Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

Oversigt

Det er ubehageligt at have forstoppelse, luft i maven, flatulens eller oppustet mave. Hvis du allerede har prøvet at undgå visse fødevarer og spiser fiberrigt, er en udrensning af kroppen i form af en naturlig tarmrensning værd at prøve. Intensive Tarmrensningstabletter er et naturligt kosttilskud til en 10-dages udrensningskur med 12 forskellige ingredienser som blandt andet calcium, probiotika, kalium, loppefrøskaller, selen, ingefær og kostfibre til en sund og normal fordøjelse.

  • Til forstoppelse, luft i maven og oppustethed
  • Indeholder probiotika og loppefrøskaller til normal fordøjelse
  • Beskytter cellerne mod oxidativ stress
  • Støtter sunde tarmbakterier
  • En nem 10-dages udrensningskur
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er årsagen til forstoppelse, luft i maven og oppustethed?

Forstoppelse er en tilstand, der skyldes for meget afføring i tarmsystemet, og forårsages af indtagelse af for få fibre og vand kombineret med for lidt fysisk aktivitet. Luft i maven er som regel et resultat af forstoppelse, og kan være virkelig irriterende og lidt pinligt. Oppustethed skyldes ofte indelukket luft og intolerance over for bestemte fødevarer eller ingredienser, hvor kroppen ikke er i stand til at nedbryde maden ordentligt. Hvis du ofte har problemer med luft i maven og oppustet mave, kan du forsøge at undgå at spise eller begrænse dit indtag af bestemte fødevarer. Nogle af de værste fødevarer i denne henseende er bønner, linser, rosenkål, kunstige sødestoffer og mælkeprodukter (hvis du har problemer med laktose).

Et andet alternativ er en naturlig udrensning af tyktarmen med ingredienser som kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed. En detox af fordøjelsessystemet er vigtigt for kroppens velvære, især hvis du ofte spiser mad med et højt fedtindhold.

Hemmeligheden bag kosttilskuddet - kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler

Brugsvejledning

WeightWorlds Intensive Tarmrensningstabletter er udviklet som en 10-dages udrensningskur, og vi anbefaler derfor at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tilskuddet er en 10-dages udrensningskur. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Brune risfibre, Loppefrøskaller, Æblepektin, Acaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobakterie, Ingefærrod, FOS (Fructo-oligosaccharider), Calcium (som calciumcitrat), Magnesium (som Magnesiumcitrat), Selen (som Selenomethionin), Kalium (som Kaliumaspartat), Kapselskal; Gelatine. Antiklumpende midler - Cellulose, Siliconedioxid, Vegetabilsk Stearate

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.75% baseret på 31 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den har været god det har hjulper

B Birthe J
Bekræftet køb

Perfekt 👍🏼👍🏼👍🏼

M Melissa B
Bekræftet køb

Et godt produkt.

B Birthe J
Bekræftet køb

Har desværre ikke fået særligt stort udbytte af dette produkt og Det er for dyrt ift mængden,

Z Zinab P
Bekræftet køb

super god effekt - smerter og hævelse frosvandt efter ca 4 dages kur.

v vibeke R
Bekræftet køb

Mit job gør at jeg altid er på farten, så jeg spiser ikke som jeg vil. Denne 10 dages udrensning er fantastisk

P Pia
Bekræftet køb

jeg har det så meget bedre efter min 10 dags kur. jeg har prøvet andre udrensninger, men denne her er klart den bedste

C Clara
Bekræftet køb

synes ikke det var en fornøjelse under de 10 dages udrensning.. nu har jeg godt nok ikke prøvet det før, men synes ikke min mave tog ret godt i mod det.. men nu begynder jeg på garcinia cambogia

E Elina
Bekræftet køb

Rigtig fint at tage en gang i mellem. Det er min tredje gang jeg køber produktet nu og har været ganske tilfreds med produktet

M Marie
Bekræftet køb

Det virker fint, men synes ikk det har givet heeelt den ønsket effekt men stadig fint

J Jeppe

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide