• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Active T5 & Detox Tone

449 kr.
528 kr.
Du sparer:  79 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Detox Tone & Active T5 Plus+ er en utrolig kraftig kombination til dem, der ønsker hjælp til at at øge deres vægttab med Active T5 Plus+, der sammen med en detox kur fra det populære supplement Detox Tone kan give de bedste betingelser for et effektiv vægttab. Pakken hjælper dig med at få en sundere krop og gør kroppen mere modtagelige over for de aktive ingredienser til øget vægttab. Detox kuren kan rense din krop fra toksiner og affaldsstoffer og gør således, at kroppens naturlige fedtforbrænding kan forbedre, hvor Active T5 Plus+ kan gå direkte ind og øge forbrændingen, hvilket gør pakken ideel et sundt og effektivt vægttab.

 • Active T5 Plus+ kan øge fedtforbrænding
 • Kan give mere energi
 • 200mg koffein dagligt
 • Detox Tone kan rense kroppen, øge stofskiftet og stabilisere maven
 • Kan øge energiniveauet
 • Kan fremme din mentale og fysiske ydeevne
 • Kan styrke immunforsvaret og øge dit helbred
 • Kan gøre huden pænere og reducere hovedpine
 • Kan forbedre tarmfloraens funktion til bedre naturlig fedtforbrænding
 • 100% naturligt kosttilskud
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Detox tone & Active T5 Plus+ en naturlig detox behandling, der giver dig mere energi til at klare hverdagen kombineret med Active T5 Plus+ for øget fedtforbrænding, hvilket gør denne pakke til en ultimative løsning til dem, der ønsker at komme i form og tabe kilo. Ved at detoxe din krop vil du få mere energi og samtidig øge dit stofskifte. Dette giver et godt udgangspunkt for en sundere krop og et vægttab, som suppleres med Active T5 Plus+, så du nemt kan tabe de ekstra kilo du ønsker og få en pænere krop.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

En effektiv kombination bestående af en unik detox kur, der kan give dig mere energi til at klare hverdagen med arbejde og motion kombineret med Active T5 Plus+ til øget vægttab, hvilket gør denne pakke til en ultimative løsning for dem, der ønsker hjælp til at føle sig mere tilpas med sin krop. Pakken består af to 100% naturlige kosttilskud, der indeholder en unik kombination af aktive ingredienser bestående af plante- og urteekstrakter, som er rige på vitaminer og mineraler, der kan hjælpe dig med at øge stofskiftet og fedtforbrænding.

Det der gør denne kombination unik er, at Detox Tone kan rense kroppen for toksiner og affaldsstoffer, som normalt har en negativ effekt på kroppen ved at blokere for optimal optagelse af de aktive ingredienser. Med en detox kur med Detox Tone kan du have bedre betingelser for at modtage de kraftige ingredienser i Active T5 Plus+, der gør at, du kan se hurtige resultater og kan øge dine chancer for at nå dine vægttabsmål. For bedste resultat, tag 2 kapsler Detox Tone og 2 kapsler Active T5 Plus+ dagligt i forbindelse med et måltid sammen et stort glas vand.

Detox Tone er et unik detox kosttilskud, som tager 30 dage for det bedste resultat og genvinding af en optimal fungerende krop. Med dette produkt, kan du rense din krop derhjemme. Det giver dig et dagligt tilskud af ingredienser, der kan stabilisere tarmene, reducere mave problemer og stress.

Active T5 Plus+ er et kraftfuld kosttilskud til at hjælpe med at forbrænde fedt, øge dit stofskifte og kan hjælpe dig med at slippe af med de ekstra kilo. Active T5 Plus+ indeholder en høj koncentration af ingredienser, som er kendt for deres evne til at kunne øge fedtforbrænding og stofskifte naturligt.

Er der nogen bivirkninger?

Både Detox Tone og Active T5 Plus+ indeholder en stærk kombination af naturlige ingredienser. Da ingredienserne er helt naturlige, er der ingen kendte bivirkninger med disse produkter. Hvis du er gravid, ammer eller generelt ikke er god til koffein bør ikke tage Detox tone & Active T5 Plus+. Pas på ikke at tage Active T5 Plus+ sent om aftenen eller før du skal sove, da det høje koffeinindhold kan forstyrre din søvn.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.