WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Intensive Colon Cleanse

60 Kapsler | 10 Dages Rensende Supplement

Når du er forstoppet, har luft i maven eller oppustet er det ikke specielt sjovt og kan blive ret ubehageligt. Hvis du allerede har prøvet at undgå visse fødevarer og spiser flere fibre end normalt, er den bedste måde at udrense din krop ved at bruge et naturligt kosttilskud som Intensive Colon Cleanse.

  • Fremstillet til at hjælpe mod forstoppelse, luft i maven og oppustethed
  • Indeholder kalcium til en normal fordøjelse
  • Beskytter cellerne mod oxidativ stress
  • Beriget med Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium
  • Støtter de venlige mavebakterier.
  • Et nemt og sundt 10 dages forløb

Intensive Colon Cleanse kan være det perfekte valg for dem der leder efter en udrensning og detox af deres system i kroppen på en sund og positiv måde. Hvad der adskiller denne udrensning for andre metoder er ikke kun et nemt 10 dages forløb der betyder at du ikke behøver at bekymre dig om et vedvarende og længerevarende brug, men det er også en unik blanding af 12 aktive ingredienser i deres optimale mængder der betyder at disse små piller indeholder alt der er nødvendigt i hver kapsel.

  • Certificeret høj kvalitet
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Koffenfri
45.72
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er årsagen til forstoppelse, luft i maven og oppustethed?

Forstoppelse skyldes for meget afførring i tarmsystemet og forårsages som følge af indtagelse af for få fibre og vand, samtidig med for lidt fysisk aktivitet. Luft i maven er som regel et resultat af forstoppelse, og oppustethed kan være irriterende. Oppustethed skyldes ofte indelukket luft og intolerance til bestemte fødevare eller ingredienser, hvor kroppen ikke på tilfredsstillende vis kan bearbejde maden. Hvis du er disponeret for luft i maven og oppustethed kan du også forsøge at skære nogle fødevarer fra eller begrænse mængden af nogle af dem i din kost. Nogle af de værste syndere er bønner, linser, rosenkål, kunstige sødestoffer og mælkeprodukter (hvis du har problemer med laktose). Du kunne også prøve en naturlig rensning af tyktarmen til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed, samt hjælpe til at skylle overskydende toksiner ud. Rensning af fordøjelsessystemet er vigtigt for kroppens sundhed, specielt hvis du spiser en tung kost.

Vejledning

Det Intensive Colon Cleanse tilskud er fremstillet som et 10 dages forløb til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed. Ved anvendelse bør du tage 2 kapsler 3 gange om dagen med et hovedmåltid. Gør dette 10 dage i træk og sikker dig at du drikker rigeligt med vand. Der anbefales mindst 250 ml om dagen. Reducer indtagelsen hvis der opstår lidt luft i maven eller oppustethed.

Udrensning af kroppen

Regelmæssighed
Fødevarer som disse har et højt niveau af fibre og er kendt som "bulk" ingredienser. Det betragtes som yderst vigtigt for vores tarmsystems regelmæssighed at bevare det daglige indtag af fibre til vores krop på et passende niveau. Der er også forskning på egenskaberne af disse ingredienser, og om brune ris og bran og deres potentielle virkning på tyktarmen og den fordelagtige interaktion mellem frugt fibre (såsom æble pektin) og polyphenolske bestanddele. For yderligere information om forskning på begge, klik her og her.

Balance
Til et sundt fordøjelsessystem og tyktarm er balance nøglen. I kroppen findes "gode" og "dårlige" bakterier og det er vigtigt at de holdes i skak. Lactobacillus Acidophilus og Bifidobacterium Infantis er kendt som "gode" bakterier der er gavnlige for tarmene. Klik her for forskning herom. Der findes også forskning om Lactobacilli og den naturlige tyktarmsbalance. Ingefærrod anvendes normalt som en urteingrediens til at afhjælpe kvalme og mavesmerter, mens FOS (Fructooligosaccharides) menes at være en ingrediens der fordrer de "gode" bakterier. Klik her for mere.

Beskyttelse
Disse mineraler er kendte for at være gode for kroppen. De kan også være specifikt gode for fordøjelsessystemet. Dette skyldes at kalcium bidrager til et normalt energistofskifte, og magnesium til elektrolyt balancen. Begge af disse er blevet undersøgt i forhold til deres beskyttelse af kroppen. De bidrager også til beskyttelsen af cellerne mod oxidativ stress. Og der findes også forskning der undersøger forbindelsen mellem cellebeskyttelse og tyktarmen. Ydermere bidrager kalium endda til vedligeholdelsen af et normalt blodtryk.

Liste over ingredienser

Aktive ingredienser - Brune risfibre (Bran), Psyllium Husk, Æble Pektin (Frugt), Acacia Gummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ingefærrod, FOS (Fructooligosaccharides), Kalcium (as kalciumcitrat), Magnesium (som Magnesiumcitrat), Selen (som Selenomethionine), Kalium (som Kaliumaspartat).

Andre ingredienser - Kapsel - Gelatine. Antiklumpende midler - Cellulose, Silicone Dioxid, Vegetabilsk Stearate.

Naturlig tilskud til tyktarmsudrensning

Dette kosttilskud består af en række naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Som tidligere, ved ethvert nyt tilskud, anbefaler vi altid at ingredienserne tjekkes for at undgå allergier. Dette tilskud er kun egnet til et 10 dages forløb, og for personer over 18 år.

Læs mere
Intensive Colon Cleanse 60 Kapsler | 10 Dages Rensende Supplement

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(15)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.83% baseret på 23 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den har været god det har hjulper

B Birthe J
Bekræftet køb

Perfekt 👍🏼👍🏼👍🏼

M Melissa B
Bekræftet køb

Et godt produkt.

B Birthe J
Bekræftet køb

Har desværre ikke fået særligt stort udbytte af dette produkt og Det er for dyrt ift mængden,

Z Zinab P
Bekræftet køb

super god effekt - smerter og hævelse frosvandt efter ca 4 dages kur.

v vibeke R
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg har det som rutine at tage en udrensning to gange om året. En lige før sommer og en anden i julen, så vi kan blive udrenset og forholde os sunde i de perioder, hvor det er vigtigst.. Intensive Colon Cleanse er perfekt til give følelse af renhed og sundhed

N Niklas
Bekræftet køb

Er på femte dagen nu og det virker allerede

A Anton
Bekræftet køb

Mit job gør at jeg altid er på farten, så jeg spiser ikke som jeg vil. Denne 10 dages udrensning er fantastisk

P Pia
Bekræftet køb

Jeg føler mig ofte oppustet og forstoppet. Denne 10 dags udrensning har virkelig hjulpet mig med at rense min krop

J Jason
Bekræftet køb

jeg har det så meget bedre efter min 10 dags kur. jeg har prøvet andre udrensninger, men denne her er klart den bedste

C Clara
Bekræftet køb

Rigtig fint at tage en gang i mellem. Det er min tredje gang jeg køber produktet nu og har været ganske tilfreds med produktet

M Marie
Bekræftet køb

Det virker fint, men synes ikk det har givet heeelt den ønsket effekt men stadig fint

J Jeppe
Bekræftet køb

Det er simpelthen en nødvendighed med en udrensningskur, hvis du skal holde kroppen og huden ren gennem hårde periode.. kan kun anbefale produktet

A Amalie
Bekræftet køb

Fint tilfreds

M Maja
Bekræftet køb

Super produkt! Lige de ingredienser jeg ledte efter som jeg har hørt skulle være fantastiske til udrensning - det var de så sørme da også!

A Anne
Bekræftet køb

Meget tilfreds - kan anbefales til alle der døjer med oppustethed og som derfor gerne vil have en hurtig og effektiv udrensning

L Laura
Bekræftet køb

Har brugt dette i de 10 dage og jeg må sige, jeg føler mig så meget bedre!

J Jaana
Bekræftet køb

Jeg føler mig konstant oppustet og forstoppet, og det hjalp virkelig. Det er lidt dyrt, men jeg ville ikke bruge det hele tiden. Bare de 10 dage ind i mellem

D Dayna
Bekræftet køb

10 dage er en periode at tage disse, og jeg føler mig bedre, jeg er på dag 6.

D Delilah
Bekræftet køb

Rigtig god til prisen

S Sonia
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter