Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

Oversigt

  • 10-dages udrensningskur til fordøjelsen
  • Til oppustethed, luft i maven og forstoppelse
  • Med probiotika og kostfibre til sunde tarmbakterier
  • 60 kapsler - til 10 dages kur
  • 100% tilfredshedsgaranti

Intensive Tarmrensningstabletter er et naturligt kosttilskud til en 10-dages udrensningskur med 12 forskellige ingredienser som blandt andet calcium, probiotika, kalium og fibre til en sund og normal fordøjelse.

Tag blot 6 kapsler dagligt, hvis du har problemer med forstoppelse, luft i maven og oppustethed og nyd godt af de mavesunde ingredienser, der effektivt bidrager til en mave i balance.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er årsagen til forstoppelse, luft i maven og oppustethed?

Forstoppelse er en tilstand, der skyldes for meget afføring i tarmsystemet, og forårsages af indtagelse af for få fibre og vand kombineret med for lidt fysisk aktivitet. Luft i maven er som regel et resultat af forstoppelse, og kan være virkelig irriterende og lidt pinligt. Oppustethed skyldes ofte indelukket luft og intolerance over for bestemte fødevarer eller ingredienser, hvor kroppen ikke er i stand til at nedbryde maden ordentligt. Hvis du ofte har problemer med luft i maven og oppustet mave, kan du forsøge at undgå at spise eller begrænse dit indtag af bestemte fødevarer. Nogle af de værste fødevarer i denne henseende er bønner, linser, rosenkål, kunstige sødestoffer og mælkeprodukter (hvis du har problemer med laktose).

Et andet alternativ er en naturlig udrensning af tyktarmen med ingredienser som kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed. En detox af fordøjelsessystemet er vigtigt for kroppens velvære, især hvis du ofte spiser mad med et højt fedtindhold.

Hemmeligheden bag kosttilskuddet - kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler

Brugsvejledning

Tilskuddet er udviklet som en 10-dages udrensningskur, og vi anbefaler derfor at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Anbefalinger

Tilskudet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tilskuddet er en 10-dages udrensningskur. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Brune risfibre (klid), Loppefrøskaller, Æblepektinpulver, Akaciegummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ingefærrodspulver, FOS (Fructo-oligosaccharider), Calcium (som calciumcarbonat), Magnesium (som magnesiumoxid), Selen (som selenit), Kalium (som kaliumchlorid), Fyldstof: Mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Intensive Tarmrensningstabletter
Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

259 kr.

+
Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

149 kr.

1 Vare

259 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(141)
4 Stjerner
(63)
3 Stjerner
(21)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.27% baseret på 225 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den har været god det har hjulper

B Birthe J
Bekræftet køb

Perfekt 👍🏼👍🏼👍🏼

M Melissa B
Bekræftet køb

Et godt produkt.

B Birthe J
Bekræftet køb

Har desværre ikke fået særligt stort udbytte af dette produkt og Det er for dyrt ift mængden,

Z Zinab P
Bekræftet køb

super god effekt - smerter og hævelse frosvandt efter ca 4 dages kur.

v vibeke R
Bekræftet køb

Hurtig levering. Gode produkter. Tak❤️

J Jytte
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg har det som rutine at tage en udrensning to gange om året. En lige før sommer og en anden i julen, så vi kan blive udrenset og forholde os sunde i de perioder, hvor det er vigtigst.. Intensive Colon Cleanse er perfekt til give følelse af renhed og sundhed

N Niklas
Bekræftet køb

Er på femte dagen nu og det virker allerede

A Anton
Bekræftet køb

Jeg føler mig ofte oppustet og forstoppet. Denne 10 dags udrensning har virkelig hjulpet mig med at rense min krop

J Jason
Bekræftet køb

Super produkt! Lige de ingredienser jeg ledte efter som jeg har hørt skulle være fantastiske til udrensning - det var de så sørme da også!

A Anne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide