FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Colon Cleanse

10 dages udrensningskur | Til en mave i balance
205 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • 10-dages udrensningskur til fordøjelsen
  • Ideelt til oppustethed, luft i maven og forstoppelse
  • Med probiotika og kostfibre til sunde tarmbakterier
  • 60 kapsler - nok til 10 dages kur
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvorfor får man maveproblemer?

Forstoppelse er en tilstand, der skyldes for meget afføring i tarmsystemet, og forårsages af indtagelse af for få fibre og vand kombineret med for lidt fysisk aktivitet. Luft i maven er som regel et resultat af forstoppelse, og kan være virkelig irriterende og lidt pinligt. Oppustethed skyldes ofte indelukket luft og intolerance over for bestemte fødevarer eller ingredienser, hvor kroppen ikke er i stand til at nedbryde maden ordentligt.

Hvis du ofte har problemer med luft i maven og oppustet mave, kan du forsøge at undgå at spise eller begrænse dit indtag af bestemte fødevarer. Nogle af de værste fødevarer i denne henseende er bønner, linser, rosenkål, kunstige sødestoffer og mælkeprodukter (hvis du har problemer med laktose).

Et andet alternativ er en naturlig udrensning af tyktarmen med ingredienser som kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed. En detox af fordøjelsessystemet er vigtigt for kroppens velvære, især hvis du ofte spiser mad med et højt fedtindhold. Og her kommer WeightWorlds Intensive Colon Cleanse ind i billedet.

Hvilke fordele ved naturlig tarmrensning?

WeightWorlds Intensive Colon Cleanse er et naturligt kosttilskud rigt på kostfibre, probiotika, mælkesyrebakterier og mineraler, og er specielt formuleret til at udrense kroppen, så du kan få en mave og fordøjelse i perfekt balance.

Kostfibre er vigtige for at have et sundt fordøjelsessystem, og kan afhjælpe problemer med fordøjelsen, luft i maven og oppustethed. Netop derfor indeholder Intensive Colon Cleanse både loppefrøskaller og brune risfibre, der begge har et højt fiberindhold.

Mælkesyrebakterier (probiotika) er ligeledes en vigtig forudsætning for at skabe den perfekte balance mellem "gode" og "dårlige" tarmbakterier, og derfor indeholder tilskuddet mælkesyrebakterierne acidophilus og bifidobakterien, der er gavnlige for tarmsundheden.

Med tilskuddet kan du også nyde godt af ingefær, som ofte bruges til at afhjælpe kvalme og mavesmerter, mens Fructo-oligosaccharider, der er gæringsdygtige fibre med præbiotisk effekt, siges at være gavnlige for de "gode" bakterier.

ingredienser

Brune ris ((Oryza Sativa), Fibre (Klid), Psyllium Husk-pulver(Plantago Ovata), Æblepektinpulver (Malus Pumila), Acaciagummi, Calcium (som Calciumcitrat), FOS (Fructo-Oligosaccharides), Ingefærrodspulver (Zingiber Officinale), Magnesium (som magnesiumoxid), Kalium (som kaliumchlorid), Selen (som L-selenomethionin), Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus, antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Kan tilskuddet hjælpe med forstoppelse, luft i maven og oppustethed?

Intensive Colon Cleanse indeholder probiotika, kostfibre og mineraler, der er velegnede til at skabe en mave og fordøjelse i balance.

Kan tilskuddet bidrage til at udrense kroppen?

Ja, tarmrensningskapslerne er perfekte til udrensning af kroppen, og er speciel formuleret til at bidrage til at udrense tarmen og tyktarmen.

Hvem bør tage kosttilskuddet?

Hvis du har problemer med forstoppelse, luft i maven og oppustethed, kan du med fordel tage en udrensningskur med Intensive Colon Cleanse.

Kan tilskuddet købes uden recept?

Ja, alle vores kosttilskud kan købes uden recept.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Tilskuddet er formuleret som en 10-dages udrensningskur, og vi anbefaler derfor at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i 10 dage.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Intensive Tarmerensning-kapsler?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

205 kr.

+
Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

169 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(179)
4 Stjerner
(73)
3 Stjerner
(28)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.46% baseret på 280 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den har været god det har hjulper

B Birthe J
Bekræftet køb

Perfekt 👍🏼👍🏼👍🏼

M Melissa B
Bekræftet køb

Et godt produkt.

B Birthe J
Bekræftet køb

Har desværre ikke fået særligt stort udbytte af dette produkt og Det er for dyrt ift mængden,

Z Zinab P
Bekræftet køb

super god effekt - smerter og hævelse frosvandt efter ca 4 dages kur.

v vibeke R
Bekræftet køb

Hurtig levering. Gode produkter. Tak❤️

J Jytte
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg har det som rutine at tage en udrensning to gange om året. En lige før sommer og en anden i julen, så vi kan blive udrenset og forholde os sunde i de perioder, hvor det er vigtigst.. Intensive Colon Cleanse er perfekt til give følelse af renhed og sundhed

N Niklas
Bekræftet køb

Er på femte dagen nu og det virker allerede

A Anton
Bekræftet køb

Jeg føler mig ofte oppustet og forstoppet. Denne 10 dags udrensning har virkelig hjulpet mig med at rense min krop

J Jason
Bekræftet køb

Super produkt! Lige de ingredienser jeg ledte efter som jeg har hørt skulle være fantastiske til udrensning - det var de så sørme da også!

A Anne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide