Drikkedunk med Infuser

650 ml Flaske | Til vitaminvand på farten

Oversigt

  • 650 ml BPA-fri drikkedunk med frugtinfuser
  • Tilsæt vitaminer og frugtsmag til dit vand
  • Ideel til jobbet, fitness eller hjemmebrug
  • Kan gå i opvaskeren og fryseren
  • 100% tilfredshedsgaranti

Hold din væskebalance ved lige og fyld dig med vigtige næringsstoffer på farten med WeightWorlds praktiske 650ml drikkedunk, der er forsynet med frugt infuser.

Er ideel til jobbet, studiet, fitness eller i køleskabet derhjemme, hvis du gerne vil have et sundt alternativ til smoothies, sodavand eller juice. Tilsæt dine yndlingsfrugter, bær og grøntsager i flasken og lad dem trække i 15 minutter, og nyd en velsmagende og sund vitamindrik med essentielle vitaminer, som din krop skal bruge for at holde sig i topform.

  • Tilfredshedsgaranti

Hold dig hydreret med vigtige næringsstoffer

WeightWorld har lavet en praktisk 650ml drikkedunk med frugtinfuser, som du altid kan tage med dig på farten for at holde dig hydreret med en sund vitamindrik. Er lavet af BPA-fri plastik, kan gå i opvasken, og er den perfekte infuser til at give dig et sundere alternativ til sodavand, kaffe eller sukkerholdig juice, når du skal slukke tørsten, så du kan skære ned på overflødige kalorier.

Du skal blot fylde drikkedunken med vand og derefter tilsætte dine foretrukne bær, frugter samt grøntsager og lade vandet trække i et stykke tid. På den måde kan du nyde godt af de sundhedsmæssige fordele samt de mange antioxidanter og vitaminer, der er i frugter, mens du holder væskebalancen. En frugtinfuser er mere end blot en vandflaske, det er dit første, vigtige skridt mod en sundere livsstil. Er perfekt til at tage med på kontoret, i fitnesscentret under en hård træning, i bussen eller bare have i køleskabet derhjemme, så du kan få kroppens depoter fyldt med vigtige næringsstoffer, som du skal bruge for at holde dig sund.

Brugsvejledning

Start med at vælge dine foretrukne frugter, grøntsager eller krydderurter. Skær dem ud, da det på den måde frigiver mest smag. Sæt låget på drikkedunken og ryst forsigtigt. Kan enten drikkes med samme, hvis du ønsker, men kan også sættes i køleskabet for at trække i 15 minutter for at få en mere intens smag.

Opskrifter til din frugtinfuser

Mulighederne med en frugtinfuser er mange, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for hvilke grøntsager, frugter og krydderurter, som du kan kombinere i en velsmagende og læskende drik. For at give dig lidt inspiration giver vi dig her nedenfor tre forskellige opskrifter, som du kan følge, hvis du gerne vil have en god start med din nye frugtinfuser-drikkedunk.

Ingefærdrik med citron

Fyld dunken med vand. Tilsæt ingefærrod og en stor citron i skiver. Lad det trække i 15 minutter og nyd. Ingefær har antibakterielle egenskaber, citron er rig på antioxidanter og C-vitamin, og er ideelt til udrensning.

C-vitamin-bomben

Fyld dunken med vand. Tilsæt skivede appelsiner og lime. Sæt infuseren ind i køleskabet i 15 minutter og nyd en lækker vitaminvand propfyldt med C-vitaminer!

Piña uden lada

Fyld igen dunken med vand og tilsæt skivet ananas samt udskårne jordbær. Lad trække i køleskabet i 15 minutter, og nyd nu en velsmagende vitamindrik med folinsyre, B6-vitamin og C-vitamin!

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Drikkedunk med Infuser
Drikkedunk med Infuser

650 ml Flaske | Til vitaminvand på farten

99 kr.

+
Økologisk Moringa Kapsler
Økologisk Moringa Kapsler

1650 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud til blodtryk og kolesterol

205 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

99 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.86% baseret på 69 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er på slankekur, og er ikke så glad for at drikke vand. Så en infuserflaske er et fremragende alternativ så jeg kan skære ned på mit colaforbrug.

L Lærke
Bekræftet køb

Virker som den skal og det smager lækkert når jeg blander diverse frugter dunken. Min foretrukne opskrift er helt sikkert med lidt ingefær og appelsiner. Mums!

L Lone
Bekræftet køb

Havde sat mig et mål for at skulle skære ned for “drikkekalorier”, og her er en flaske med frugtinfiser helt perfekt.

B Birgittte
Bekræftet køb

Lidt langsom levering. Men produktet virker som lovet.

B Britta
Bekræftet køb

Er min nye trofaste partner på jurastudiet, og jeg har den stort set med mig over alt.

A Asif
Bekræftet køb

Virker som lovet. Så ingen klager fra mig.

B Brian
Bekræftet køb

Hurtig levering og overraskende god kvalitet for pengene.

M Morten
Bekræftet køb

Langt billigere i forhold til andre butikker. Elsker weightworld.

S Stine
Bekræftet køb

Starter altid dagen med at lave en vitaminvand så jeg har nok at drikke indtil formiddag. Det smager så lækkert og sørger for at jeg får nok at drikke i løbet af dagen da jeg ellers har en tendens til at drikke nok væske.

G Gry
Bekræftet køb

Troede først at det ville være noget billigt skrammel, men blev positivt overrasket over, at det faktisk er en infuserflaske i absolut topkvalitet. Har nu købt 2 så jeg har nok infuservand til hele dagen.

J Josefine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game