Fri fragt på alle ordrer over 499kr

WeightWorld Detox Te

Teposer | Udrensende te til 28 dages kur

Oversigt

Leder du efter en naturlig og effektiv udrensende te uden en kedelig, bitter smag? Prøv WeightWorlds Detox Te - en velsmagende kombination af urte-ekstrakter, der udrenser hele kroppen. Den er specielt designet til at kunne forbedre din fitness-rutine, og denne unikke, udrensende blanding gør din vægttabsrejse nem, så det er sjovt at komme i form & være aktiv.

  • Komplet 28-dages vægttabs program
  • Naturlig energi booster
  • Perfekt til mild udrensning
  • Lækker smag og behagelig duft
  • Hjælper med at dæmpe appetiten
  • Vegansk og vegetarvenlig
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri

Hvad er WeightWorld Detox Te?

WeightWorlds Detox Te er et 28-dages program, der består af en unik kombination af udelukkende naturlige ingredienser. Det er en revitaliserende blanding, der er designet til at udrense kroppen indefra og ud samt give et næringsboost til vægttab.

Teamet bag WeightWorld forstår godt hvor svært, det kan være at nå dine sundhedsmål, og netop derfor ville de gerne udvikle et produkt, der kan gøre din rutine nem og sjov at følge. Detox teen er specielt designet til at kunne kombineres med din træningsrutine, og den er et forfriskende og tilfredsstillende naturligt boost til din sunde livsstil!

Hvordan virker WeightWorld Detox Te?

Til tider kan det være svært at finde en detox te, der opfylder alle krav - velsmagende, naturlig, effektiv, mild, sikker og energigivende. WeightWorld ville gerne imødekomme disse behov og opfandt derfor den potente blanding af nøje udvalgte ingredienser, der alle har multifunktionelle fordele, så du kan få støtte til dit velbefindende og dine diæt-mål.

Den naturlige blanding er grundet designet til at hjælpe dig med at rense og booste din krop indefra, så du kan fortsætte med at føle dig mæt i længere tid, holde fokus på dit vægttab samt få et kickstart, der giver dig energi dag efter dag.

Hovedingredienser i WeightWorld Detox Te

Hvid Te

Hvid Te
Hvid Te er den reneste form for te, og derfor indeholder den helt naturligt en højere mængde af boostende fordele. Den er beriget med vitaminer og mineraler, og hvid te anses for at være en af de mest populære ingredienser i forbindelse med vægttab.

Anis

Anis
Denne ingrediens er rig på mange essentielle vitaminer & mineraler og er kendt for at have stor betydning for det generelle velbefindende. Grundet dens distinktive smag, bliver den dyrket og brugt over hele verden til at give smag til drikke, specielt i Middelhavsområdet.

Nældeblade

Nældeblade
Nældeblade bliver brug i urte-te og er lavet af bladene og rødderne fra brændenælden. Disse nældeblade leverer en stor variation af vitaminer og mineraler, hvilket er grunden til, at denne urt anses for at være en sund ingrediens.

Mælkebøtterod

Mælkebøtterod
Mælkebøtterod er historisk set blevet forbundet med positive effekter på fordøjelsen. Lige fra roden til blomsten, er mælkebøtten en plante, der er rig på næringsstoffer. Den er spækket med vitaminer, mineraler og fibre.

Komplet liste - Grøn Te (40%), Hvid Te (20%), Anis (10%), Nældeblade (10%), Mælkebøtterod (8%), Citrongræs (5%), Burrerod (5%), Grøn Mynte (2%).

Hvordan og hvornår skal den bruges

Tag dit udrensende te-brev og læg det i dit krus. Hæld næsten-kogende vand i kruset og lad teen trække i cirka 5 minutter. For at opnå de bedste resultater og maksimal effekt, bør du drikke teen hver aften.

Råd vedrørende WeightWorld Detox Te

Når du integrerer dette 28-dags program i din fitness rutine, vil det hjælpe dig med at fjerne uønskede urenheder. Brevene, kombineret med clean eating & konsistent motion vil give dig chancen for at accelerere din fitness-rejse.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

89.33% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk produkt! Jeg har fået så meget mere energi af teen. Plus det er blevet nemmere at holde sig fra alt det søde

R Rikke
Bekræftet køb

Jeg er 11 dage inde i min detox kur og jeg er godt tilfreds med produktet. Det er vigtigt man husker det er et supplement til en sund kost, men når det er sagt, så HAR det sat skub i mit vægttab. Derudover er det bare en rar følelse at man kommer af med affaldsstofferne i kroppen :-)

C Cecilie
Bekræftet køb

Jeg er glad for produktet men ved ikke om det har en virkning endnu

V Vibeke L
Bekræftet køb

Har ikke haft chancen for at prøve den endnu

S Susu
Bekræftet køb

God og hurtig kundeservice på livechatten og lækkert produkt!

K Kasper
Bekræftet køb

God detox kur sammenlignet med andre te og piller jeg har prøvet!!

L Louise
Bekræftet køb

Leveringen var hurtigere end beskrevet og alt var smurt. Lidt svært at finde rundt på siden dog.

R Rasmus
Bekræftet køb

Virkelig god besparelse. Og ja selvfølgelig også lækre produkter!

S Stine
Bekræftet køb

Lækkert produkt og service gennem livechat men lidt forsinket levering

C Christina
Bekræftet køb

God og hurtig kundeservice på livechatten og lækkert produkt!

K Kasper
Bekræftet køb

God detox kur sammenlignet med andre te og piller jeg har prøvet!!

L Louise
Bekræftet køb

Leveringen var hurtigere end beskrevet og alt var smurt. Lidt svært at finde rundt på siden dog.

R Rasmus
Bekræftet køb

Smager godt og erfor mig bedre end piller. Det er lidt ligesom urtete, og jeg kan godt lide at der er morgen og aften

J Janet
Bekræftet køb

Smager faktisk okay

V Vilma

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide