Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Detox Te & Shapewear Kombipakke

Udrenser & former kroppen

Oversigt

Vi har alle en stadigt mere travl livsstil, og som følge heraf synes mange af os det svært at passe på vores kroppe og opnå den kropsform vi ønsker. Detox & Shaping Pack er sat sammen til dem, der søger en enkel måde at rense og tone på. Begyndende med Detox Tea, er dette komplette program lavet udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser og tilbyder en mulighed for at passe på din krop morgen og aften samt give den præcis det den har brug for på alle tidspunkter af dagen.

  • Komplet 28 dages teprogram
  • Indeholder te til både morgen og aften
  • Naturlige og veganske ingredienser
  • Hjælper med at forme taljens udseende
  • Diskret og behagelig at have på
  • Ideel til at brug af begge produkter sammen

Waist Trainer er perfekt til dem, der ønsker at imponere på en aften i byen eller som ønsker det populære timeglas-look. Det er et komfortabelt moderne korset, der giver udseendet af en slankere og mere markeret talje. Den er lavet af åndbart stof der tillader bevægelse og den er også tynd nok til at blive brugt diskret under tøjet; dermed giver den en perfekt kortsigtet løsning uden behov for langsigtede forpligtelser.

Detox Tea

For at slippe af med skadelige urenheder og toksiner, der let kan opbygges i kroppen, er det vigtigt at blive afgiftet regelmæssigt. Almindelige metoder, herunder "grønne" smoothies og saft udrenser, men de kan ofte smage forfærdeligt og være vanskelige at fortsætte med. Denne fantastiske Detox Tea tilbyder et alternativ, der er bogstaveligt talt er lige så nemt som blot at drikke en kop te, og den er designet til at være en sjov metode til at hjælpe med udrensning. Teen er sammensat af nogle af de bedste håndplukkede ingredienser på markedet, der hver især er blevet udvalgt for deres sundhedsmæssige egenskaber såvel som smag og aroma, og når de kombineres udgør de et unikt udrensningsprogram, som du kan nyde!

Det er et komplet 28 dages program, hvor hver pakke indeholder en te til morgen og en til aften. Dette er for at de kan tilpasses efter kroppens forskellige behov på forskellige tidspunkter af dagen, så du kan passe på din krop døgnet rundt. Ingredienserne i morgenteen gør den perfekt til at hjælpe dig med at vågne op, og hjælper dig med at føle dig opfrisket og energisk så du kan starte din dag godt. Ingredienserne i aftenteen er derimod blevet udvalgt for at være mere beroligende og ideelle til at hjælpe med at få en god nats søvn samt hjælpe dit sind og krop til at være rolige og slappe af. Sammen er de derfor et perfekt par, der udgør et komplet udrensningsprogram - alt hvad du behøver at gøre er at drikke lækker te!

Waist Trainer

Efterhånden som vores liv bliver mere og mere travle, kan det være sværere for os at finde tid til at træne og holde vores kroppe i den form vi ønsker. For dem af os der er i denne situation samt som dem der ønske en måde at opnå udseendet af en timeglasfigur til en særlig lejlighed, kan Waist Trainer være den perfekte mulighed. Den er designet til at være behagelig at have på samtidig med at den er diskret, så den kan nemt bruges under tøjet og er perfekt til en aften i byen.

Den er fremstillet med materialer af høj kvalitet, og er designet til at tilpasse sig din kropsform og understrege dine kurver. For at opretholde dens struktur har den et tyndt metal, der er vævet ind i stoffet, der derefter er forstærket med en vatteret polstring for komfort. Tilsammen hjælper disse materialer med at slanke taljens udseende og få den til at se tonet og glat ud. Desuden er den også fleksibel og let, hvilket gør det muligt at bevæge sig uden besvær.

Brugsanvisning

Waist Trainer Size Guide
Detox Tea:

For at lave både morgen- og aftenteen skal du blot tage en tepose og putte det i din yndlingskrus eller termoflaske og derefter tilføje næsten kogende vand. Lad det trække i ca. 5 minutter. For den bedste effekt og smag anbefaler vi ikke at lade den være i længere end dette. Nu er din te klar til at blive drukket! Hvis du har lyst til lidt ekstra, så prøv at tilføje et sundt twist med citron eller honning. Drik hver dag en morgente og hver anden aften en aftente. Med 28 poser morgente og 14 poser aftente vil der være nok til hele 28 dages programmet.

Waist Trainer:

Først skal du sørge for at vælge den korrekte størrelse for dig. For at finde den rigtige måler du taljen og tjekker størrelsesoversigten. Vi foreslår at du måler omkring 2 cm over navlen for at få den rette taljeomkreds. Hvis din størrelse ligger mellem 2, er det bedst at vælge den større størrelse og derefter skifte til den mindre, hvis det bliver nødvendigt.

Gode råd

Både Detox Tea og Waist Trainer, der udgør denne pakke, er lavet i henhold til de højeste standarder ved brug af de bedste ingredienser og materialer, så derfor er de sikre at bruge i overensstemmelse med instruktionerne. Før første brug anbefales det at læse hele ingredienslisten for teen for at undgå personlige allergener og at spørge din læge til råds, hvis du tager medicin eller er gravid. For Waist Trainer anbefales det at den bruges i afgrænsede tidsperioder i stedet for over lang tid samt langsomt at øge tiden, når man bruger den første gang.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.10% baseret på 30 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super smart idé at kombinere te og waistrainer...

N Nanna
Bekræftet køb

Jeg var virkelig skeptisk, inden jeg prøvede produkterne men detoxen på 4 uger har givet mig helt ny energi!

H Hollie
Bekræftet køb

Gennemførte detoxen i måneden op til mit bryllup og havde dne bedste dag nogensinde!!!

C Clara
Bekræftet køb

Det er den bedste detox te jeg har smagt og jeg er også glad for min waisttrainer...

F Frida
Bekræftet køb

jeg er utroli tilfreds med begge produkter og de virker rigtig godt sammen

S Sofie
Bekræftet køb

Wow jeg har fået en meget pænere figur efter brug af waistraineren og jeg er ikke længere oppustet

C Cecilie
Bekræftet køb

jeg er meget glad for teen men waisttraineren er ubehagelig for mig at have på

S Sanne
Bekræftet køb

Super god detox der har givet mig en bedre fordøjelse og meget mere energi!

C Charlotte
Bekræftet køb

Jeg begynder på min detox på mandag og glæder mig til at prøve den! Teen dufter virkelig dejligt

M Michelle
Bekræftet køb

jeg har brugt waistraineren i tre måneder nu og kan sagtens se forskel! Kan klart anbefales...

C Cadia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide