er at dette apparat kommer med to funktioner.

Dagslys
Dagslys

Den første funktion af dette fantastiske produkt er at den kan fungere som en daglig terapilampe. Denne funktion med sollys ses ved at lampen udsender lysfotoner på samme måde som solen gør. Dette gør den i stand til at stimulere hjernen, som kunstigt lys ikke kan, og denne metode målretter dit humør på en daglig basis. Så nu kan du være dig selv hver dag!

Stemningslys
Stemningslys

Den sekundære funktion af dette apparat er at den også har et perfekt stemningslys. Når den er i denne funktion, kan du tilpasse lyset efter behov. Vores krop reagerer naturligt på forskellige bølger og frekvenser af lys, så du kan bruge denne funktion for at påvirke dit humør, for at slappe af, for at prøve og forbedre din opmærksomhed og generel hjælpe med at skræddersy dit hjemlige miljø efter behov.

Brugsvejledning

For at kunne bruge denne daglig terapi-lampe er det nødvendigt at installere appen ‘beurer LightUp” på din telefon. Tænd for din telefon og slå bluetooth til mens lampen er slået til i stikkontakten, der bør står på et fladt område og være 10-40 cm i nærheden af dig i brug. Du kan også bruge appen til at ændre indstillingerne for lampen.

Venligst læs manualen for mere information vedrørende hvor lang tid den bør bruges osv. som en reference til niveauet af lysstyrke og funktion.

Gode råd

Du kan bruge dette apparat så lang tid du vil eller så lidt tid du vil, men vi anbefaler at du bruger den 7 sammenhængende dage mellem kl. 6 til kl. 20, hvor du bruger den 2 timer om dagne. Mens du bruger den anbefaler vi, at du ikke kigger direkte ind i lyset i en længere periode, hellere bør du kigge i lyset i lidt tid ad gangen. Dette apparat er perfekt til brug under de mørke vintermåneder. Venligst brug dette produkt sideløbende med en sund livsstil, og venligst ikke brug lampen, hvis du har en øjensygdom eller for nylig har haft en øjenoperation.

Daglig Terapi Lampe Bidrager til bedre humør

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg synes dette produkt overraskede mig. Jeg oplever af og til vinterdepression under de kolde og mørke vintermåneder, så jeg søgte en løsning efter problemet. Jeg stødte på denne lampe og blev nysgerrig. Den har vist sig at være rimelig brugbar for mit humør

M Mike
Bekræftet køb

Denne vinter har været så kedelig i Danmark, så jeg søgte noget jeg kunne pynte med i mit værelse. Min søn købte den til mig i fødselsdagsgave (jeg havde fødselsdag d. 28 november), og den har overrasket helt vildt efter langvarig brug i hele december. Jeg føler mig faktisk mere glad her i januar i det nye år, og jeg ved det er takket være lampen.

E Erik
Bekræftet køb

Jeg kan helt klart anbefale dette produkt, fordi lyset går ind og stimulerer og hjælper..

T Thomas

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide